Şimdi Ara

Hazır toplama bilgisayar almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 saat evvele kadar marka bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyordum ama forumlarda gezmeye başladım ve acayip bir nefret var herkeste bütün hevesim kaçtı.. Öncelikle şöyle diyeyim kaza geçirdim kırıklarım ve çıkıklarım var, 1.5 aylık rapor aldım , bu işlerden de hiç anlamıyorum evden de çıkamıyorum ilgilenemem parça toplamakla.. Bana ''Hazır toplanmış ve güvenilir masaüstü bilgisayar'' lazım.. evde sıkılıyorum en son 10 yıl evvel fifa 99 falan oynardım ama yine bu bol boş vakitlerimde ufak tefek oyunda oynamak istiyorum.. Monitörüm klavyem falan var sadece kasa almak istiyorum bütçemde 750 - 850 en fazla.. Ve taksitte olması gerek.. Bana yardım edebilirseniz acayip mutlu olurum.. Ben hazır toplanmış bilgisayar deyince karşıma şunlar çıktı sizce güvenebilir miyim ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-super-oyun-canavari-phone-x2plus-4gbddr3-500gbdisk-2gb-ek-k-68150688/detay?source=promotion_topl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-569-tl-amd-2-8-ghz-8-gb-ddr3-ram-500-gb-hdd-1-gb-vga-dwd-68315114/detay?source=promotion_topl

• Bunlar yerine inventus teknobiyotik gibi sitelerden alabilirsin sistemi kurup yollarlar. İnventus U öneririm ülkemizde kullanıcıyı en çok düşünen şirkette büyük olasılıkla. Hem sistemlerini yollamadan önce testde ediyorlar sorunsuz bir bilgisayar hazırlayıp verirler sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Bunlar yerine inventus teknobiyotik gibi sitelerden alabilirsin sistemi kurup yollarlar. İnventus U öneririm ülkemizde kullanıcıyı en çok düşünen şirkette büyük olasılıkla. Hem sistemlerini yollamadan önce testde ediyorlar sorunsuz bir bilgisayar hazırlayıp verirler sana.
    Dostum saol öncelikle.. Girdim dolaştım ikisine de inventusta Genel ve Oyun kısmında hep tedarik edilemiyor diyor fiyat bile yazmıyor , 976 dan düşük başka da fiyat yok.. Teknobiyotik te de oklarla kendin seçiyosun parçalarını ama ben hiç anlamam bu işten zerre kadar... acaba bana link atabilir misin 750 - 800 liralık , ufak tefek oyun da oynanabilen , bunlara benzer bi siteden güvenilir bi hazır toplanmış kasa ?
  • quote:

Bunlar yerine inventus teknobiyotik gibi sitelerden alabilirsin sistemi kurup yollarlar. İnventus U öneririm ülkemizde kullanıcıyı en çok düşünen şirkette büyük olasılıkla. Hem sistemlerini yollamadan önce testde ediyorlar sorunsuz bir bilgisayar hazırlayıp verirler sana.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4610
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3799
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4401
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4465
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3619
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3597

Şöyle bir sistem önerebilirim. Bütçeni aşar ancak işlemci ile anakart güncel ve ilerisi için iyidir. Oyun performansı ekran kartının makuşl seviyededir.
    HDD ler pahalı malesef. Dolar kuru da yüksek olduğundan 1000'i geçiyor çoğu iyi sistem.

Bütçeniz dahilinde olması için yukarıda ki sistemde işlemciyi amd x3-x4 seçip anakartı 760g almalısınz

• Tek tek parça seçerek yapman lazım. Su anda mobil olduğumdan düzgün bakamıyorum ama ilk mesaja yazarsan tek bir firmadan alınacaktır seklinde güzel öneriler gelir. Eksenbilgisayar da büyük olasılıkla sistemi toplayıp yolluyordum oda kaliteli firmanız vede ürün çeşidi daha gelmiştir.
  • quote:

Tek tek parça seçerek yapman lazım. Su anda mobil olduğumdan düzgün bakamıyorum ama ilk mesaja yazarsan tek bir firmadan alınacaktır seklinde güzel öneriler gelir. Eksenbilgisayar da büyük olasılıkla sistemi toplayıp yolluyordum oda kaliteli firmanız vede ürün çeşidi daha gelmiştir.
    AMD Athlon II X2 260 3200MHz Soket AM3 İşlemci

