Şimdi Ara

Hazır Kod Ve Script (İstekler Muhakkak Cevap Bulur) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
17.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kralsam

arkdaşım o bende var ama engellemiyor kodlar önceki mesajda anlattığım uygulamalar yapıldığı takdirde kodlar resmen ortaya çıkıyor başka yolu yokmu yani bu kodları gizli tutmanın

Arkadaşım siteni yapman için kullandığın programda en altta prev/preview ve HTML yazar o kodları HTML bölümüne yapıştırcan hade kolay gelsin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralsam

arkdaşım o bende var ama engellemiyor kodlar önceki mesajda anlattığım uygulamalar yapıldığı takdirde kodlar resmen ortaya çıkıyor başka yolu yokmu yani bu kodları gizli tutmanın

Arkadaşım siteni yapman için kullandığın programda en altta prev/preview ve HTML yazar o kodları HTML bölümüne yapıştırcan hade kolay gelsin,
  • Hiç İstek Yok Mu? Böyle Hep Ben Kendim Mi Koyacam Kafama Göre?
  • FLASH VAKTİ GELDİ

Yaş Hesaplama

Bu system oldukca kolay ylk olarak yeni bir sayfa actyktan sonra  hemen elymyze yazym aracyny alyyoruz  ve yazy yazmadan sadece yazym alany olusturuyoruz .Daha sonra bununla ayny buyuklukte byr dykdortgen olusturuyoruz bu yazym alanymyzyn tam altyna yerlestyrmys oluyoruz.Daha sonra bu yapmys oldugumuz yazym alanyna tyklayyp altta "var" yazan yere gelyp oraya"yil" yazyyoruz.Daha sonra cok kolay byr buton olusturuyoruz ve butonumuza calysma alanymyza attyktan sonra butona byr kere tyklayyp actions bolumune su kodlary gyryyoruz 

on (release) {
    sonuc = number(2006) - number(yil);
    }

Tam Ekran

facommand("fullscreen","true"); 

Aktif-Pasif Buton

sahnemizin ilk frame ine şu kodlar yazılır; 

//protoyu yaziyoruz
    MovieClip.prototype.butonlari_iptal_et = function (buton)
    {
    for (var i in this)
    {
    if (this[i].__proto__ == Button.prototype)
    {
    this[i].enabled = !buton;
    }
    else if (this[i].__proto__ == MovieClip.prototype && this[i]._parent == this)
    {
    this[i].butonlari_iptal_et (buton);
    }
    }
    };

//protoyu fonksiyona donusturuyoruz
    kur (MovieClip.prototype, "butonlari_iptal_et", 1);

//kullanim_sekli
    butonlari_iptal_et (true);
    mc.butonlari_iptal_et (false);

• baba

buyuksun
  • PHP de aktivasyon mailini tekrar gönderme kodu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

PHP de aktivasyon mailini tekrar gönderme kodu var mı?

Bir araştırıyım.
  • Kardeş baan Sipariş formu hazırlayabilirmsin istenilen özellikleri tıklayınca fiyat çıkaran şimdiden tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: TasarımHaber

quote:

Bir araştırıyım.

Kaç yere sordum daha cevap gelmedi daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNZeR_21

Kardeş baan Sipariş formu hazırlayabilirmsin istenilen özellikleri tıklayınca fiyat çıkaran şimdiden tşk

Biraz dqaha açıklarsanız çok daha iyi olacak
  • quote:

Kardeş baan Sipariş formu hazırlayabilirmsin istenilen özellikleri tıklayınca fiyat çıkaran şimdiden tşk

Yani içeriğini biraz daha yazarsanı iyi olacak, sonra zor olabilir değiştirmesi çok iyi diil bilmiyorsanız sonra php mi olacak asp mi?
  • quote:

quote:

Yani içeriğini biraz daha yazarsanı iyi olacak, sonra zor olabilir değiştirmesi çok iyi diil bilmiyorsanız sonra php mi olacak asp mi?

kardeş sipariş formu olacak ama ham şaham değil yani şu şekilde isim soy isim telf no e-mail adres ve mesajı bunuları benim maile postalayacak yani sipariş alacağız asp olsun kardeş sen daha detaylı yaparsan daah güzel olur tabiyapmak istersen kardeş herşey için tekrar tşk kardeş

• quote:

senin istediğin php değil phpbb forum sanırım

http://www.phpbbhacks.com/ a bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

quote:

Çok teşekkür ederim sonunda buldum.http://www.phpbbhacks.com/download/4361 Bunu indirdim ama nasıl sitede kullanacağım.Bir de sitenin yani forumun dizaynını nasıl değiştiririm.Dizayn derkem tema değil de mesela bir yere aktivasyon mailini tekrar gönder. Yazmam lazım

