Şimdi Ara

Hazin bir sevgili hikayesi, acıklı sonlu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes değişik şeyler paylaşıyor benimde başıma gelen hazin bir sevgili hikayesi var onu paylaşmak istedim. Ortalama 2013 - 2015 arasında geçen bir ilişkim vardı. X kişisi diyelim.

2013 senesinde instagram üzerinden tanıştık, kararlaştırdık görüşmek için ve ilk buluşmamızı lunaparkta yaptık. Lunapark ne alaka bilmiyorum ama orada buluştuk. Geldi görüştük dönme dolaba bindik, russian diye bir alet var lanet birşey ona bile bindik değişiklik olsun diye( bir de böyle başlayayım ilişkiye belki farklı olur dedim). Neyse ben bunu eve bıraktım falan ardından konuşmaya başladık ve aradan 1 ay sonra sevgili arefesine geçtik. Her şey güzel gidiyor hatta fazla güzel gidiyor dedim ki kesin bir sıkıntı çıkacak. İlişkinin 6. Ayında X kişisinin bir akrabası beni aradı ve sen o kızın parasını mı yiyorsun vb laflar etmeye başladı. Yok öyle şey öyle şey mi olur, saçmalamayın falan filan diyip duruyorum ama anlatamıyorum bir türlü. Resmen 15 gün boyunca zorla ayırmaya çalıştı, bende de sorun var ki bende sıkıldım bu muhabbetlerden ve ailesiyle de arası bozulmasın diye hiçbir şey söylemeden ayrıldım. Kanımız kaynıyor tabi deli oğlan ne ayrılıyorsun çık karşısına ayrılmıyorum de. Ama gururumuza yedirebilirmiyiz o cümlelerden sonra? İmkanı yok.

Ortalama bir 3 ay geçti ayrılığın üstünden, bir gün bir ortak arkadaşımız aradı X kişisini ara biri vefat etmiş çok kötüymüş yanında ol diye. Bende hemen atladım sazan gibi aradım dedim nerdesin, sen nerdesin ben geliyorum dedi. Neyse kalktı geldi, ağlıyor gözleri şişmiş bir halde. Bi çay içtik kalktık sahile falan götürüyorum dolaştırıyorum oraya buraya gidiyoruz ki kafası dağılsın biraz teselli de edebilirim diye. Sonra o malum aile bireyi aradı beni ve X kişisi yanında mı dedi. Evet yanımda ben sağ salim getiricem yanınıza dedim sonra kalktık malum aile bireyine götürdüm teşekkür etti ben seni çok yanlış tanımışım öyle değilmişsin vb cümleler söyledi ardından bende o an ki psikolojiyle ben X kişisini seviyorum onunla devam etmek istiyorum o da istiyor haberiniz olsun dedim. Öyle böyle çözdük o problemi de ve tekrar devam etmeye başladık. Neyse bu kısımları özet geçicem;
    6 ay oldu 7 ay oldu dolu dizgin gidiyor ilişki. Yine herşey güzel diyorduk ki. Bir gün kapım çaldı ve 4 senelik bir eski sevgilim kapıda belirdi. Sen nerden çıktın ne alaka derken, yok ben sizi ayırmak için gelmedim konuşup gidicem ben yanlış yaptım falan dedi ben eyvallah dedim fazla muhattap olmadan yolladım kızı kapıdan. Ben X kişisinden hiçbirşey saklamam genelde ilişkilerim de saklamama taraftarıyım zaten. Anlattım olayı zaten mide bulandırmaya başladı direk. Sonra bu muhabbet 2 hafta daha devam etti sürekli kapıya geliyor ben kovuyorum artık. En son dedim X kişisi ben sürekli kovuyorum ve hala gelmeye devam ediyor gün olur da denk falan gelirsin durumu yanlış anlama. Tamam problem yok sana güveniyorum vb klasik laflar söylendi, tamam eyvallah.

Ama mide bulandırdı bir kere bu muhabbetler sürekli artmaya başladı ve en sonunda serüvenin sonuna gelmeye başladık. Konuştuk ettik tamamen ilişkiyi bitirme kararı aldık.

Buraya kadar her şey normal, bundan sonrası zaten İbrahim Tatlısesin beyninden vurulmasıyla aynı hissiyat.

Ayrılığın üstünden 1 ay geçti ve X kişisi beni aradı. Alkollu bir şekilde birşeyler söyledi niye beni aramıyorsun falan ben alkollü diye tamam falan diyip kapattım telefonu. Ve bu olaydan 2 hafta sonra instagram paylaşımında gördüğüm post ahmaklığımı bir kez daha ortaya sermiş oldu. Postun açıklamasında yazan cümle bire bir şöyleydi.
    “365 gündür seni bekliyordum, hoşgeldin sevgili”
    Oo paşamız askerden gelmiş. Meğersem ayrıldığımız o 3 aylık dönemde başka bir çocukla konuşuyormuş ve çocuk askere gitmiş benimle tekrar barıştığında.
    Şimdi evlendirdik düğün davetiyesine bakarak bir 70 lik bitirtirmişti. Lanet olsun X kişileri.

Hikayenin devamı daha da trajikomik ama yeterince sıkıcı oldu daha da fazla sıkmak istemiyorum. İstek olursa anlatırım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hadi hadi zebanili sondur o, bilmez miyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Zebanimi, karabasanlı mı bilemedim.

• Gecelerim aynı gündüzlerim aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz hocamm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.