Şimdi Ara

Hayvanlara Bir kap su Onlarda susuyor ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız dikkat edilmesi gereken bir konu var süt ve benzeri ürünleri güneş görmeyen gölge bir yere koymakta fayda var.. süt içerisindeki mikroorganizmalar sıcak havalarda sütün kolayca bozulmasına neden oluyor bu da yavrulara dokunur istemeden.. yapıyoruz bir iyilik tam yapalım görenin hoşuna gitsin teşvik edelim.

mahalledeki küçük çocuklara söylense onlar bile yapar aslında seve seve.. küçükken köpeklerle dolaşan arkadaşlarıma imreniyodum köpekler bana da alışsın, çağırdığımda gelsinler diye evden kalıp kalıp peynir yürüttüm zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

yalnız dikkat edilmesi gereken bir konu var süt ve benzeri ürünleri güneş görmeyen gölge bir yere koymakta fayda var.. süt içerisindeki mikroorganizmalar sıcak havalarda sütün kolayca bozulmasına neden oluyor bu da yavrulara dokunur istemeden.. yapıyoruz bir iyilik tam yapalım görenin hoşuna gitsin teşvik edelim.

mahalledeki küçük çocuklara söylense onlar bile yapar aslında seve seve.. küçükken köpeklerle dolaşan arkadaşlarıma imreniyodum köpekler bana da alışsın, çağırdığımda gelsinler diye evden kalıp kalıp peynir yürüttüm zamanında

aynen yemek yerken biz en üst kattayız assada kediler yemek atmamı beklerdi kücükken caktırmadan atardım az salam atmadım :D Bizim kedide sucuk salam türü hicbirsey yemiyor vejeteryan mıdır anlamadım gitti mamada zor durumda kalınca yiyor bizimki cıkolata hastası zararlı oldugu ıcın az az verıyorum

edit:Ya bu kadar önemli bir konuda niye bu kadar az post var diger gereksiz seylerde 300 400 bunda 80 anca geldik 2 günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 13 Temmuz 2012; 10:07:48 >

• up
  • Herkes evinin önüne bir kap su koysa, yoğurt kabı falanda olur.Gelen geçen hayvanlar içer.Bu hem insanlık görevi hem de büyük bir sevap.
  • Neyse ki ciddi anlamda bu şekilde kapı önlerinde su koyanların sayısında artış var. Çok sabah hatırlarım işe giderken yoğurt kovasında akşamdan kalma, ekmek doğranmış yemek taşıdığımı.
    Karnı doyan köpeğin kuyruk sallaması, kedinin bacaklarıma sürtünmesi kadar keyif veren bir şey yok dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Neyse ki ciddi anlamda bu şekilde kapı önlerinde su koyanların sayısında artış var. Çok sabah hatırlarım işe giderken yoğurt kovasında akşamdan kalma, ekmek doğranmış yemek taşıdığımı.
    Karnı doyan köpeğin kuyruk sallaması, kedinin bacaklarıma sürtünmesi kadar keyif veren bir şey yok dünyada.

Ne güzel.Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa.

Bizde tavuk, et vs. yediğimiz zaman kemiklerini köpeklere veriyoruz.Yanına da içmeleri için su koyuyoruz.

Umarım bu ramazanda oruç tutan insanlar açlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayıp insafa gelirler de hayvanlara merhamet gösterirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Neyse ki ciddi anlamda bu şekilde kapı önlerinde su koyanların sayısında artış var. Çok sabah hatırlarım işe giderken yoğurt kovasında akşamdan kalma, ekmek doğranmış yemek taşıdığımı.

Bizde tavuk, et vs. yediğimiz zaman kemiklerini köpeklere veriyoruz.Yanına da içmeleri için su koyuyoruz.

Umarım bu ramazanda oruç tutan insanlar açlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayıp insafa gelirler de hayvanlara merhamet gösterirler.

Sanal ortamda dolaşan ve benim de çok hoşuma giden bir cümle var:
    ''Yerdekilere merhamet edin ki gökteki de size merhamet etsin.'' Hayvanlar bize muhtaç, bu kadar açık ve net. Doyurmayı bırak yanından geçip giden, uyuyan kediyi, köpeği rahatsız eden şerefsizler var ülkemizde. Onların da canı, duyguları, hisleri olduğunu kavrayamayan küçük beyinler var.

Ha bir de özel günlerde ''evcil hayvan hediye etmek'' gibi salak bir davranış da var yeryüzünde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Sanal ortamda dolaşan ve benim de çok hoşuma giden bir cümle var:
    ''Yerdekilere merhamet edin ki gökteki de size merhamet etsin.'' Hayvanlar bize muhtaç, bu kadar açık ve net. Doyurmayı bırak yanından geçip giden, uyuyan kediyi, köpeği rahatsız eden şerefsizler var ülkemizde. Onların da canı, duyguları, hisleri olduğunu kavrayamayan küçük beyinler var.

Ha bir de özel günlerde ''evcil hayvan hediye etmek'' gibi salak bir davranış da var yeryüzünde.

Aynen hocam, çok haklısınız.Sizin de dediğiniz gibi uyuyan hayvanları rahatsız eden pisliklere nasıl kızıyorum anlatamam.Ban yemeyeceğimi bilsem daha farklı bir şey söylerdim onlara.

Hiç anlamam ne isterler ağzı dili olmayan, kimseye zararı dokunmayan bu masum canlılardan.

Nasıl bu kadar kalpsiz, vicdansız, merhametsiz olabiliyorlar anlamıyorum.

Halbuki sokakta bi köpeğin başını sevsen hemen peşinde dolanır.İyi-kötü herkese dost davranır bu güzel hayvanlar.

Bir kap su koymak, bir kap yemek koymak bu kadar mı zor?Ellerine yapışacak sanki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.