Şimdi Ara

Hazir pc ler neden toplamalardan daha seri calisiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende forum yardımıyla sistem topladım ve orijinal windows kuracağım. Uefiyi rufus ayarlarından seçmem daha mı iyi olur yoksa kendi belirlediği ayarlarla mi? (Kendi uefi ve bios seçiyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    uyumlu parça seçme vb gibi işlerin geçmişte kaldığını sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Bende forum yardımıyla sistem topladım ve orijinal windows kuracağım. Uefiyi rufus ayarlarından seçmem daha mı iyi olur yoksa kendi belirlediği ayarlarla mi? (Kendi uefi ve bios seçiyor)

Rufusta, UEFI için GPT'yi seçeceksiniz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ntfs veya fat32 ayarını ve yapmalıyım. kendisi ntfs seçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

ntfs veya fat32 ayarını ve yapmalıyım. kendisi ntfs seçiyor

Siz sadece dediğimi yapın.
  • sebepler en baştan yazayım

windows orjinal olacak

ram anakart hdd birbirine uyumlu olacak anakartın veri yolu temiz olacak oksitlenme olmayacak diyelim hepsi tam bütün parcalar uyumlu . bios yazılımı güncel uefi çalışıyor hepsi tam .

en son iki seçenek senin elindeki malzemeler işyerindeki malzemelerden daha önce çıkmış ise piyasa sebep o zira benim elimdeki i3 leptop i7 leptopdan hem daha seri hem daha hızlı sebep ise i7 olanı 2009 da aldım diğerini geçen sene aldım bakınca özellik olarak iyi olması performanslı olduğunu göstermez versiyonu önemli

hadi bunda da sıkıntı yok

o zaman elektirik stabil değil ve dalgalanma var dalgalanmanın olduğu yerde hiç bir bilgisayar stabil çalışmaz ki işyerleri genelde kesintisiz güç kaynakları kullanır.

her şey tam diyorsan sonuncuyu incele .

bu arada lenova sürümü windows diye birşey olmaz eğer öle bir şey varsa zaten ofisindeki windows da korsan
    demektir zira hp makine lenova logolu kurmaz :D ki bunu sende yaparsın regedit ayarından basit birşey .

neyse benim dediklerim bu kadar

• Diskinde bad sector tarzi birsey olabilir ayrica disk birlestirme yapmakta fayda var.
  • ben de internet kafedeki bilgisayarların çok seri çalıştığını düşünüyorum, özellikleri benim dizüstü bilgisayarımdan düşük olduğu halde çok hızlı çalışıyorlardı.
    950 gb harddiskin 900gb ı dolu olduğu halde çok seri çalışıyor ve oyunlarda çok iyi performans verebiliyor.
    ama bunun biraz da kurulan programlardan dolayı olduğunu düşünüyorum, bir de bu bilgisayarların harddiskleri image olarak kopyalanıyor, bu da bilgisayarın harddiski daha verimli kullanmasını sağlıyor, deepfreeze in de etkisi var elbette. verilerin hdd üzerindeki yerleri değişmiyor ve sistemin kabarması engelleniyor. sürekli defrag yapmak durumunda kalmıyorlar.
    açılıştaki programlar ve özellikle en çok etki eden açık olan servisler.
    kurduğumuz her program bilgisayara bir de servis kuruyor, en basitinden chrome, firefox, skype, flash player, pdf okuyucu bile kendini güncellemek için servis kuruyor. ben bunları kurduktan sonra direk kaldırıyorum ya da kapatıyorum ama bir de kapattığım zaman çalışmayan programlar var.
    hani programı sadece çağırdığın zaman çalışsa olmuyor, program kendini çalışmaya hazır tutmaya çalışıyor.
    sonra sağ click pencereleri vs masaüstünün doluluk oranı da kasmayı arttırabiliyor.

ssd ye geçmeden önce bilgisayarımın açılması dakikalar sürüyordu, açılıştaki programları ya da servisleri kapatsam hızlanacak ama sürekli kullandığım için kapatmıyordum. çünkü kapatsam tekrar açmak durumunda kalacağım vs..

Hazir pc ler neden toplamalardan daha seri calisiyor

Hazir pc ler neden toplamalardan daha seri calisiyor

bu resimler benim bilgisayarımdan, tüm programları kullanıyorum ve mecburen kapatmıyorum. bilgisayarın performansını da fazlasıyla etkileyebiliyor
    121 tane açık işlem görünüyor, hizmetler desek sayfa kaydırma çubuğundan ne kadar fazla olduğu anlaşılıyor. bu hizmetlerin yarısından fazlası çalışıyor.

ama sizin ofis bilgisayarınızda işlemler 1 sayfadan biraz fazladır, hizmetler zaten minumumdadır aynı şekilde

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Toplama pc lerde bazen uyumsuz parçalar olabiliyor.Donanımdan anlayan birinin kontrolünde toplamak gerek
  • Uefi kurulum için özel bir işlem gerekiyor mu Biostan Uefi seçmek ve bootable sürücü hazırlarken gpt olacak şekilde biçimlendirmekten başka?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.