Şimdi Ara

Hazir pc ler neden toplamalardan daha seri calisiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde i7 4770k. 4 gbb 1600 mhz ram li pc var
    Fakat is yerindeki hp pc ler daha hizli masa ustu i3 lunolanda i5 li olanida

Bu pc lerdeki fark nedir de daha seri calisiyor ?

Hizli derken de mesela. Word pad acma denetim masasi acma laint acma. Media palyer acma pc kapatma vs islerini yildirim gibi yapiyor .

Bendede hdd var o pc dede hdd ssd falan yok .o pc de 4 gb. Sonucta .oda win7 pro 32 bit bendese

Kafama takiliyor bu hep neden boyledir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    windows orjinal değil ise sorun olabilir.Hazır pclerde orjinal geliyor.
  • O hazır dediğiniz bilgisayara i7 4770 gibi bir işlemci koyarken ekran kartınıda gt730 koyabiliyorlar.Fark burdan da kaynaklanabilir bunun bir çok sebebi var ve birde ssd'ler :)
  • Ondaki hdd daha hızlıdır veya sende yazılımsal bir sorun vardır.
  • Hazır pc de sonuçta toplanmıştır,böyle bi fark ben 25 yıldır pc kullanırım görmedim.3 yıldır ssd kullanıyorum normal hdd bazen bayıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

windows orjinal değil ise sorun olabilir.Hazır pclerde orjinal geliyor.

ORJİNAL windows ta o takılmalar olmuyormu ? ondan mı kaynaklanıyor cidden ?
    Orjinal windowsda kullandım şuan korsan kullanıyorum.Takılmalar windows yanıt vermeyi kesi vb. hatalar ara sıra olabiliyor.Korsan korsandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hp anakartları,biosu,yazılımı kendine özeldir belki de bu yüzdendir stabil olması
  • chipset ile alakalı, sen hangi anakart modelini kullanıyorsun?
    Aynı durumdayız Ofis bilgisayarım i5 işlemcili lenovo laptop düğmesine bastığımda anında açılır,gayet seri çalışıyor. İmzamdaki şahsi bilgisayarım onun oldukça üstünde ama ilk açılışta bir süre beklemek zorunda kalıyorum. İlk olarak windowsun bulunduğu dizine acilen ssd almak lazım eski tip diskler artık yavaş kalıyor birde ofis bilgisayarına ek program kurmak yasak tertemiz açılıyor ama benim şahsi makinada ilk açılışta 20 tane program devreye girip harddiskin gırtlağına çöküyor buda çok farkediyor.
  • Tamamiyle yazilimsal.

• VIA çipset ise o da hızlı açılır ve kapanır, genel de şirket pc'lerinde hibrit hdd'ler kullanılır.

Bilgi için;http://shiftdelete.net/hibrit-sabit-disk-nedir-32050
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Evde i7 4770k. 4 gbb 1600 mhz ram li pc var
    Fakat is yerindeki hp pc ler daha hizli masa ustu i3 lunolanda i5 li olanida

Bu pc lerdeki fark nedir de daha seri calisiyor ?

Hizli derken de mesela. Word pad acma denetim masasi acma laint acma. Media palyer acma pc kapatma vs islerini yildirim gibi yapiyor .

Bendede hdd var o pc dede hdd ssd falan yok .o pc de 4 gb. Sonucta .oda win7 pro 32 bit bendese

Kafama takiliyor bu hep neden boyledir diye

Böyle birşey mümkün değil.
  • Orjinal veya sahte windowsla alakalı birşey olamaz saçmalamışlar sahte oyun sanki

• Kesinlikle yazılımsal zaten her zaman orjinal tavsiye edilir eger pc nin hızından memnun değilseniz ssd alıp pc yi çok daha hızlı hale getirebilirsiniz bende yeni pc topladim 2 ay önce bende de baştan cok hizliydi simdi arada yavas afilmalar falan oluyor bende elime 200 küsür lira geçtiğinde direk ssd alicam

sorun yazılımsaldır...
    bende ki sisteme mbr olarak format atarsam pc 20-25 sn de açılıyor(Mouse-klavye-kulaklık-seskartı driver yüklü)
    ama uefi olarak formatlarsam 3-5 sn arası açılıyor
    işyerinde kullandığımız da hp intel xeon i5 işlemcili pcler
    yani sonuç yazıımsaldır
  • e7400 yıldıvım hızıyla media player açıyo yeterli
  • windowsun orjinal olması bir etmen.yazılımsal yani
  • Bu arada soyliyim iki ofisteki PC dede SSD yok bendemi PC dede yok . bu performansı nasıl elde ediyor acaba ne sağlıyor acaba tam olarak

• Uefi kurulum + orjinal yazılım, korsana göre fark ettiriyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.