MSI 760GM-P23 (FX) 760G AM3 DDR3 1600 Vga Anakart

KINGSTON (KVR1333D3N9/4G) 4 GB DDR3-1333MHz Belle

POWERCOLOR Radeon HD5670 1GB DDR3 128 Bit Ekran Kartı

SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 3.5" 500GB SATA 6GB/s Dahili Disk

SAMSUNG SH-S222AB DVD Yazıcı 22X SATA OEM Bulk

ASUS Vento TA-K61 400W USB Ses Siyah Kasası

KDV Dahil Toplam: 829,68 TL

eksen bilgisayar arkadaşım,öncelikle geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin. Ekran kartın ''1680x1050 çözünürlükte çoğu oyunda iyi başarım 1920x1200 çözünürlükte düşük ayrıntı ayarlarıyla iyi başarım'' olarak nitelenmiş incelemede,seninde beklentin yüksek olmadığı için yeterli olur http://donanim.thgtr.com/amd/cebinize-en-uygun-hizli-ekran-kartlari-ocak-2012/100-usd-alti-en-iyi-ekran-kartlari

• quote:

Tek tek parça seçerek yapman lazım. Su anda mobil olduğumdan düzgün bakamıyorum ama ilk mesaja yazarsan tek bir firmadan alınacaktır seklinde güzel öneriler gelir. Eksenbilgisayar da büyük olasılıkla sistemi toplayıp yolluyordum oda kaliteli firmanız vede ürün çeşidi daha gelmiştir.
    bu sistem sana yeter sanıyorum..

edit: eksen bilgisayar. Geçmiş olsun arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo01470 -- 11 Ocak 2012; 2:19:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

bu sistem sana yeter sanıyorum..

edit: eksen bilgisayar. Geçmiş olsun arkadaşım..

Alıntıları Göster
    hocam bu sistem söylediğiniz 3 sistemdende daha performanslı çalışır, oyunlarda 3ü bir araya gelse bu sistem kadar çalışmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

hocam bu sistem söylediğiniz 3 sistemdende daha performanslı çalışır, oyunlarda 3ü bir araya gelse bu sistem kadar çalışmaz..

Alıntıları Göster
    AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz Soket AM3 İşlemci
    KINGSTON (KVR1333D3N9/4G) 4 GB DDR3-1333MHz Bellek
    POWERCOLOR Radeon HD6770 1GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı
    BOOST VK-426 300W USB Ses Siyah

860,66 TL arttırıyorum,dördüne de fark atar oyunlarda, tabii 300w'lık gücün iflahı kesilmez ise

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

860,66 TL arttırıyorum,dördüne de fark atar oyunlarda, tabii 300w'lık gücün iflahı kesilmez ise

Alıntıları Göster

• quote:

hocam o boost u %50 yaz, güvenme sen ona

• quote:

Kafam çok karıştı artık , maille sipariş veriyomuşuz tel açtım da.. bunu hemen verip kurtulucam , diğer bütün emek verip yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz..

Peki dvd writer yok sadece o ne olsun kardeş

bir de masa üstü pc ye wire less modem takılıyo muydu ? takılıyosa o ne olsun , şu eksiklere de bi el atalım da göndereyim ya , toplama pc nin t sinden anlamazdım sabahlara kadar bunları inceler oldum da 2 gündür

Şimdi bunları da yazınca yukarıdaki listede hiç bi eksik kalmıyor dimi ses kartı falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver6468 -- 12 Ocak 2012; 12:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enver6468

quote:

Kafam çok karıştı artık , maille sipariş veriyomuşuz tel açtım da.. bunu hemen verip kurtulucam , diğer bütün emek verip yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz..

Peki dvd writer yok sadece o ne olsun kardeş

bir de masa üstü pc ye wire less modem takılıyo muydu ? takılıyosa o ne olsun , şu eksiklere de bi el atalım da göndereyim ya , toplama pc nin t sinden anlamazdım sabahlara kadar bunları inceler oldum da 2 gündür

Şimdi bunları da yazınca yukarıdaki listede hiç bi eksik kalmıyor dimi ses kartı falan ?

