Bildirim
hazır deste lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ygopro dediğini bulamadım duel generation mı? Deste konusu ise arkadaşının oyun zevkine bağlı, bir de ben pendik/maltepede kart alabileceğim bir yer arıyorum var mıdır?
Not:En son ihtimalle Yugi'nin destesini alın,animede her taktiğe her desteye her oyuncuya üstün geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga ygopro yaz Googledan apk indir google planda yok
Deste bakımında arkadaşım şu siyah beyaz kartlar warya hani 5dsde çıkan o kartları sevmiyo
quote:
Orijinalden alıntı: hironakamura59
Aga ygopro yaz Googledan apk indir google planda yok
Deste bakımında arkadaşım şu siyah beyaz kartlar warya hani 5dsde çıkan o kartları sevmiyo
Oyunu indireceğim teşekkürler, hazır deste derken başka bir oyuncunun destesini mi almak istiyor, yoksa sen benim için bir kart listesi hazırla onları alayım mı dedi?
Eyw dostum arkadaşım deste we ayrıyetten kartgezegeni sitesindeki o 200lü paketi almış gerek yok yani sende saol ama :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X