Şimdi Ara

HAYVANLARI CANLI CANLI YAKTILAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bunun baska yontemi yokmu hayvanlari tektek inceleseler olmazmi onlarda can tasiyolar coguda hastalikszdir,diridiri gommek vahsetliktir
  • yumurtasini yerken iyiydi ama dimi?
    o hayvanlar %100 hastalikli deildir,baska yolu olmali bu isin

quote:

Orjinalden alıntı: emure

O HAYVANLARDA BİZİ ÖLDÜRÜYO AMA BİZİM ÖLMEMİZMİ İYİ ONLARIN YAKILMASIMI ADAMLAR HAKLI TABİKİ

• quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Soruşturma açıyormuş zaten savcı.

HEPSİNİ TIKSINLAR AMA NEDEN TIKILDIKLARINI ANLAYACAKLARINI SANMIYORUM KALPLERİ TAŞLAŞMIŞ

BU HERİFLERİN KURANDA ÖYLE YAZIYOR ONLARIN KULAKLARI VARDIR AMA DUYMAZLAR GÖZLERİ VARDIR

AMA GÖRMEZLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd opteron -- 8 Ocak 2006 1:05:33 >
  • Kuş gribini insanlar hafife alıyorlar inşallah insandan insana bulaşma diye birşey olmazda hemen anti-grip aşısını üretirler.Eğer insandan insana bulaşırsa kötü tüm dünya tehlikeye girer insanlığın sonu bile olabilir.!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aegean

diri diri gömmektense yakarak gömmeleri bence daha insancıl

dediğim gerçek oldu. dün haberlerde gösterdi. kayseride diri diri gömmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegean -- 8 Ocak 2006 13:18:56 >
  • birisi yukarda verdiğimiz vergiler nerden demiş.
    hangi vergi arkadaşım? senin benim esnaf babam, amcam dayım akrabam vergi kaçakçılığı yaparken
    günde 300-400 liralık alış veriş yapan kuyumcu levhasına MATRAHSIZ yazdırırken
    çektiği bir diş için dünyanın parasını alan dişçi 1 sene boyunca 500 liralık gelir elde ettim diye beyan ederken
    bir eczacı (ki devletin kurumlarını dolandıran en büyük kuruluşların başında gelir) binbir sahtekarlıkla fazla ilaç sattım diyerek devletten parasını çarparken?
    komşun kaçak elektrik kullanırken?
    elalem banka hortumlarken?
    türlü türlü yolsuzluklar yapılırken

sen neyin vergisinden bahsediyorsun?

bakın elektrik kurumu kaçakçılığı önlemek için mücadele ediyor. Bu mücadeleleri yavaş yavaş sonuç veriyor ve bu sayede kaç senedir elektriğe ZAM YAPILMIYOR.

Herkes aldığı kolanın cipsin fişini istese, kazancını dürüst bir şekilde beyan etse mükellef olan herkes vergilerini doğru dürüst ödese bunlar size hizmet olarak geri döner.

ama yooooooooooook... işine gelince verdigimiz vergiydi bilmemneydi diye yakınırsınız.

Maliye bakanlığı da işi sıkı tutmuyor ki... vergi kaçakçılarına caydırıcı cezalar vermiyorki...

Helal olsun ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATURK'e ki öyle muazzam bir temel oturtmuş bu memlekete, o kadar muhteşem kurmuş ki herşeyi 80 senedir içine ediyoruz bu memleketin elin gavuru bu densiz davranışlarımızı kendi memleketimizi sömürüşümüzü elleri patlayıncaya kadar alkışlıyor! gözleri yaşartan bir çaba ile herkesin hakkını sömürüyoruz yinede yıkamıyoruz.

bravo!!

Sen gel burda milletine hayırsız bir birey olarak basil gibi yaşa, tavuk canlıydı değildi kavgasına tutuş biri gelsin kürtlerin parmağı var desin olay sonra sağ - sol kürt türk - kavgasına dönüşsün. Adamın teki kurban bayramıyla kıyaslasın bide din kavgası tutuşsun.
    ötekide gelsin vergiden yakınsın.

ilerleyin biraz be..

• http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/3755659.asp?yazarid=2

8 Ocak 2006
    Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr

Virüs değil insan sorunu...

MUHTEREM karım yüzüme bakıp "Bir an tavuğa benzedin" dedi.

Benzerim...

O an zaten tavuktan yanaydım.

O "insandan" yana değil.

Tavukları, horozları, ördekleri, kazları canlı canlı ateşe atan ve o hayvanlar ateşin içinden kaçmaya çalıştıkça tutup tutup tekrar ateşe atan o insanlardan yana olamam.

Onlar gibi "insan" sayılacaksam, tavuk olurum, ördek olurum, hindi olurum, kuş olurum...

