Şimdi Ara

HAYVANLARI CANLI CANLI YAKTILAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim hayvanları topla bi yere gazı ver öldür sonra onları bi yere taşı orda yok ustlerini kapa sankı ck kolay iş her gecen dakika bu hastalık yayılıo bunları yapabilecek vakit mi var ayrıca dunyanın heryerinde bu bolye yapılır ayrıca o kadar hayvan toplanıp zehirlenerek oldurulcek ordan bi daha bi yere tasınılcak boylece mikrobun yayılma tehlikesi daha cok olur hastane de 175 tane şüpheli hasta var eğer sizin dediiniz gibi yapılsa bu hastalar 1000 i bulur zaten cok gec kalındı hastalık bi cok şehre yayıldı bile ama bende hayvanların canlı canlı yakılmasını istemıorum bunu izleyemıorumda ama yapılcak bişi yokki buna mecbursun her gecen saniye hastalık yayılıo....
  • Devletin, yetkililerin bunu yapacak gücü yok mu?
    Vardır elbet ama kullanmak işlerine gelmiyor.

Canlı canlı hayvanları yakan zihniyetle , ağızlarına maske ,üstlerine koruyucu kıyafet giyerek tavukları filan toplarken hiçbir koruması olmadan yardım eden çocukları UYARMAYAN ZİHNİYET AYNI!

Bizlerin en büyük problemi CEHALET!!!

Eminimki o hayvanları toplayan adamı zorlamasan üstündeki kıyafetleri maskeyi filan çıkartır ağzında bir cigara öyle toplar hayvanları.

Olayın ortaya çıktığı 2. günde bile bir tane Milletvekilimiz olay yerine gitmemişti.(iktidarda aynı muhalet partileride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 7 Ocak 2006 14:46:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Devletin, yetkililerin bunu yapacak gücü yok mu?
    Vardır elbet ama kullanmak işlerine gelmiyor.

Canlı canlı hayvanları yakan zihniyetle , ağızlarına maske ,üstlerine koruyucu kıyafet giyerek tavukları filan toplarken hiçbir koruması olmadan yardım eden çocukları UYARMAYAN ZİHNİYET AYNI!

Bizlerin en büyük problemi CEHALET!!!

Eminimki o hayvanları toplayan adamı zorlamasan üstündeki kıyafetleri maskeyi filan çıkartır ağzında bir cigara öyle toplar hayvanları.

Olayın ortaya çıktığı 2. günde bile bir tane Milletvekilimiz olay yerine gitmemişti.(iktidarda aynı muhalet partileride)

bakanların bile olaylardan haberi yoksalak salak konusıolar

• Hâlâ canlı yakılmasını doğru bulanları kınıyorum...
    Yahu bunlar canlı varlıklar , onlar da acıyı hissediyor... hasta diye odun gibi yakamazsın

Bu yapılan tamamen cahilliktir , vahşettir.. avrupa ülkeleri o görüntüleri izleyip nefret etmiştir bizden heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Hâlâ canlı yakılmasını doğru bulanları kınıyorum...
    Yahu bunlar canlı varlıklar , onlar da acıyı hissediyor... hasta diye odun gibi yakamazsın

Bu yapılan tamamen cahilliktir , vahşettir.. avrupa ülkeleri o görüntüleri izleyip nefret etmiştir bizden heralde

onlar sanki çok insan da...bizden nefret edecekler.
  • tabiki diri diri yakılacaktı gazla öldürülüp yakılması iyi bir olay ama bunu yapacak tesis varmıymış o kadar hayvanı içine alacak sonra gaz vereceksin ölecek
    kesip öldürmek daha bi saçmalık kan yere akacak yani toprağa sonra o virusun daha çok çeşitli bir şekilde yayılma olasılığı var
    siz burda canlı canlı yaktılar diyorsunuz
    önümüz bayram
    canlı canlı koyunların ineklerin boğazını keseceksiniz o canilik olmuyor bu mu oluyor yani
    ayrıca bi arkadaş belirtmişti 36 kişiyi diri diri yaktılar onlara kimsenin dediği yok ama burda tavukları yaktılar diye ki viruslülerdi hastalardı insanlığa zararları vardı yaygara koparıyorsunuz
    ama o 36 kişi insanlığa bırak zararlılığını yararlı insanlardı ama gene o beyinsizler tarafından yakıldılar.

