Şimdi Ara

Hazard ve Tayfasi Sarri'yi de Yollar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chelsea ilginc bir seri tutturdu son 4 sezonda:
    2015 Mourinho Sampiyon
    2016 Mourinho 10.
    2017 Conte Sampiyon
    2018 Conte 5.

Yeni TDli Ilk 2 sezonunda sampiyon olan takim sonraki sezon TDnin kovulmasina varacak kadar kotu oynuyor. Bu sezona lider basladilar. Olur da sampiyon olursa Sarri de gider mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 yaşındayım. 5 yaşından beri futbol maçlarını hastalık derecesinde takip ediyorum. EPL maçlarını Cine5 yayınlarken hangi maçta kaçıncı dakikada gol oldu, kim attı onları ezberlerdim. İzlediğim ve takip ettiğim futbolcuları siz düşünün. Ben hayatımda Hazard kadar abartılan bir topçu görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flavis Ruber kullanıcısına yanıt
    dribblingi dışında pek numarası yok . dribblingde messi'yi geçmişti hatta geçen sene geçtiği adam sayısı olarak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

25 yaşındayım. 5 yaşından beri futbol maçlarını hastalık derecesinde takip ediyorum. EPL maçlarını Cine5 yayınlarken hangi maçta kaçıncı dakikada gol oldu, kim attı onları ezberlerdim. İzlediğim ve takip ettiğim futbolcuları siz düşünün. Ben hayatımda Hazard kadar abartılan bir topçu görmedim.
    hazard'ın talihsizliği chelsea'de kalmasıdır. gayet de iyi bir futbolcu.
  • Hazard Sarri'nin askeri olur. Kariyerinin en iyi dönemini onunla yaşar. Tam onun isteyeceği tipte bir hoca çünkü.

• sarri conte gibi pısırık veya mourinho gibi sinsi değil. yiyemezler, yemezler.
  • Az cok futboldan anliyorsam.sarrinin chelseada cok uzun sureli calisacagini dusunmuyorum.conte gibi bi dehanin tutunamadigi yerde sarri nedir ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peygamberlik bile 40 yaşında geliyor bu adam 50 yaşından sonra mı iyi bir td olacak.kendi hataları yüzünden kapıya konur

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

25 yaşındayım. 5 yaşından beri futbol maçlarını hastalık derecesinde takip ediyorum. EPL maçlarını Cine5 yayınlarken hangi maçta kaçıncı dakikada gol oldu, kim attı onları ezberlerdim. İzlediğim ve takip ettiğim futbolcuları siz düşünün. Ben hayatımda Hazard kadar abartılan bir topçu görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Hazard Sarri'nin askeri olur. Kariyerinin en iyi dönemini onunla yaşar. Tam onun isteyeceği tipte bir hoca çünkü.

üstad-ı azam

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

peygamberlik bile 40 yaşında geliyor bu adam 50 yaşından sonra mı iyi bir td olacak.kendi hataları yüzünden kapıya konur

ben de kendimi oveyim herkes ovuyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.