Şimdi Ara

Hazir Home Theater Tavsiyesi (BOSE, SONY v.s.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime ilk defa LCD TV ve Home Cinema sistemi kurmak uzere kollari sivadim. Yeni evlendim ve esimle 60m2 salonu olan guzel bir eve tasiniyoruz. Salona Sony Bravia KDL-40X2000 ya da KDL-40W2000 (fiyati daha uygun hem de FULLHD destekliyor) alacagim. Yalniz home cinema paketi konusunda cok kararsizim.

Bo forumda bulunan cogu arkadas gibi bu konuda cok fazla bilgili degilim. Oyle cok da profesyonel bir sistem almak yerine, kutusunda hazir bir sistem almak istiyorum. Bose Lifestyle 28 III cok ilgimi cekiyor fakat fiyati 3799 CHF. Ya da Sony'nin wireless sistemi var DAV-LF1 (2000CHF). Istiyorum ki alacagim sistem hem guzel bir tasarima sahip olsun hem de kaliteli olsun. Sizce BOSE a okadar para vermeye deger mi? Sony nin de kalitesinden supheliyim.

Sectigim TV hakkinda yorumlarinizi da bekliyorum. Acikcasi Sony nin Bravia LCD TV lerinin goruntu kalitesine, yaptigim karsilastirmalar sonucu hayran kaldim. Sony disinda baska bir marka dusunmuyorum o yuzden Sony modelleri hakkinda yorum yapabilirseniz cok sevinirim.

Saygilar
    Baris

• Ses sistemi için ayırdığınız max bütçe kaç $?
  • Butcemiz yaklasik 2.000 ytl civarinda. Fakat benim icin asil onemli olan tasarim, teknoloji ve tabiki daha sonrasi kalite. Acikcasi evime ayri ayri aldigim hoparlorlerle bir sistem kurmaktansa kutusunda hazir bir sistem almak istiyorum. Bose nin kalitesine hayranim fakat fiyatlari burda 4000 civarinda. Bir delilik yapip o parayi gozden cikarabilirim. Kutusunda hazi ve kaliteli sistemler neler? Sony nin wireless sistemi yaklasik 2000 lira burda fakat kalitesinden supheliyim.
  • Wireless larda ses kalitesi kötü.Bose'ları da ben tutmuyorum.Sistemi yine ayrı ayrı bileşenlerden toplasanız fakat aynı seri olsalar nasıl olur?
  • bencede ayrı ayrı toplamak cok daha iyi olur die dusunuyorum.
  • Ben de delilik yapmanı tavsiye ediyorum..
  • TAVSİYE EDERİM SAMSUNG HT-QX100 ALDERİM.ALANLAR ÇOK MEMNUN.ACAYİP SES VAR ALETTE.
    SONY 40W2000 TÜRKİYEDE YOK.ORALARDA FİYAT NE KADAR?40X2000 VAR 7200 YTL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemini receiver + front lar + center + surround lar + subwoofer olarak toplarsan daha iyi sonuç alırsın bence ... çünkü hazır satılan bir sistem almaya kalkarsan iyi birşey almak gerekecek ve bayağı yüksek rakamlara çıkacak ... bence o kadar paraya dediğimiz gibi toplama bir sistem yapılabilir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.