Şimdi Ara

HAYYAM PASAJINDAN MAKİNE ALICAM DA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben hayyam pasajından makine almaya gidicem fakat gitmeden önce bir makine hakkında karar kılmak istiyorum ve ona göre hareket etmek istiyorum aklımda bir 2 makine var ama kararsızım gene de 450d 500d gibi yanında artı bi lens de almayı düşünüyorum makine konusunda 1000tl'ye kadar bütcem var fotograf makinesinide gezdigim yerleri çekmek portre çekimlerde falan arkadasca kullanıcam yani yardımcı olursanız cok cok sevinirim simdiden teşekkürler uygun fiyata nasıl alabilirim neye dikkat etmem gerek bu gibi konularda yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni hepinize iyi günler

• 1000liraya sifir 1100d bulabilirsiniz saniyorum. bulursaniz kacirmayin. uzerinde cok fazla zum yapmayan ama yinede isinizi gorecek bir lensle gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100d hakkında bilgi verebilir misiniz başarılı mı çekimlerinde yani
  • butcenize gore baska seceneginiz yok zaten malesef. yani karsilastiramiyorum baska makinelerle. ama biraz daha para biriktirebilirseniz 550d almanizi tavsiye ederim.
    1100d kendi capinda amator biri icin yeterli bir makina.

• 2. el 500d falan var öyle bir şey düşünüyorum açıkçası 1100d'ye pek haz etmiyorum
  • 2.el temiz 500d bulursaniz alin. guzel makinedir.

• peki lens olarak önerebileceginiz bir şey var mı
  • lens icin ayri bir butceniz mi var? zaten 1000lira civari aldiginiz 500d nin uzerinde kit lensi vardir. 18-55. IS olmasina dikkat edin.
    IS:titresim onleme sistemi

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. ben de nikond5100 almaya karar verdim sonunda. internette en hesaplı 1550 civarı. Herkes hayyamdan söz ediyor. Ben başka şehirdeyim. oraya gitme imkanım yok.
    sormak istediğim normalde 1500-1600 olan bi makina hayyam'dan kaça alınır? Başka şehirden gelmeye değer mi?
    teşekkürler
  • hayyamdaki dukkanlarin telefon numaralarini google a sorup telefon edip fiyatlari ogrenebilirsiniz. hayyam fiyatlari konusu var oraya da sorabilirsiniz.

• hani ikinci bi lensle makineye harcayacagım para maximum 1100 1200 tldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.