arkdaşım o bende var ama engellemiyor kodlar önceki mesajda anlattığım uygulamalar yapıldığı takdirde kodlar resmen ortaya çıkıyor başka yolu yokmu yani bu kodları gizli tutmanın
Arkadaşım siteni yapman için kullandığın programda en altta prev/preview ve HTML yazar o kodları HTML bölümüne yapıştırcan hade kolay gelsin,
quote:
Orjinalden alıntı: kralsam
arkdaşım o bende var ama engellemiyor kodlar önceki mesajda anlattığım uygulamalar yapıldığı takdirde kodlar resmen ortaya çıkıyor başka yolu yokmu yani bu kodları gizli tutmanın
Arkadaşım siteni yapman için kullandığın programda en altta prev/preview ve HTML yazar o kodları HTML bölümüne yapıştırcan hade kolay gelsin,
Hiç İstek Yok Mu? Böyle Hep Ben Kendim Mi Koyacam Kafama Göre?
FLASH VAKTİ GELDİ Yaş Hesaplama
Bu system oldukca kolay ylk olarak yeni bir sayfa actyktan sonra hemen elymyze yazym aracyny alyyoruz ve yazy yazmadan sadece yazym alany olusturuyoruz .Daha sonra bununla ayny buyuklukte byr dykdortgen olusturuyoruz bu yazym alanymyzyn tam altyna yerlestyrmys oluyoruz.Daha sonra bu yapmys oldugumuz yazym alanyna tyklayyp altta "var" yazan yere gelyp oraya"yil" yazyyoruz.Daha sonra cok kolay byr buton olusturuyoruz ve butonumuza calysma alanymyza attyktan sonra butona byr kere tyklayyp actions bolumune su kodlary gyryyoruz
on (release) { sonuc = number(2006) - number(yil); }
Tam Ekran
facommand("fullscreen","true");
Aktif-Pasif Buton
sahnemizin ilk frame ine şu kodlar yazılır;
//protoyu yaziyoruz MovieClip.prototype.butonlari_iptal_et = function (buton) { for (var i in this) { if (this[i].__proto__ == Button.prototype) { this[i].enabled = !buton; } else if (this[i].__proto__ == MovieClip.prototype && this[i]._parent == this) { this[i].butonlari_iptal_et (buton); } } };
//protoyu fonksiyona donusturuyoruz kur (MovieClip.prototype, "butonlari_iptal_et", 1);
PHP de aktivasyon mailini tekrar gönderme kodu var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: 90alper90
Bir araştırıyım.
Kardeş baan Sipariş formu hazırlayabilirmsin istenilen özellikleri tıklayınca fiyat çıkaran şimdiden tşk
quote:
Orjinalden alıntı: TasarımHaber
quote:
Bir araştırıyım.
Kaç yere sordum daha cevap gelmedi daha.
quote:
Orjinalden alıntı: PaNZeR_21
Kardeş baan Sipariş formu hazırlayabilirmsin istenilen özellikleri tıklayınca fiyat çıkaran şimdiden tşk
Biraz dqaha açıklarsanız çok daha iyi olacak
quote:
Yani içeriğini biraz daha yazarsanı iyi olacak, sonra zor olabilir değiştirmesi çok iyi diil bilmiyorsanız sonra php mi olacak asp mi?
quote:
quote:
Yani içeriğini biraz daha yazarsanı iyi olacak, sonra zor olabilir değiştirmesi çok iyi diil bilmiyorsanız sonra php mi olacak asp mi?
kardeş sipariş formu olacak ama ham şaham değil yani şu şekilde isim soy isim telf no e-mail adres ve mesajı bunuları benim maile postalayacak yani sipariş alacağız asp olsun kardeş sen daha detaylı yaparsan daah güzel olur tabiyapmak istersen kardeş herşey için tekrar tşk kardeş
quote:
Çok teşekkür ederim sonunda buldum.http://www.phpbbhacks.com/download/4361 Bunu indirdim ama nasıl sitede kullanacağım.Bir de sitenin yani forumun dizaynını nasıl değiştiririm.Dizayn derkem tema değil de mesela bir yere aktivasyon mailini tekrar gönder. Yazmam lazım
tasarim haber çok iyi iş yalnız benim sorum şu ki bunları nasıl kaydetip sitemize koyacağız vede mesela kayan yazı yapacağız kodlamanın neresine çıkamsını i stediğimiz yazıyı yazmamız gerekiyo bu arada fareyi üzerine getirdiğimizde çıkan bi butonu nası yaparız ana sayfada teşekkurler şimdiden
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Baron17
quote:
Çok teşekkür ederim sonunda buldum.http://www.phpbbhacks.com/download/4361 Bunu indirdim ama nasıl sitede kullanacağım.Bir de sitenin yani forumun dizaynını nasıl değiştiririm.Dizayn derkem tema değil de mesela bir yere aktivasyon mailini tekrar gönder. Yazmam lazım
Kendime localhostta forum kurdum phpBB, şeklinde ve bir modul kurdum, olypus login screen böle bişiydi daha dün bulmuştum, bugün sana sorcaktım forumun phpbb mi diye fakkat @Baron17 cevaplamış oldu iyi günler ama o modülü tavsiye ederim,
quote:
Orjinalden alıntı: Qalpsiz
tasarim haber çok iyi iş yalnız benim sorum şu ki bunları nasıl kaydetip sitemize koyacağız vede mesela kayan yazı yapacağız kodlamanın neresine çıkamsını i stediğimiz yazıyı yazmamız gerekiyo bu arada fareyi üzerine getirdiğimizde çıkan bi butonu nası yaparız ana sayfada teşekkurler şimdiden
Elindeki kodları ya hazırladığın sitenin koymak istediğin bir yere koyacan ya da not defterine kaydedip sitenin istediğin bir yerine include edecen.
var msg="TasarımHaber Buraya Mesajını Yazını Yaz";
var speed=300;
function scroll_title() {
document.title=left+msg+right;
msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
setTimeout("scroll_title()",speed);
}
scroll_title();
// End -->
</script>
quote:
quote:
quote:
kardeş sipariş formu olacak ama ham şaham değil yani şu şekilde isim soy isim telf no e-mail adres ve mesajı bunuları benim maile postalayacak yani sipariş alacağız asp olsun kardeş sen daha detaylı yaparsan daah güzel olur tabiyapmak istersen kardeş herşey için tekrar tşk kardeş
Ben sana sadece indirebileceğin yerlerin linkini vercem gerisini sen notepad de açıp düzenlersin okay
Kendime localhostta ****m phpBB, şeklinde ve bir modul kurdum, olypus login screen böle bişiydi daha dün bulmuştum, bugün sana sorcaktım forumun phpbb mi diye fakkat @Baron17 cevaplamış oldu iyi günler ama o modülü tavsiye ederim,
Peki upload ettikten sonra nasıl onu kullanacaz?İndirdiğim dosyaları uplod etsem yetmez herhalde.Veritabanıyla oynamak gerekir mi?
Yazıyo ama anlamıyorumm ki Biri anlatırsa o kadar iyi olur ki