Şimdi Ara

Hazır Kart'tan Faturalıya Geçsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hazır kartımı turkcell faturalı hatta çevirmek istiyorum. Fakat şunu merak ediyorum numaram değişecek mi yoksa aynı kalıp faturalı hat üzerinden mi ücretlendirilecek?

TŞK.

• Telefon numaran değişecek Turkcell faturalı ve faturasız hatlar için farklı kodlar kullandığı için faturasız hattan faturalı hatta geçtiğinde telefon numaran değişiyor oysa ki örneğin vodafone'da telefon numaranı koruyarak faturalı faturasız değişikliğini yapabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

Telefon numaran değişecek Turkcell faturalı ve faturasız hatlar için farklı kodlar kullandığı için faturasız hattan faturalı hatta geçtiğinde telefon numaran değişiyor oysa ki örneğin vodafone'da telefon numaranı koruyarak faturalı faturasız değişikliğini yapabiliyorsun.

• Peki bu numara taşıma imkanı çıktıktan sonra değiştirmede sanırım böyle bir sorun olmaz değil mi?
  • arkadasım ben hazırkarttan faturalı turkcelle gectım. 533 lu baslayan guzel bı numara verdıler,kampuscell e uye oldum ve el ustunde tutuyorlar. ustelık eskı kontorlu numaramı arayınca yenı hattının numarasını anons edıyorlar ucretsız olarak onu dert etme
  • bence gecme.. yol yakınken dön.
  • Çok haklısın bende avea nın faturalı hepsi bir tarifesine geçtim. Bana çok pahalıya patladı,tekrar kontörlüye geçtim daha çok patladı ne yaparsın yaptık bir hata, ne demiş orhan abimiz hatasız kul olmaz...:D:D:D
    quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

bence gecme.. yol yakınken dön.
  • tabiki faturalıya geçersen çok daha uygun fiyata konuşabilirsin.
  • bu dakikasi sadece 15 kuruş diyorya kulanan var mı nasıl ? Ben de düşünüyourum ilerde ama kontorum var epeyce onlara birşey oluyor mu yani siliniyor mu ne oluyor bilgisi olan var mı?
  • ekonomik konusma paketleri var onlara uye oldugunuz taktırde tum turkcell ve sabıt telefon hatlarıyla cok uygun fıyatlara hatta 7.5 ykr ye konusma ımkanlarınız oluyor faturalı turkcell hattı tavsıye edıyorum cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

bence gecme.. yol yakınken dön.

ben 1998 beri turkcell faturalı kullanıyorum çoka memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın48 -- 7 Temmuz 2007; 20:10:25 >
  • 1998 demek istedin sanırım.. turkcell ilk yayınına 28 şubat 1994 de başlamıştır
  • Bende aylık 1000 mesaj ve 3-4 saatlik bir konuşma paketi alırsam uygun olur diye düşünüyorum. Çünkü ortalama 60-70 YTL Kontör parası weriyorum aylık.

Faturada 30-40'a kapatabilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHAL

Bende aylık 1000 mesaj ve 3-4 saatlik bir konuşma paketi alırsam uygun olur diye düşünüyorum. Çünkü ortalama 60-70 YTL Kontör parası weriyorum aylık.

Faturada 30-40'a kapatabilirim diye düşünüyorum.

aynen cok dogru bende senın konumundaydım faturalıya gectım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenraj_khan

1998 demek istedin sanırım.. turkcell ilk yayınına 28 şubat 1994 de başlamıştır

evet ya yanlış yazmışım
  • bn faturalıyı 1995 ten beri kullanıyorum çk memnunum ama vergileri biraz pahalı konuşuyosun bi o kdr da vergi alıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.