Ama öyle "insan" olmak istemem.

*

Bence virüs var, tamam.

Ama asıl sorun "insan" sorunu...

Aklı olan, mantıklı, donanımlı, işini bilen, görevini yapan, bilinçli, insanlığa saygılı, vicdanlı...

Kuşlar -elbette bilmeyerek- gribi kuzey steplerinden alıp getirdiler de, bu ülkeyi yöneten insanlar bildikleri halde bu pis salgının ilacını getiremediler.

Bakın; grip virüsü göçmen kuşların savunma sistemidir. Kuzeyde kuş üreme alanlarını istila eden yırtıcıların çoğalmaması ve kuş yavrularının tümden tükenmemesi için doğanın müthiş bir denge sistemidir bu.

Hayvanlar yavrularını koruyorlar da peki biz niçin yavrularımızı koruyamadık?..

Çünkü "insan" sorunudur bu.

İşte; ilacını getirmemişler, camilerde "Hutbe okunacak" diyor Başbakan...

Sağlık Bakanlığı’nın, Tarım Bakanlığı’nın, Çevre Bakanlığı’nın ne kadar bilinçsiz insanlarla doldurulduğunu... Bürokratların, uzmanların, görevlilerin ne kadar bilgisiz ve beceriksiz olduğunu görüyorsunuz.

Güneydoğu Asya’dan sonra kuş gribinden insanların öldüğü tek ülkenin Türkiye olması rastlantı değil...

Bildikleri tek şey; çevrede ne kadar canlı varsa yok etmek...

*

Onu dahi "insan" gibi yapamıyorlar.

Canlı canlı ördekleri, kazları, horozları ateşe attılar. Televizyonların başındaki Türkiye’den sanki çığlık yükseldi...

Hayvanlar tüyleri, kanatları, kafaları yana yana kaçmak istediler. Yakalayıp yeniden attılar ateşe ve çırpına çırpına yandılar.

İyi bakın; minik çocuklarımızı ateşe atan zihniyetti o.

Yaşama saygısız, duygusuz, vicdansız, bilinçsiz, sorumsuz, akılsız, mantıksız ve acımasız...

Muhterem karım "Yüzün tavuk gibi oldu" dedi...

Olurum...

Ördek olurum, tavuk olurum, kuş olurum...

• Ya aylar önceden biliniyor. Ne bir önlem ne bir hareket. Nasıl bir bakanlık, nasıl bir zihniyet bu. Yazıktır ölen insanlara, hayvanlara, maddi kayıplara, emeklere. Eğer önlem alınsaydı bu olay buraya gelmezdi. O ateşte yananlar hayvanlar değil bizdik aslında. Bizide göz göre göre ateşe attılar zamanında kayıtsız kalarak. Ayakta uyuyan zihniyete tek bir sözüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 8 Ocak 2006 14:48:19 >
  • hayvanlar için de ilacı var ; ama tavuğun kendinden pahalıya geliyor
  • bunlar insan değil yemin ederim.
    Hayvanlardan daha değersiz yaratıklar.
    Bu sabah gazetede gördüm hangisi uyduruk gazetelerden
    biri sabah sabah, gazete almaa gitmiştim manşette gördüm oha dedim.
    Doğuda çocuklar kadınlar adamlar tavukları civcivleri ayaklarının
    altında çiğniyorlardı. En basit öldürme yöntemi herhalde.
    İnanamadım. Onlara da kan bulaştığı için hastalık kapmaları
    olasıymış. İnşallah kaparlar hayvan herifler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: compaq

bunlar insan değil yemin ederim.
    Hayvanlardan daha değersiz yaratıklar.
    Bu sabah gazetede gördüm hangisi uyduruk gazetelerden
    biri sabah sabah, gazete almaa gitmiştim manşette gördüm oha dedim.
    Doğuda çocuklar kadınlar adamlar tavukları civcivleri ayaklarının
    altında çiğniyorlardı. En basit öldürme yöntemi herhalde.
    İnanamadım. Onlara da kan bulaştığı için hastalık kapmaları
    olasıymış. İnşallah kaparlar hayvan herifler.

Geçenlerde bir din adamı şöyle diyordu:İNSANLARIMIZ ÇOK AZDI.ALLAH'IN SABRINI ÇOK FAZLA DENEMEYE BAŞLADI.İNŞALLAH BÜYÜK BİR FELAKETLE CEZALANDIRILMAYIZ.

Sanırım büyük felaket bu!!!

Azan insanların bir kısmı da hayvanlara olmadık işkenceler yapanlar.Anlayamadığım insan bu kadar mı beyinsiz,vicdansız,salak olabiliyor?

