Şimdi Ara

hayyam dan 400 D alıcam ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın hayyama gidip EOS 400D almayı düşünüyorum sizce hayyam güvenilir biyermi hangi dükkanlar daha güvenilir falan hem 18-55 lensli çekimlerden bi kaç tanesini gördüm inceledim çok kötü gerçekten.. ben net çekimler istiyorum 400D ye en uygun lens hangisidir sizce ?

• ben ordan geçen ay içerisinde aldım spot.girişte hemen babataş fotoğrafçılıktan.sanırım ordaki dükkanlarda pek bi sıkıntı yaşamazsan.önce bi gez fiyat al dükkanlardan,ben 1000 ytl ye aldım.

klas
    babataş
    mikro
    makro
    aydınlar

aklıma ilk gelen dükkan isimler bunlar oldu pasajdaki
  • makine almak istiyosaniz en uygun fiyati saglamaya calisiriz

gs4191@hotmail.com msn adresim

canon rebel xti kit / 400d 18-55mm lensli $750
  • ben hayatım boyunca garantili mal almışımdır ama ilk defa buradan metro fotodan gittim spot d80 aldım. 1 senede garanti verdi adamlar. çok ta memnunum yani. adamlar kesinlikle doğubank gibi değilller yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagles34

makine almak istiyosaniz en uygun fiyati saglamaya calisiriz

doğubank ve hayyamdakiler 400d için bize 800 dolara gelişi var diyorlar

bence iyi fiyat veriyon dostum
  • üst kat makrofotomarket te 1 sene garantili 400d kit 800$ almıştım
  • quote:

selam bu fiyat açılmamış sıfır kutusunda 400 d kit fiyatımı
    herhangi bir garantisi varmı..
    ve dolar kurunuz standart döviz bürolarındaki dolar kurumu
    + dükkan sahibimisiniz yoksa gg deki gibi dısardan al satmı yapıyorsunuz..
    çok soru sormus olabılırım fakat
    boyle bır makınaya ıhtıyacım var buyuzden saglıklı bir bilgi almam sart..
  • quote:

"ist571@hotmail.com" nickini değiştirip gene gelmişsin.bakıyorum laptop işinden sonra fotomak. olayına da girmişsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_18777247/mpage_1/key_//tm.htm#18777247

ebuy ın refurb mallarımı gene?

• o bi kere "ebuy" degilwww.ebay.com , TABI OKADAR COK BILGILISINIZKI BEYFENDI DAHA WEBSITESINI DAHA DOGRU DUZGUN NE BILIONUZ NE YAZABILIONUZ

GULERIM SIZE BI YERLERIMLE GULERIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagles34 -- 1 Kasım 2007; 17:52:19 >

• Açıkçası satışı baltalamak istemiyorum ama asla garantisiz ürünü net üzerinden almam; akılcı değil bikere. Ben nerden bileyim refurbished mal olmadığını? Sensörün sağlamlığını? Perde sayısını?

Hele bişey olsa yerse bul satıcıyı

Kusura bakma hocam; gider Hayyam'a paşa paşa alırım ben malımı, bi çift lafa da alırım indirimimi. İçim rahat, huzur dolu eskitirim
  • valla biz kimseye net uzerinden cihaz satmioz. herkes gelip elden cihazi goruyor, test edip oyle odemesini yapip aliyor
  • O zaman eyvallah

-da..

Garanti yok tabii yine sorun çıktığında; inceleme sonucu çıkmayıp da sonradan çıkarsa kullanıcı hatası olmayan bi problem?
  • soyle diim

bunlar amerika'dan gelio zaten kutusunda sifir, ve 1 yil amerika garantisi mevcut. isteyenlere getirip goturme ucretini karsilamak kaydi ile tamir ettirip geri yolluyoruz.

cok masrafli bise olunca musteriler bu ucreti verip burda tamir ettiriolar, ucuz biseyse zaten tr de yaptiriolar.
  • quote:

cok masrafli bise olunca musteriler bu ucreti verip burda tamir ettiriolar, ucuz biseyse zaten tr de yaptiriolar.

Hmm.. e peki

Hayırlı satışlar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 1 Kasım 2007; 18:46:42 >
  • JoKeR PL 'e Cevap;

bu cihaz kutusunda sifir amerika'dan gelme CANON REBEL XTI/400D KIT/ 18-55MM LENSLI

1 YIL AMERIKA GARANTILI

biz kendimiz amerika'dan getirip satiyoruz.

oyle onden odeme falanda yok, cihazi gelir elden test eder oyle alirsiniz

saygilar
  • ee mad_tuning ?
    noldu ? aldın mı 400D'yi ?
    merak ettim valla
  • quote:

o bi kere "ebuy" degilwww.ebay.com , TABI OKADAR COK BILGILISINIZKI BEYFENDI DAHA WEBSITESINI DAHA DOGRU DUZGUN NE BILIONUZ NE YAZABILIONUZ

GULERIM SIZE BI YERLERIMLE GULERIM....

o bir yerin neresi bilmiyorum ama,gülme yeteneği varsa sana bi sirk açalım,gösteri yaparsın..hem böylece refurbish veya az kullanılmış kaçak mal satışı olayından seni çekip almış olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.