Şimdi Ara

HAZİRAN AYI İNDİRME REKORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar azmettim ve başardım.Haziran ayında 1tb ı geçtim.4mbit kablonet.Batırdım kabloneti :)

• Aferin büyük ödülü hakkettin.
  • harbiden batırmışın kabloneti haberlerde bile çıktı
  • affern sana
  • nereye indi bu kadar dosya?
  • bu kadar dosya indiren biri aynı zamanda öncelikli olarak dvd ve sonrasında da cd yazan biri olmalı. indirilen dosyaların indiren kişi tarafından tamamının kullanılmış veya kullanılacak durumu için de %2 lik bir tahmin yapıyorum. geri kalan %98' lik kısmında yapılan iş belli çünkü, bol bol download

not: bolbol değil bol bol.. türkçemizi koruyalım değil mi, teşekkürler xcordenka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiiiii -- 30 Haziran 2008; 21:36:21 >
  • ben bu arkadaşı yakınen tanıyorum ...kendisi HD film tutkunudur ..torunlarına miras oalrak dev bi hd film arşivi bırakacak.
  • harbi rakoru kırdın ne indirdin bu kadar yaa hiç erinmedinmi dünyanın dowloadı dünyada kalacak ne gereği ver bu kadar hırsa ama
    kupanın vermek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer112

ben bu arkadaşı yakınen tanıyorum ...kendisi HD film tutkunudur ..torunlarına miras oalrak dev bi hd film arşivi bırakacak.

kardeş torunlarına sıra geldiğinde bluray şu zamanın vcd si gibi olur bence
  • Yani sadece kota hoş gözüksün kabarık gözüksün diye bunlar hep ne indiriyorsan artık oyun,film vs. hepsinle ilgilenebilecekmisin bu kadar geniş zamanın varmı sadece indirmek için indirmeyin en azından kötü de olsa bant genişliğimizi hırslarınız uğruna sömürmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

harbiden batırmışın kabloneti haberlerde bile çıktı

harbi çıktı mı?
  • İyi rakam tebrikler.

İnsan birazda upload yapar, 25kb ayarlasan 250gb upload yapardın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turank

quote:

Orjinalden alıntı: emere

harbiden batırmışın kabloneti haberlerde bile çıktı

harbi çıktı mı?

aaa haberin yokmu???
  • valla beyler 450tane hd indirdim şimdiye kadar en az yarısını izlemişimdir.izleyecek çok zamanım var daha.sağlık sorunlarından 7/24 evdeyim.
  • Selamlar,
    Vay anasını sağlam dl.Bende 1mbit tt adsl var.120-197gb arası iniyor aylık.Senin hıza göre sağlam indirmişsin.E bizi uğraştırmada indirdiklerini paylaş.Zaten upload da yapmamışsın.Bari paylaşımcı ruhunu bu şekilde ortaya koy.Sen karşı ödemeli gönder.Biz gerisini hallederiz.

Sana bişi vermek lazım.Acaba ne versek.

Şaka bi yana helal.Türksatın yurtdışı çıkışı için tt ye para ödediğini düşünürsek senin gibilerin aboneliğini iptal etmesi lazım türksatın

Hadi durmak yok Dl e devam.

Kal sağlıcakla

Saygılar,
  • 1 ayda bir TB download yaptım diye övünme bence.
    Senin bir ayda yaptığın download kadar sadece bir haftada "upload" yapan adamlar var

Join date 2005-08-31 23:53:42 (147 weeks ago)
    Last seen 2008-06-30 16:20:41 (1 min ago)
    Uploaded 178.68 TB
    Downloaded 1.82 TB
    Share ratio 97.968

Ufak bir hesap yapalım.
    Adam bir ayda 1.21*4=4.87 TB upload yapıyor.biz ona 5 diyelim :)
    up/down oranı da 1/4 olsa
    20mbit yapar.ama bu da adamın 147 haftadır hiç kesintisiz upload yaptığı anlamına geliyor.günde 8 saat yapsa 60mbit vs
    bu böyle gider.
    walla 3 sene 30mbit kullandım.vdsl2 falan diyorlar.millet daha 146lardan bağlanırken biz 30mbit kullanıyorduk uydudan.birşey yaptıklarını sanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 30 Haziran 2008; 23:26:26 >
  • helal olsun nasıl olursa olsun az veya çok kotasız kullanıcılar sömürün boş verin belki kablo net için igne ucu kadar bişeydir ama o da bişeydir
  • buda benimki...

• quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

nereye indi bu kadar dosya?

süper soru
    yaa bu arada 1tb lık ne indirdin ?

• yav adsl olsa hadi neyse yapmayın böyle TÜRK e zarar vermeyin ayrıca tebrikler ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 30 Haziran 2008; 23:44:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.