örümcek beyinlilere

• @dokuzharf
    kurban kesmeyle hayvan yakmayı benzetmişsin ya ... daha başka söze , tartışmaya gerek yok ..
  • quote:

Hâlâ canlı yakılmasını doğru bulanları kınıyorum...

katılmamak mumkunmu hıc bır canlı yakılmamalı sebebı ne olursa olsun..ınsanlık dısı.

• Kurban kesmeyle benzetmemiş.Kurbanı biçimsiz kesmeyle benzetmiş.İşi bilmeden sokakta kovalayıp bacağına bıçak vurarak ve arkasından hiç bir yöntem bilmeden acılar içinde hayvanın boğazını paramparça etmeyi birbirine benzetmişki zaten haklıda.Kurban öyle kesilmez.Ama emin olunki bir çok iyi kestiğini söyleyen yer sadece medyada yapıyor bunu yalnız kalınca nasıl kestiğini ben bilirim ben şahit oldum.
    Hiç bir şey yerinde değilki bu ülkede.Bu tavukların yakılmasından kangalların kavga ettirilip birbirini parçalaması horoz dövüşü boğa deve aman açmayayım ağzımı yine küfür edeceğim bu şerefsizlere....
    quote:

@dokuzharf
    kurban kesmeyle hayvan yakmayı benzetmişsin ya ... daha başka söze , tartışmaya gerek yok ..

• @Arkadaş
    ben ikisini birbirine benzetmedim sadece yapılan işlemi birbirine benzettim
    sonuç olarak ikiside çok kötü biçimde öldürülme
    ki bunu insanlarada yaptılar onlar ne kadar insan birde onları düşünmek lazım
    canlı canlı insanların kafalarını kestiler kaç kişi burdan onlara bişeyler söyledi
  • Aslında tüm insan neslini bende dahil yok etsek en azından dünya kurtulur bu şekilde insanlarda yok olacak dünyada.
  • Görüntüleri izlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum. Evet ne yazıkki ortada bir salgın var ve hastalıklı hayvanları vakit geçirmeden itlaf etmek gerekir. Ama bu zulüm niye? Bir kere vaktinde önlem alınmamış, insanlar ölmeye başlamış. Sonra gerekli tetkikler yapılmadan kör bir panikle önlerine gelen hayvanı yok ediyorlar. Televizyondaki görüntü son derece düzensiz ve amatörce bir faaliyet yürütüldüğünü de gösterdi. Bizim ülkemizde baştan önlem alınmaz, sonra panikle önlerine geleni öldürürler işte böyle.

Verdiğimiz vergiler nerede? Neden Sağlık Bakanlığı tüm yurtta etkili bir "hastalık tespit ve önleme" organizasyonu başlatmadı? Neden sadece "medyaya malzeme" olacak bu tür hareketlere izin veriliyor? Neden hayvan itlafı daha az can yakan yöntemlerle sürdürülmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 7 Ocak 2006 17:19:04 >

• sonuna kadar katılıyorum,bu gibi şeylerin önüne geçilebilmesi için beyinlerin tamamen değişmesi gerekiyor,yazık günah hayvanlara diri diri yakılırmı yaa.
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu ülkede 90 lı yılların başında 36 kişiyi diri diri yaktılar. Hayvanlar yanmış çok mu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu ülkede 90 lı yılların başında 36 kişiyi diri diri yaktılar. Hayvanlar yanmış çok mu...

