Şimdi Ara

Hayvanseverler Kuduz ve Salgın Hastalık Taşıyan Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinden Kaçırdılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet Linki Çıplak Atarsan Gözüküyor Resimli Atınca Sansürlüyor Atılmıyor İnsanlar Resimli Görsün İstedim Site Oto Sansür Yapmış

Haber Gerçek Arkadaşlar Şüpheniz Bile Olmasın Bütün Ülke Böyle İstila Altında Zaten

https://www.tamgaturk.com
    Başıboş Köpekler Çanakkale Şehitliğini de İstila Etti
    https://www.tamgaturk.com/404.html
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Resimli link atmak nasıl birşey anlamadım ama resim ve linki ayrı ayrı paylaşabilirsin eğer diğer türlü sorun çıkıyorsa. Sansür olduğunu sanmıyorum, teknik bir problem olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 17 Ekim 2024; 14:14:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde canın sıkılıyorsa kendine başka bir uğraş bul.

Bütün gün marketlerin önünde kedi ve köpek peşinde koşmak gibi garip aksiyonlar yerine sosyal aktivitelerle ilgilenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 17 Ekim 2024; 14:27:16 >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Ben sadece sokakları hayvan barınağı yapmaya calışan görgüsüz insanları, çocukadam, çocukkadınları uyarmıyorum. Sokaklara çöp atanları, yaya kaldırımlarına araç park edenleri, sokaklarda bağıranlar da uyarıyorum.

Bu davranıdımdsn da hiç gocunmuyorum. Nitekim hiç kimse ses etmedikçe sehirler yasanmaz hale geliyor. Her kafasına esen baska insanları düşünmeden davrandıkça hepmizin yasam kalitesi düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Ekim 2024; 15:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bu forumda birkac üye var, basta dediler iste köpeklerden rahatsız oluyoruz, colugumuzu cocugumuzu ısırıyor, bizi ısırıyor dediler, köpekler tarafından parcalanmıs cocukların videolarını paylastılar, tamam dedim, köpekler zararlıdır bunlar itlaf edilsin dedim destekledim fakat simdi bir de bakıyorum ki, bazı belediyeler, barınaklara kedileri de götürüyorlar ve öldürüyorlar hem de forumdaki bazı elemanlar kedilere de ölüm diyor.. Bunlar bence hayvan ölsün de ölen hayvanın hangi hayvan oldugu önemsiz seklinde bir düsünceye sahipler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ekim 2024; 15:56:41 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    O zamanlar sana diyordum bunların derdi başka diye. Burada o konularda karşı olduğum hiçbir üye sadece "sokakta köpek olmasın" kafasında değil. İlk başta öyle diyorlar ama biraz konuşunca ya da bu tarz olaylar olduğu zaman gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Bu yüzden bazen dışardan masum insanlara karşı boş laf söylüyormuş gibi gözüküyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümraniye'de Hayvan Barınağı Baskını: 151 Köpek ve 144 Kedi Çalındı

https://www.sondakika.com/amp/haber-umraniye-de-hayvan-barinagi-baskini-151-kopek-ve-144-kedi-calindi-17939130/

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Hekimbaşı Hayvan Barınağına yapılan baskında 151 köpek ve 144 kedinin çalındığını, 415 bin TL'lik cerrahi ekipman ve ilaçların gasp edildiğini açıkladı. Olayda bir zabıta personeli bıçaklandı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Hekimbaşı Hayvan Barınağının geçtiğimiz Pazar günü bir grup tarafından basılması ve çalışanların darp edilerek içerideki hayvanların alındığı olay ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yıldırım, "Bu provokasyon sırasında bir zabıta personelimiz bıçaklanmış ve hastanede tedavi altına alınmış, veteriner işleri müdürümüz darp edilmiştir. 415 bin TL'lik cerrahi ekipmanlarımız ve ilaçlarımız gasp edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Bu olay sırasında, yasa dışı yollarla barınağımızdan 151 köpek ve 144 kedi çıkarılmıştır. Özellikle kuduz şüphesiyle gözlem altında tutulan ve sahiplendirilmesi yasak olan tehlikeli ırklar, toplum sağlığı açısından ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu hayvanların izinsiz bir şekilde barınaktan çıkarılması, halk sağlığını tehlikeye atan son derece sorumsuz bir davranıştır ve kabul edilemez" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 17 Ekim 2024; 16:12:34 >

Kanunu cıkartanlar da kediler toplanmayacak demislerdi fakat simdi belediyelerin yaptıgı uygulamaya bakıyoruz kedileri de alıyorlar. Bak cool elemanın attıgı linkteki ilk videoda kedileri almıslar.. Üstelik haberde kuduz tehlikeli kedi diyor ve 144 kedi calındı diyor.. 144 adet kuduz süpheli kedi mi vardı?