Alıntıları Göster
    bak nelere ıhtıyacın var ise tek tek yaz, hanı senınn evde monıtor varmı? gerek duyacakmısın? wireliess modem ıstıorsun bu ıstedıgın modemler de o fıyata dahılmı ?
    benım gorusum sen 1.250 çık ki hanı daha faydalı donanımlı sistem kurulsun dostum.

eger bu kart ıse ses kartı entegre edılmısdır zaten bu urunde sorun olmaz...

tek bır maılde cozumlemen daha faydalı sorularını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynrdskynrd -- 12 Ocak 2012; 12:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lynrdskynrd

bak nelere ıhtıyacın var ise tek tek yaz, hanı senınn evde monıtor varmı? gerek duyacakmısın? wireliess modem ıstıorsun bu ıstedıgın modemler de o fıyata dahılmı ?
    benım gorusum sen 1.250 çık ki hanı daha faydalı donanımlı sistem kurulsun dostum.

eger bu kart ıse ses kartı entegre edılmısdır zaten bu urunde sorun olmaz...

tek bır maılde cozumlemen daha faydalı sorularını :)

Alıntıları Göster
    Kardeş saol entegre edilmiştir diyosun.. monitörüm var zaten.. o zaman geriye dvd r ve modem kalıyo.. dediğin gibi ben zaten çoktan aştım o fiyatları :) bu ikisini ne seçebilirim

• quote:

Kardeş saol entegre edilmiştir diyosun.. monitörüm var zaten.. o zaman geriye dvd r ve modem kalıyo.. dediğin gibi ben zaten çoktan aştım o fiyatları :) bu ikisini ne seçebilirim

Alıntıları Göster
    biraz beklersen sistemi güncelliyelim
  • quote:

biraz beklersen sistemi güncelliyelim

Alıntıları Göster

SAPPHIRE Radeon HD6750 1GB DDR3 128 Bit Ekran Kartı 11186-11-20G

TP-LINK TL-WN951N 300 Mbps Kablosuz PCI Adaptör

TX Sonic TXCH-460-BB 460W USB Ses Siyah Kasa

KDV Dahil Toplam: 939,37 TL

• quote:

SAPPHIRE Radeon HD6750 1GB DDR3 128 Bit Ekran Kartı 11186-11-20G

TP-LINK TL-WN951N 300 Mbps Kablosuz PCI Adaptör

TX Sonic TXCH-460-BB 460W USB Ses Siyah Kasa

KDV Dahil Toplam: 939,37 TL

Alıntıları Göster
    Bir kaç yere daha bakalım fiyat açısından.

• quote:

Bir kaç yere daha bakalım fiyat açısından.

Alıntıları Göster
    kardeş çok sağol ya:)

kağıda geçirdim bütün dediklerini eksene telefon açtık 2 3 güne kargoya verebiliriz dedi gelecek haftayı buluyor ulaşması vatanın fıyatlarıda benzer cevizlibağ vatana çok yakınız bu son yazdıklarınla beraber göndericem eşim ve babamı...onlar topluyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver6468 -- 12 Ocak 2012; 13:56:56 >
  • quote:

kardeş çok sağol ya:)

kağıda geçirdim bütün dediklerini eksene telefon açtık 2 3 güne kargoya verebiliriz dedi gelecek haftayı buluyor ulaşması vatanın fıyatlarıda benzer cevizlibağ vatana çok yakınız bu son yazdıklarınla beraber göndericem eşim ve babamı...onlar topluyormuş...

Alıntıları Göster
    Bende şimdi vatan bilgisayara bakıyordum daha avantajlı ne olur diye bütçede değişiklik var mı bu arada?

• quote:

Bende şimdi vatan bilgisayara bakıyordum daha avantajlı ne olur diye bütçede değişiklik var mı bu arada?

Alıntıları Göster
    Bütçe senin yazdıklarınla beraber değişti zaten:) yukarıya çıkarttım artık iyi birşey olsn yıllarca işe yarasın yeter ki diyorum kardeşim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.