2000 li yılların basında da..

ama hayvanlara da yazık. bizim de vardı kumesimiz eskiden. ama oldukten sonra da yasıyo mıkrop bu yuzden yakıyolar. tab diri diri olmamalı bence de. ama zaten gec harekete gectilşer panık yapıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 7 Ocak 2006 17:46:15 >
  • O HAYVANLARDA BİZİ ÖLDÜRÜYO AMA BİZİM ÖLMEMİZMİ İYİ ONLARIN YAKILMASIMI ADAMLAR HAKLI TABİKİ

• quote:

Orjinalden alıntı: emure

O HAYVANLARDA BİZİ ÖLDÜRÜYO AMA BİZİM ÖLMEMİZMİ İYİ ONLARIN YAKILMASIMI ADAMLAR HAKLI TABİKİ

yaw yakmak nedir abi ??
    bizi öldürüolarsa koyarsın gaz odasına gazla öldürürsün
    zehirli yem verirsin
    bunun binbir tane yolu warken diri diri yakmak nedir ya ??

git bi çakmak yak
    elini 3 saniye ateşin içinde tut
    anlarsın ne demek istediğimii

• Hayvanlar hasta ve acilen itlaf edilmesi gerekiyor.Belkide orda o teçhizat yanlarında yoktu yada kuracak vakit.Ama yakılması bencede çok vahşice.Ne biliyim gaz odası felan kuramıyosan çuvalın içine onları zehirliyecek bişeyler felan at sonra yak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 7 Ocak 2006 23:01:37 >
  • Sanırım cok sinirlenip küfrettiğim için ilk yolladığım mesajı silmişler. Öncelikle forum kurallarını ihlal ettiğim için özür diliyorum. İlk mesajıma yazdığım hadisi aktarmak istiyorum:

"Öldüreceğiniz kuduz köpek dahi olsa işkence etmeyiniz."

Burda hayvanların yakılarak imha edilmesini destekleyen arkadaşları kınıyorum. Hitler olmayalım ya. Siyanür gazı var, Potasyum siyanür var. Bunların çok küçük miktarları o hayvanları birkaç dakikada öldürür. Nakliyeye ne gerek var? Bölge koruma altına alınsın. Korunmalı bir personel koysun yemleri önüne. Ölsün hayvancıklar sonra yakıyo musun, sıvılaştırıyor musun, eritiyor musun ne yapıyorsan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 7 Ocak 2006 23:08:22 >
  • Tartıştığınız konu çok saçma.

Bir bildikleri vardır ki önce gazla öldürüp sonra yakmıyorlar.Kim hayvanların öyle ölmdüğünü görmek ister ki.

Orda bu çalışmaları yapanlar hastalığın yayılmaması için uğraşıyorlar.İstanbula kadar ulaşırsa zaten çok kötü

şeyler olur. Bunu bir an önce engellemek için yaptıklarına inanıyorum ben.

Kimse burada ucuz kahramanlık yapmaya çalışmasın. Hastalık bulunduğu bölgeye gelince görürüm ben onu.

Not: Bu benim görüşümdür.Lütfen kimse cevap olarak birşeyler yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Will Return -- 7 Ocak 2006 23:16:15 >
  • Bu yapılanın "iş bilmeyle" filan alakası yok. Yapılan vahşetin ta kendisidir. Adamlar sapıklarmış demek ki. Ben bugün izleyebildim haberlerde. Gazetecilerin de yaptığı ayıp... Orda bir sürü adam var, kimse durup da "Ne yapıyorsunuz?" demiyor. Hayvanların üzerine benzin dökülüyor. Yok böyle bir şey. Soruşturma açıyormuş zaten savcı. Yapanlar cezalarını bulsun. Hiçbir canlıya böyle eziyet edilmez. Hayvanlar acıdan çırçına çırpına çuval içlerinde yanarak öldürüldüler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.