Kuduz zaten nadir hastalık kısa bir süre icinde, Türkiye genelinde olsa olsa 3 - 5 kedi kuduz süphelisi olur.. 144 kedi de kuduz süphesi mi varmıs? Bu mevzu olayın bahane oldugunu gösteriyor zaten.. 144 kedi ve daha fazlasını belki binlercesini bunlar kuduz süphelisi kılıfına uydurarak al ve caktırmadan itlaf et kendi cıkarttıkları kanun manun hak getire.. Sonra da caktırmadan cöpe at falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ekim 2024; 16:20:37 >
    her bir ısırma ve tırmalama vakası potansiyel bir kuduz şüpheli vaka olarak değerlendirilir. ısırma veya tırmalamayı yapan köpek veya kedi 7 gün boyunca kuduz karantinasına alınır. 7 gün içinde köpek veya kedi kudurup ölmezse kuduz değilmiş denip kuduz karantinasından çıkartılır. bahsi geçen olayda çalınan kedi ve köpeklerin bir kısmı bu 7 günlük karantina süresindeki hayvanlar sanırım.

yani hayvan severim deyip kuduz şüpheli hayvanları karantinadan çalan kişiler toplum sağlığı için ciddi bir tehdit oluşturuyorlar ve bence toplum sağlığı için toplumdan uzun bir süre soyutlanmaları gerekiyor. belki bu şekilde akılları başlarına gelir.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

O dediginin olması icin ısıran tırmalayan her hayvanın ihbar üzerine yakalanıp oraya gönderilmesi gerekiyor.. oradaki hayvan sayısı 300 400 ve 300 400 ısırma vakası eder. ısıran her hayvanın özellikle ve itinayla aranıp bulunup yakalanıp oraya gönderilmis olması muhtemel degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ekim 2024; 16:39:9 >
  • gebze belediyesi hani barınaktaki her köpeği öldüren şu belediye mi... bir de hastaydı iyileştiriyoruz yazmışlar  

• Gebze kac nüfuslu yer yahu allah'ın köyünde 15 gün icinde 400 ısırma vakası ve 400 süpheli hayvan mı olmus?  

nereden biliyorsun? günde yüzlerce ısırma vakası oluyor. her belediye chp'li belediyeler gibi değil. görevini yapıp saldırgan kedi köpekleri yakalayan sorumluluk sahibi insan sağlığına değer veren belediyeler de var.

Bunların amacı farklı olduğu devamlı yalan, iftira ve algı yapıyorlar. Gerek cool adamlar, gerek yılmaz falan hep bu şekilde yazıyor.

Ben iyi niyetle çok laf anlatmaya çalıştım ama karşılığında ne hakaretlere ne iftiralara uğradığımı sen de biliyorsun.

Köylük yerde mi bu vakalar oluyor hacım? Hem de sadece 15 gün icinde?  

Daha süperi belediye bu kadar calıskan mı? Bu Gebze belediyesi hazretlerine üstün calıskanlık belgesi verilsin o zaman..

Hic akla yatkın gelmiyor.. Bunları rastgele toplamıslar ve sorana da kuduz süphelisi demisler bence kacırılmasalardı Turkish style kuduz tedavi yöntemiyle, bizim Türkler bulmus bu yöntemi, yüksek doz ketaminle tedavi edeceklerdi sanırım..  

oldu. senin aklına yatmıyor diye belediyenin barınağını basıp görevlileri bıçakla, karantinadaki kedi köpekleri kaçır, tıbbi malzemeleri çal. dağ başı mı burası. umarım bunu yapanlar 10'ar yıldan az olmamak üzere hapis cezası alırlar da herkesin aklı başına gelir.

• sokaklara gelişi güzel mama koyanlar şehirleri köy zannediyor üsküdar çiçekçi sokağı girişine bakın anlarsınız

Köy alışkanlığı heralde 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Ekim 2024; 16:59:46 >

Benim aklıma yatmıyorsa o dediklerinin yapılması gerektigini ne zaman söyledim? Fakat insanların da aklıyla alay etmeyin.. Gebze gibi bir köyden bozma yerde, 400 ısırılma vakası 15 gün icinde olacak, ısırılanlar gidip ihbar edecekler, ihbar edilen her hayvan itinayla bulunup tek tek yakalanacak ve oraya gönderilecek hem de bu olaylar 15 gün icinde olacak cünkü kuduz karantinası zaten 15 gün.. oldu.. ben ikna oldum..

satılık köprü de varmıs iki ortak alalım iyi para kazanırız seninle..  

bak hemen iftiraya basvurmus zaten, diyor ki, senin aklina yatmadi diye, zabita bicaklansin mi diyor..  

ben ne zaman zabitayi bicaklayin, hayvanlari kacirin dedim? dedim mi? demedim.. biz ne diyoruz, adamlar ne diyor..

tartismayi baska yone cekiyor ki soylemedigim seyler uzerinden yuruyup aklinca hakli cikacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen onlara destek verdiğinde iyiydi ama şimdi işlerine gelmediği için bize yaptığı şeyleri sana da yapıyorlar.

Onlar için tam olarak istedikleri şeyleri söylemen lazım. Biraz bile farklı olursa dayanamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.