• krahira o lafı kim söyledi hadis fln mı doğru söylüyo pardon biraz sinirlendim başta haklılar fln dedim ama işkence etmek kötü tabi ama allahın dağında gaz odasınıda nerden bulcaklar zehirli yem verecekler ama zamanla virüs yayılıyo yani belki 30 dk sonra onlarada geçecekti ama işkence etmeleri kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 8 Ocak 2006 16:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2XENI

Tartıştığınız konu çok saçma.

Bir bildikleri vardır ki önce gazla öldürüp sonra yakmıyorlar.Kim hayvanların öyle ölmdüğünü görmek ister ki.

Orda bu çalışmaları yapanlar hastalığın yayılmaması için uğraşıyorlar.İstanbula kadar ulaşırsa zaten çok kötü

şeyler olur. Bunu bir an önce engellemek için yaptıklarına inanıyorum ben.

Kimse burada ucuz kahramanlık yapmaya çalışmasın. Hastalık bulunduğu bölgeye gelince görürüm ben onu.

Not: Bu benim görüşümdür.Lütfen kimse cevap olarak birşeyler yazmasın.

bi sey bildiklerinden değil en kestirme yol bu diye. hayvanların acılarını umursamıyolar. baska da bi bilimsel gerekçedi yok. atesin içinden kaçan hayvancagızı gordum bu da bi nevi vahset bunun kahramanlıkla ya da bişey bilmemekle ilgisi yok. aptal degiliz biz.

hastalık ta bulundugumuz bolgeye geldi anakra ya yani . fakat yakan zihniyet vatanasın olu hayvanları topladıgı eldiveni almayınca iki cocuk daha kus gribi oldu. bravo diyelim baska bişe demiyelim.
    not: bunlar benim gorusum cevap yazmayın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 8 Ocak 2006 21:25:25 >

• yapanlara

• Haklısın yakarak öldürmemeliler bence besmeleyle kesildikten sonra toprağa gömülmeli işin bi de dini yönü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Ya aylar önceden biliniyor. Ne bir önlem ne bir hareket. Nasıl bir bakanlık, nasıl bir zihniyet bu. Yazıktır ölen insanlara, hayvanlara, maddi kayıplara, emeklere. Eğer önlem alınsaydı bu olay buraya gelmezdi. O ateşte yananlar hayvanlar değil bizdik aslında. Bizide göz göre göre ateşe attılar zamanında kayıtsız kalarak. Ayakta uyuyan zihniyete tek bir sözüm var.

Devlet yapılacak önleri yaptı.Ölenler uyarılmasına rağmen yine de ölü tavukları yedikleri için hasta oldular dikkatinizi çekerim.
  • ULAN İNŞALLAH SİZE BULAŞIRDA O ZAMAN ANLARSINIZ YAKILMASI GEREKİYORMUYMUŞ GEREKMİYOMUYMUŞ İNŞALLAH O ZAMANDA BENİ GAZLA ÖLDÜRÜN DEMEZSİNİZ.
  • Bu yakılsın diyenler hiç mi hayatınızda bir hayvan beslemediniz?
    Ne bileyim kuş, köpek, kedi, civciv ... vs

Birisi "sayıları çok fazla olduğu için yakmak zorunda kalmışlar ... vs" demiş.

Görüntüleri dikkatli izlerseniz 4-5 tane çuval var.
    Açmışlar bir tane çukur atmışlar içine ,üzerlerine benzin döküp yakıyorlar.

Zaten çuvalların yanmasıyla delineceğini ve hayvancıkların can haliyle kaçabileceklerini düşünseler bunu yapmazlar.

Yok efendim virus yayılmasın diye hızlıca yapıyorlarmış.

Adam zorla yakaladığı hayvanı yine kendi imha yöntemi sırasında elinden kaçırıyor.
    Bu nasıl ÇÖZÜM?

+

Daha bu görüntülerin şoku bitmeden canlı canlı gömülme görüntüleri geldi.
    Şimdi siz bunada bir kılıf bulursunuz.
    Canlı gömülünce mikrop havasızlıktan ölüyormuş...vs
    Afedersiniz ama aynı .ok burda da yaşandı.
    İmha ederlerken yine ellerinden kaçırdılar.

CAHİLİZ CAHİL!!!
    Bu yaptıklarımızın başka hiçbir açıklaması yok.

Çözüm diyorsunuz.
    Soksunlar tavukları kalın cidarlı naylonlara.
    Bağlasınlar ağzını.Torbanın üstünde açacakları ufak bir delikten soksunlar hortumu.
    Piknik tüpünden versinler gazı içeri.
    Poşetiyle beraber gömerler.
    Bu kadar mı zor bu işler?

• burada hayvanları yakanları savunanları anlamakta zorluk çekiyorum ohaaa yani hangi devirde yaşıyoruz hiçmi insalık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogi -- 9 Ocak 2006 0:29:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.