Şimdi Ara

Hayvanlara Bir kap su Onlarda susuyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde bende buna benzer konu açtım Allahın kulu çıkipta yorum yapmadı dahada hayvanların ölmesini isteyenler var insanlık ölmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir konu, güncel
  • "Onlarda" derken "da" kısmı ayrı olacak.
  • Bu konuya girmeden önce kendi kendime bahse girdim.%100 birisi tartışma çıkarmıştır diye bahse girdim kendimle.Ve kazandım
  • su vermekle kalmıyor besliyorumda.şuna bakın daha 1 haftalık vardır belki bebek mamasıyla besliyorum her saat acıkıyor kerata

Hayvanlara Bir kap su  Onlarda susuyor !
  • çok güzel bir konu... hatırlattığın için teşekkürler

• Evet beyler,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
    Biz ailecek,bırakın su vermeyi,beslemeye çalışıyoruz aynı zamanda.
    Mahalledeki 2 tane kediyi.1ini küçüklüğünden beri besliyoruz imkanlarımız çerçevesinde.Çok şükür şu an 1,5 yaşında.(Çook da tatlı bi kedi,Simsiyah).
    Arada annesi ile diğer kardeşi de geliyor kedinin yanına.Onlara da yardımcı oluyoruz.Dışarıda besliyoruz zaten.
    Neyse,daha fazla uzatmayayım konuyu.
    Güzel bir konu

Bu da fotoğrafı işte=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 12 Temmuz 2012; 20:21:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

Orijinalden alıntı: X3teslanınKafası

quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Su konusunda destekliyorum tebrikler ama konu içine koyduğun pitbul konusunda haksızsın ne yani ipin ucunu kaçırıp evinde timsah besleyenler kaplan besleyenler bile çıkıyor yani mutlak bu işin bir yasal sınırı olmalı pitbulların öldürülmesinid esteklemiyorum ama evlerde beslenmeside yasaklanmalı bu hayvanlar vahşi hayvanlar evcilleştirilemiyorlar illa bazı insanlar iyi eğitti güzel bakıyor diye beslenmesi serbest olucak diye bir konu yok. Caddede kim bir pitbul görse rahatsız olmazki ha aslanla gezmiş ha timsahla aynı şey.

pitbull gezdırmek yasaktır ama agızlıklı gezdirirsen hicbirsey olmaz ;) kardeşim onlarda can agızlık takarsın olur biter yani :) ama aslana veya timsaha agızlık takamassın.

O ağızlık mutlaka bir şekilde çıkarılacak ya evde yada bahçede sonuçta sadece dışardakiler değil sahibinin ve yakınlarınında hayatları tehlikede aslan ve timsah beslemek ne kadar garip ve yasaksa pitbulda vahşi hayvan olduğu için yasaklanmalı. Televizyonda bir çok sahibine yada yakınlarına saldıran pitbul haberi gördük zaten. Bir kişinin canının yanması bile yeterli.

Kendimi bildim bileli staffy sahibiyiz. 6-7 tane gecti, gerisi sağlam yerlere satıldı.

Pit ve türevlerini yabancı hayvan yerine koyanlara önce "köpekler konusunda cahilin onde gideni" deyip ısrar edene ölümü temenni ediyorum.

Mekan Türkiye ise, köpek beslemeyi es geçin. Mekanlarina has olan Kangal ve Tazinin kıymetini bilmeyen bir millete köpek besleme ne diye. Köpek egitim ve besleme konusunda - seviyelerde olan bir milletiz. Genel bilinen ve rastlanan hastalıkları dahi teşhis edemeyen sözde Turk veterinerleri okyanusun dibine davet ediyorum. Adam hem muhtar hem veteriner, hem mühendis hem veteriner, hem amele hem veteriner... TR'de önüne gelen veteriner olmuş. Köpek egitimi Adolf'un insanlığa bakış acısına es deger bir milleten bahsediyoruz. Turk köpek severler, hadi ordan. Alayıniza...

Konu TR ve yerli kafaysa lütfen hayvanlardan bahsetmeyin. Bu konu hakkinda bir başka forumda uzun uzun kendini hayvansever olarak tanıtan bilmem ne üyesi bir yerli kafaya yazmıştım. PC'ye geçtiğimde paylaşacağım.

• onlar bizi besliyomuki biz onları besleyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

Evet beyler,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
    Biz ailecek,bırakın su vermeyi,beslemeye çalışıyoruz aynı zamanda.
    Mahalledeki 2 tane kediyi.1ini küçüklüğünden beri besliyoruz imkanlarımız çerçevesinde.Çok şükür şu an 1,5 yaşında.(Çook da tatlı bi kedi,Simsiyah).
    Arada annesi ile diğer kardeşi de geliyor kedinin yanına.Onlara da yardımcı oluyoruz.Dışarıda besliyoruz zaten.
    Neyse,daha fazla uzatmayayım konuyu.
    Güzel bir konu

Bu da fotoğrafı işte=)

fotodaki siyah kediye baak....
    arka planda çıkmış korku filmlerindeki gibi....
    o kedi katil ben sana söyliyim....

