Şimdi Ara

Bi kaç öneri lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bende aranıza yeni katıldım. WOW tecrubem oldugu için oyuna adapte olmak sorun olmadı. Yaklasık 1 haftadır oynuyorum ve rehberlerden okudugum kadarıyla 3 asagı 5 yukarı bişeyler yapmaya calıstım. Gelelim Neler yaptım hangi konularda tavsiye istiyorum....

Cevaplayan cevaplamayan herkeze şimdiden tesekkurler...

* Oyuna ilk yeni basladıgımda yeni yıl, samsung galxy. vs. 8-10 adet pack hediyelerini actım.
    * Sonrasında beginer pack satın aldım ve 10 adet daha pack acıp kart listemi geliştirdim.
    * Sonrasında tekrardan rehberleri okuyup achivementlardan yapabildiklerimi yaptım ve su an da 1100 gold um var...

İstedigim tavsiyeler :

* Gold ile pack mi satın almalı yoksa advanture mı acmalı ? (pve pvp dengeli oynamayı seven bir oyuncuyum.)
    * Tum heroları dengeleri olarak mı geliştirmeli ? yoksa 1 veya 2 tanesine focuslanıp dust işine mi girmeli ? Sonradan dust yaptıgım kartları diger herolarla oynamam gerekir ve pişman olur muyum ?
    * Gold ile pack satın alma işine girersem eger hangi desteyi tercih etmeliyim ? Classic , ungoro, gadgetzan, old Gods ?

(Bu arada eklemek istedigim bi kaç sey daha var. C'tun ile oynamayı sevmiyorum. Sanırım yukardaki expansiondan bi tanesi onunla ilgili. Onu direk eleyebiliriz. Tercihim genellikle warlock ile oynamak . Beginer packten Lord Jaraxxus geldi.)

Uzun süredir oynayan arkadaslara belki bazı sorularım komik gelmiştir. K.bakmayın oyun eglenceli gorunuyor ve 1100 gold ta tahminimce az deil. yanlıs hamle yapmayım diyorum

Şu an için Warlock ile kullandığım deste :

1-Blood imp
    1-Corruption
    1-Mortal Coil (x2)
    1-Voidwalker (x2)
    1-Voodo Doctor
    2-Knife Jugler
    2-Murloc Tidehunter
    3-Drain Life (x2)
    3-Imp Master
    3- Razorfen Hunter
    3-Shadow Bolt(x2)
    3-Silverback Patriarch (x2)
    3-Wolfrider (x2)
    4-Cultmaster
    4-Hellfire
    4-Silvermoon Guardian
    4-Summoning portal
    5-Bane of Doom
    5- Forstwolf Warlord
    6-Siphon Soul (x2)
    7- Stormwind Champion
    9- Lord Jaraxxus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmvsn -- 7 Temmuz 2017; 20:40:46 >

• Hocam standart metası çok degişken pack konusunda biraz klasik actiktan sonra bence yeni expansionu beklemeniz de iş görecektir bir de ben tek class yönelmeyi uygun bulmuyorum mesela şu anda warlock meta dışı ama ilerde ne olur bilinmez bence dengeli gitmek en güzeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşitli sitelerden destelere bakmanızı ve düşük bütçeli olanlardan bazıları kurmanızı öneriririm. O destede olan kartlar hangi expansiondaysa onları açmanız lazım yani kafanıza göre expansion açmayın bir deste belirleyin ucuz olanlardan onu kurun. Hearthstone top decks ve metabomb gibi sitelerde desteler iyiden kötüye şekilde sıralanmış durumda ordan bakabilirsiniz. Şuan yeni başladıysanız zaten her heronun metadaki destelerini kurmanız para yatırmadan olmaz. Şuan bir yada iki sağlam desteyle oynayın daha sonra diğer herolara geçersiniz. Bu arada asıl önemli olan eğlenmeniz tabi ama warlock şuan metada değil yani ranked a falan warlockla girerseniz çok ilerleyemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zannedersem şu anda advanture kalmadı standart meta olarak. oyüzden hepsi pack açman daha mantıklı.
    öncelikle klasik paket açıp klasik kart eksiklerini biraz kapattıktan sonra hepsinden olmalı. her pakette olmazsa olmaz olan kartlar var. onları bulmalı yada craft etmelisin.
    twitch üzerinden yayın yapanları izleyebilirsin. türk olarak fazla yok oyunu çok ileri derecede oynayan bi kaç kişi var yayın yapan zaten izleyici sayılarından anlarsın az çok iyi olduklarını.
    bazı siteler var deste olan oralardan bakabilirsin.
    http://www.hearthpwn.com/
    hearthstonetopdecks tempostorm gibi siteler vardı. en genel olanları.
    oralardan deste beğenip eksik olan kartları yapabilirsin.
    arena oyna diyenlere pek itibar etme. çünkü yeni isen zaten oyun olarak da çok deneyimli olmayacaksın.
    arena hem şans işi hem de iyi olsan bile kötü kartlar gelirse iyi oyun çıkaramayabiliyorsun.

• ngn kullanıcısına yanıt
    Selam...

Evet biraz arastırdım. Warlock oyuncularının videolarını izledim. ve classic kart actım tum paramla.

İhtiyacım olanları sakladım digerlerini disenchant ettim. su an yaklasık 2500 dust bitirtirdim.

Karar veremiyorum ama hangi kartları öncelikli olarak almam gerektigine. Onu arastırıyorum.

Sizin bildiginiz warlock için olmazsa olmaz neutral kartlar nelerdir acaba ? (rush yaparak oynamayı düşünüyorum. sanırım zoolock olarak sınıflandırılıyor.)

Elimde bis olduğunu düşündüğüm asagıdaki kartlar var. Actıgım packlerden gelmişti.
    Ancient watcher
    Dire wolf alpha
    Knife juggler
    defender of argus
    sea giant

Bunların yanında hangi kartlar vazgeçilmezdir warlock için ? (aslında merak ettigim epic veya legend seviyesinde olmasa bile masada fazla mob yapıp baslangıc seviyesinde rahat kazanabilcegim minionları merak ediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmvsn -- 9 Temmuz 2017; 3:7:18 >
  • grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    warlock son metadan sonra biraz düştü. agro olarak oynayacaksan. pirate warior, aggro druid en revaçta olanlar. bahsettiğim sitelerde kendine uygun bulursun mutlaka. ancient watcher daha cok kontrol destelerinde kullanılıyor. zoo oynacaksan işine yaramaz ama gene de sakla. diğerleri kullanışlı kartlar zaten zoo için. bi kere usanma sıkılma gibi durumun olmaması lazım. agroların özelliği çok kazan çok kazan mantığıdır iyi bir streak yakalarsan yükselirsin. millet zaten rank 5 e kadar agro sonra biraz daha kontrol midrange tarzı oynuyor. biraz bekle yeni paketin gelmesini sonra ortalıkta çıkan decklere göre bir deck hazırlarsın kendine. her kart sonraki paketten sonra kullanılmaz hale gelebiliyor illa bu kartı yap diyebileceğim pek kart yok.
    zaten rare ve common kartları paket açtıkça tamamlayacaksın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.