Şimdi Ara

HAZİRAN AYI İNDİRME REKORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polis kapıya dayanınca da dersin kabloneti batırdım diye Böyle dikkat çekersen kablonet evine polis yollayabilir ve hesabını vermelisin indirdiklerinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakeTR -- 1 Temmuz 2008; 0:10:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snakeTR

Polis kapıya dayanınca da dersin kabloneti batırdım diye Böyle dikkat çekersen kablonet evine polis yollayabilir ve hesabını vermelisin indirdiklerinin

• quote:

Orjinalden alıntı: snakeTR

Polis kapıya dayanınca da dersin kabloneti batırdım diye Böyle dikkat çekersen kablonet evine polis yollayabilir ve hesabını vermelisin indirdiklerinin

o yüzden izleyip sil hepsini
  • Ülkemiz koşullarında sunulan interneti ve alınan ücreti düşündüğümde ayrı bir asılıyorum downloadlara. Ben Adsl kullanıcısıyım ve Türk Telekom' a ne kadar zarar versem kendimi o kadar mutlu hissediyorum(özelleştirmeden sonra)
  • Ne kablo net nee adsl batmaz bilader bunlar ne yap ne et batıramazsın...

HAZİRAN AYI İNDİRME REKORU
  • Bunu ADSL de yapcan ki adamlar batsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Ülkemiz koşullarında sunulan interneti ve alınan ücreti düşündüğümde ayrı bir asılıyorum downloadlara. Ben Adsl kullanıcısıyım ve Türk Telekom' a ne kadar zarar versem kendimi o kadar mutlu hissediyorum(özelleştirmeden sonra)

HELAAAALLLLLL BEEE KAAAARDDDDDDDEEEEEEEEŞİİİİİİİMEEEEEEEEEEE

ÖZELLEŞTİRMEDEN SONRA BENDE ÇOK GICIK OLDUM

YÜRRÜÜÜÜÜ BEEEEEEE SONUNA KADAR ARKANDAYIM DOSTUM HATTA SANA KABLONETE GEÇMENİ ÖNERİRİM

GAVURA HİÇ PARA VERME BİLE.........GAVURA PARAN GİTMESİN......

• ne indirdim desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clonemac

Selamlar,
    Vay anasını sağlam dl.Bende 1mbit tt adsl var.120-197gb arası iniyor aylık.Senin hıza göre sağlam indirmişsin.E bizi uğraştırmada indirdiklerini paylaş.Zaten upload da yapmamışsın.Bari paylaşımcı ruhunu bu şekilde ortaya koy.Sen karşı ödemeli gönder.Biz gerisini hallederiz.

Sana bişi vermek lazım.Acaba ne versek.

Şaka bi yana helal.Türksatın yurtdışı çıkışı için tt ye para ödediğini düşünürsek senin gibilerin aboneliğini iptal etmesi lazım türksatın

Hadi durmak yok Dl e devam.

Kal sağlıcakla

Saygılar,

arkadaş biraz haklı sen bizim adrese teslimatta ödemeli göderirmisin çok makbüle geçer ben kotalı oldugum için ayrıca SÖMÜRMEYE devam HELAL OLSUN SANA bizim sesimiz ol

• hangi download metodunu kullanio acaba emule olmadı kesin upload az :) rapid premiumum günlük 10gb kotasi var torrenttır heralde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

ne indirdim desem

ne indirmemişki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.