•  Hayvanlara Bir kap su  Onlarda susuyor !
  • konu güncel kalsın proje yapıyoruz valilikten izin alırsak çok güzel bi sistem düşündük hayvanlar susuz kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

+1 trolleri besleyeceğimize hayvanları besleyelim...
  • X3Teslaninkafası 4 günlüğüne susturma aldı Artık bundayım 4 gün boyunca konu boşa gitmesin up Sizin de hayvaniniz varsa resmini koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliler3434 -- 13 Temmuz 2012; 8:14:17 >
  • böyle bir konuda aşağıdaki belgesel olmazsa olmaz.

işe o belgesel: ++18

video
  • Biraz empati kurun be bu sıcakta kapıya koyduğunuz sular bir müddet sonra ısınıyor hayvancağızda bu suları nasıl içsin gölge bir yere koyun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 13 Temmuz 2012; 9:23:26 >
  • Çok yararli bir konu ama malesef fazla bakan ve post atan kişiler yok böyle konularda.Bakarsaniz en fazla postlar gereksiz bireysel meseleler ve tipim nasil? konularinda görürsünüz malesef bu forumdaki kişilerin boş ve işsiz olduğunu gosteriyor.

Bu arada bizim burda bir kedi dogum yapti 6 yavrusu var.Her zaman onlar için 500m giderim,bakkaldan salam ve su alip onlerindeki kaplara dilimleyip koyuyorum.Çok seviniyorlar beni tanidiklari için ne zaman orda gorseler benim uzerime koşuyorlar.Ama anneleri yemek yemiyor,yavrulari yiyip arda kalan birsey olunca anca yiyebiliyor.Annelik bu olsa gerek...

Kucuklukten beri gelen kedi sevgim var.Ve beni orada goren akrabalarim suna bak yine kedilerin yaninda,hayvan dostu,oradan uzaklas bitlenirsin tarzi laf ediyorlar ve boyle insanlarin ağzina kurekle vurmak istiyorum.Size ne benim yaptiğim isten? Siz yemediğinizi hatta ambalajindan cikarmadiginiz mallari direk cope atanlarsiniz zenginliginizden dolayi.Insan olsaydiniz o ambalajdaki urunu ne olursa olsun kedilere verirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 13 Temmuz 2012; 9:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Çok yararli bir konu ama malesef fazla bakan ve post atan kişiler yok böyle konularda.Bakarsaniz en fazla postlar gereksiz bireysel meseleler ve tipim nasil? konularinda görürsünüz malesef bu forumdaki kişilerin boş ve işsiz olduğunu gosteriyor.

Bu arada bizim burda bir kedi dogum yapti 6 yavrusu var.Her zaman onlar için 500m giderim,bakkaldan salam ve su alip onlerindeki kaplara dilimleyip koyuyorum.Çok seviniyorlar beni tanidiklari için ne zaman orda gorseler benim uzerime koşuyorlar.Ama anneleri yemek yemiyor,yavrulari yiyip arda kalan birsey olunca anca yiyebiliyor.Annelik bu olsa gerek...

Kucuklukten beri gelen kedi sevgim var.Ve beni orada goren akrabalarim suna bak yine kedilerin yaninda,hayvan dostu,oradan uzaklas bitlenirsin tarzi laf ediyorlar ve boyle insanlarin ağzina kurekle vurmak istiyorum.Size ne benim yaptiğim isten? Siz yemediğinizi hatta ambalajindan cikarmadiginiz mallari direk cope atanlarsiniz zenginliginizden dolayi.Insan olsaydiniz o ambalajdaki urunu ne olursa olsun kedilere verirsiniz..

aynen katılıyorum bende mamaları bittigi zaman bahcedekı kedilerin petshop 10 dk yürüyerek gidip alıp geliyorum evdeki bizimkinin maması biterse gidip ona da alıyorum Beyler sizden bir ricam var ben şimdi hastaneye gitcem ultrasona böbreklerimden biraz hastayım dönüşte kus yemi alıp o şişedeki gibi yapıp ss atcam sizde sözde kalmasın ss alıp atarmısınız cok zor bir is degil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliler3434

quote:

Çok yararli bir konu ama malesef fazla bakan ve post atan kişiler yok böyle konularda.Bakarsaniz en fazla postlar gereksiz bireysel meseleler ve tipim nasil? konularinda görürsünüz malesef bu forumdaki kişilerin boş ve işsiz olduğunu gosteriyor.

aynen katılıyorum bende mamaları bittigi zaman bahcedekı kedilerin petshop 10 dk yürüyerek gidip alıp geliyorum evdeki bizimkinin maması biterse gidip ona da alıyorum Beyler sizden bir ricam var ben şimdi hastaneye gitcem ultrasona böbreklerimden biraz hastayım dönüşte kus yemi alıp o şişedeki gibi yapıp ss atcam sizde sözde kalmasın ss alıp atarmısınız cok zor bir is degil :)

Geçmiş olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsliler3434

quote:

Geçmiş olsun

saol :) sanırım bişey cıkmıycak ama bakacaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.