Şimdi Ara

Hayvanlara Bir kap su Onlarda susuyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: koperni

quote:

quote:

ölsün hepsi, sanki ne işe yarıyorlar?

Sen ne işe yararsın?

geceleri yolda yürümekten başka bir şey yapmayan insanlara saldıran hayvanlara gidip su falan veremem, benim canıma kasteden bi şeyi neden yaşatmaya çalışayım? bulabiliyorsa su içsin, yoksa ölsün. benim umrumda değil

Saldırgan sokak köpeklerini ben de sevmem ama öldürmeye de çalışmam hani.
    Bir de bu güne kadar kaç tane kedinin yada kuşun saldırısına uğradın?

ben hiç susuzluktan ölen kuş veya kedi de görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne işe yararsın?

geceleri yolda yürümekten başka bir şey yapmayan insanlara saldıran hayvanlara gidip su falan veremem, benim canıma kasteden bi şeyi neden yaşatmaya çalışayım? bulabiliyorsa su içsin, yoksa ölsün. benim umrumda değil

Saldırgan sokak köpeklerini ben de sevmem ama öldürmeye de çalışmam hani.
    Bir de bu güne kadar kaç tane kedinin yada kuşun saldırısına uğradın?

ben hiç susuzluktan ölen kuş veya kedi de görmedim.

Her ölen hayvana otopsi mi yapıyorsun?
    Sanki o hayvanların vücudu suya ihtiyaç duymuyor gibi saçma saçma konuşuyorsun.
    Ufuk Günaydın ile akrabalık var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bazıları halen dünyayı sadece insanların alanı olarak gördükçe böyle manzaralar doğal. Ben hayvanlara insanlardan daha çok değer veririm,
    en azından verdiğiniz yemek ve su ile arkanızdan iş çevirmezler. İnsanlar hayvanlardan daha beter bir şekilde yaratıklaşabiliyor.

hayvanlar üzerinden sosyal mesaj vermeye çalışıyorsun, hayvanları mı düşünüyorsun yoksa yakındığın insanları mı düşünerek böyle bir şey yapıyorsun? birazcık samimiyet

quote:

yok, köpekler kadar aptal hayvanlar olmadıklarını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koperni -- 12 Temmuz 2012; 15:37:07 >

• quote:

quote:

Bazıları halen dünyayı sadece insanların alanı olarak gördükçe böyle manzaralar doğal. Ben hayvanlara insanlardan daha çok değer veririm,
    en azından verdiğiniz yemek ve su ile arkanızdan iş çevirmezler. İnsanlar hayvanlardan daha beter bir şekilde yaratıklaşabiliyor.

hayvanlar üzerinden sosyal mesaj vermeye çalışıyorsun, hayvanları mı düşünüyorsun yoksa yakındığın insanları mı düşünerek böyle bir şey yapıyorsun? birazcık samimiyet

quote:

İnsanlardan daha masum ve yardıma muhtaç oldukları için hayvanları düşünüyorum. İnsanlara yardım etmektense her zaman hayvan beslemişimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanlardan daha masum ve yardıma muhtaç oldukları için hayvanları düşünüyorum. İnsanlara yardım etmektense her zaman hayvan beslemişimdir.

arkadan iş çeviren insanlara bir sitem, bu sitem yüzünden hayvanlara sempati ile bakan birisini gördüm zannettim, besle tabii. sizin gibiler olmasa ne yapacak hayvanlar, düşünsene benim gibi cani birisinin vicdanına kaldıklarını? hiç acımazdım sanırım.

• up görsün herkes

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde elemanlar yemek yedikten sonra kalan yemek ve ekmekli kaba döküp babamla köpeklere bırakıyoruz.Bizim çöpe attığımız şeylerle onlar karnını doyuruyor.
  • Destekliyorum hocam bu konu daha iyi olmuş.
  • bizim burada insanlar çalıyor kapları.acı ama gerçek
  • quote:

quote:

quote:

Sen ne işe yararsın?

keşke aynı şeyleri sanada yapsalar anlardın o senin saldırgan köpek insanlar yüzünden saldırganlasiyor taş atıyorsunuz vuruyorsunuz öldürüyorsunuz bunların hepsi sizin gibi insanların yüzünden ben hep derim eğer dünyada pok atan insanlar olmasaydı hayvanlar için burası cennetti şimdi sen bunları yapıyorsun öldüğün zaman bunların aynısını sanada yapıcaklaR haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: X3teslanınKafası

quote:

quote:

quote:

Sen ne işe yararsın?

keşke aynı şeyleri sanada yapsalar anlardın o senin saldırgan köpek insanlar yüzünden saldırganlasiyor taş atıyorsunuz vuruyorsunuz öldürüyorsunuz bunların hepsi sizin gibi insanların yüzünden ben hep derim eğer dünyada pok atan insanlar olmasaydı hayvanlar için burası cennetti şimdi sen bunları yapıyorsun öldüğün zaman bunların aynısını sanada yapıcaklaR haberin olsun

evet, elimde taşla geziyorum. köpek gördüğüm anda kafasına kafasına atıyorum, yanımdan geçene tekme atıyorum. hatta öldürüyorum. sen kimsin bu kadar keskin çizgilerle konuşuyorsun? ne biliyorsun ki, ne konuşuyorsun sen? duyarlı, içinde sevgi olan, hatta taşan bir insana göre çok fazla önyargın var. ben bana saldıran hiçbir hayvanın yaşam hakkını savunmam, hayatta kalabiliyorsa kalsın. kalamıyorsa benim umrumda değil diyorum.

anladın? bu arada 96lı bir çocuk olarak az önce yaş muhabbeti yapmana gülerek tepki verdim

• Yukarı..
  • up, herkes görsün
  • Günümüz şehir hayatında insanlar arkadaşlarıyla dahi görüşemiyorlar yoğunluktan. Bunu düşünüp yapan kişilerin ne kadar hayırlı olduklarını düşünüyorum bu yüzden.
  • Koperni kardeşim burda güzel bir konu açılmış konuyu baltalamayalım lütfen tartışma ortamı yaratıp ortamı germeyelim, tabi amacınız tartışma yaratmak ortamı germek değilse.
  • up
  • quote:

sen insanmısın?
  • quote:

Sen ve ataların yokken doğada onlar vardı istilacısı olduğun onların dünyasında, onlara saygı duymalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

Sen ve ataların yokken doğada onlar vardı istilacısı olduğun onların dünyasında, onlara saygı duymalısın.

duymuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.