• tasarim haber çok iyi iş yalnız benim sorum şu ki bunları nasıl kaydetip sitemize koyacağız vede mesela kayan yazı yapacağız kodlamanın neresine çıkamsını i
    stediğimiz yazıyı yazmamız gerekiyo bu arada fareyi üzerine getirdiğimizde çıkan bi butonu nası yaparız ana sayfada teşekkurler şimdiden
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim sonunda buldum.http://www.phpbbhacks.com/download/4361 Bunu indirdim ama nasıl sitede kullanacağım.Bir de sitenin yani forumun dizaynını nasıl değiştiririm.Dizayn derkem tema değil de mesela bir yere aktivasyon mailini tekrar gönder. Yazmam lazım

Kendime localhostta forum kurdum phpBB, şeklinde ve bir modul kurdum, olypus login screen böle bişiydi daha dün bulmuştum, bugün sana sorcaktım forumun phpbb mi diye fakkat @Baron17 cevaplamış oldu iyi günler ama o modülü tavsiye ederim,

• quote:

Orjinalden alıntı: Qalpsiz

tasarim haber çok iyi iş yalnız benim sorum şu ki bunları nasıl kaydetip sitemize koyacağız vede mesela kayan yazı yapacağız kodlamanın neresine çıkamsını i
    stediğimiz yazıyı yazmamız gerekiyo bu arada fareyi üzerine getirdiğimizde çıkan bi butonu nası yaparız ana sayfada teşekkurler şimdiden

Elindeki kodları ya hazırladığın sitenin koymak istediğin bir yere koyacan ya da not defterine kaydedip sitenin istediğin bir yerine include edecen.

Al sana güzel bir kayan yazı scripti:
    <HTML> 

<HEAD>

<TITLE>Text scaling</TITLE>

<SCRIPT language=javascript event=oninit for=Seq>

Seq.item('ActionSet1').at(0.000, 'StretchAndDrop('+e.id+')',80, 0.010, 1);

</SCRIPT>

<SCRIPT language=javascript>

function StretchAndDrop(i)

{

// Modify for different effect

i.Scale(1,1.1,0);

}

function StretchDrop()

{

e.SetIdentity();

Seq.item('ActionSet1').Play();

}

</SCRIPT>

</HEAD>

<BODY bgColor=white>

<CENTER>

<INPUT onclick=StretchDrop() type=button value="Show effect" name=ShowEffect>

<OBJECT id=e

style="Z-INDEX: -1; LEFT: 0px; WIDTH: 787px; POSITION: absolute; TOP: 50px; HEIGHT: 354px; VISIBLE: "

classid=CLSID:369303C2-D7AC-11d0-89D5-00A0C90833E6><PARAM NAME="SourceURL" VALUE="">

<PARAM NAME="CoordinateSystem" VALUE="0">

<PARAM NAME="MouseEventsEnabled" VALUE="0">

<PARAM NAME="HighQuality" VALUE="0">

<PARAM NAME="PreserveAspectRatio" VALUE="-1">

<PARAM NAME="Line0001" VALUE="SetLineColor(255,255,255)">

<PARAM NAME="Line0002" VALUE="SetFillColor(0,0,255,0,0,255)">

<PARAM NAME="Line0003" VALUE="SetFillStyle(1)">

<PARAM NAME="Line0004" VALUE="SetLineStyle(0,0)">

<PARAM NAME="Line0005" VALUE="SetFont('Verdana',20,350,0,0,0)">

<PARAM NAME="Line0006" VALUE="Text('Kayan Yazi Efekti.Efekti Görmek icin show efect e basin',-20,13)">

</OBJECT>

</CENTER>

<OBJECT id=Seq style="WIDTH: 2px; HEIGHT: 2px" classid=CLSID:B0A6BAE2-AAF0-11d0-A152-00A0C908DB96></OBJECT>

</BODY>

</HTML>

Bu da diiğeri

<script language="JavaScript"> 

<!--

var left="[";

var right="]";

var msg="TasarımHaber Buraya Mesajını Yazını Yaz";

var speed=300;

function scroll_title() {

document.title=left+msg+right;

msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);

setTimeout("scroll_title()",speed);

}

scroll_title();

// End -->

</script>

• quote:

quote:

quote:

kardeş sipariş formu olacak ama ham şaham değil yani şu şekilde isim soy isim telf no e-mail adres ve mesajı bunuları benim maile postalayacak yani sipariş alacağız asp olsun kardeş sen daha detaylı yaparsan daah güzel olur tabiyapmak istersen kardeş herşey için tekrar tşk kardeş

Ben sana sadece indirebileceğin yerlerin linkini vercem gerisini sen notepad de açıp düzenlersin okay

ASP Full v1.1(tr)(Asp)
    aspFormMail.asp v2.31 (ing)(Asp)
    Başvuru Formu (tr)(Asp)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendime localhostta ****m phpBB, şeklinde ve bir modul kurdum, olypus login screen böle bişiydi daha dün bulmuştum, bugün sana sorcaktım forumun phpbb mi diye fakkat @Baron17 cevaplamış oldu iyi günler ama o modülü tavsiye ederim,

Peki upload ettikten sonra nasıl onu kullanacaz?İndirdiğim dosyaları uplod etsem yetmez herhalde.Veritabanıyla oynamak gerekir mi?

• Yazıyo ama anlamıyorumm ki Biri anlatırsa o kadar iyi olur ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.