Şimdi Ara

HAYVANLARI CANLI CANLI YAKTILAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnşallah size de bulaşırsa... diye bir dilek. Bu kadarına pes! Haklı çıkmak uğruna, insanların ölümünü göze alan çağdışı zihniyete, hayvan katliamcılarına...
    quote:

Orjinalden alıntı: turker.efendy

ULAN İNŞALLAH SİZE BULAŞIRDA O ZAMAN ANLARSINIZ YAKILMASI GEREKİYORMUYMUŞ GEREKMİYOMUYMUŞ İNŞALLAH O ZAMANDA BENİ GAZLA ÖLDÜRÜN DEMEZSİNİZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: turker.efendy

ULAN İNŞALLAH SİZE BULAŞIRDA O ZAMAN ANLARSINIZ YAKILMASI GEREKİYORMUYMUŞ GEREKMİYOMUYMUŞ İNŞALLAH O ZAMANDA BENİ GAZLA ÖLDÜRÜN DEMEZSİNİZ.

Bana bak sen çok terbiyesizleşiyorsun ha. Ne dediğin belli değil, ne anlattığın belli değil. Bu ne anlamsız mesajdır bi kere. Kuş gribi olsam yakılmayı mı isteyeceğim? Tabirlerine dikkat et, çok argo konuşuyorsun. Yok ulan diye konuşursun, yok yarım akıllılar dersin... Sen kimsin kardeşim? Sen ki hayvanların acı çekmediğini idda edebilecek kadar cahil bir insansın. Daha sinir sistemi diye bir şeyden haberin yok. Doğru düzgün Türkçe bile konuşup yazamıyorsun.

Senin gibi cahil, duyarsız, gaddar, kaba olmaktansa kuş gribi olmayı tercih ederim arkadaşım. Adam gibi görüşlerini belirteceksen belirt burda. Kimse babanın oğlu değil. Terbiyesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 9 Ocak 2006 0:40:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.