Bildirim
Haziranda memlekete gideceğim ne zaman ehliyet alabilirim?
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, önceden herhangi bir sınıftan ehliyetiniz var mı? -
Merhaba, hayır yok maalesef. -
Mayıs ayını kaçırdınız o zaman en yakın yazılı sınav tarihi 16 Temmuz 2016. Bu tarihte yazılı sınava gireceksiniz sonra 6-7 Ağustos'da direksiyon sınavına gireceksiniz. 14 Mayıs'ta yazılı sınavı var ama kayıt hakkınız geçti sanırım. Üzgünüm en yakın Temmuz ayı olarak gözüküyor. -
Anladım. Peki temmuz ayındaki sınava girebilmem için sürücü kursuna en geç ne zaman kayıt olma şansım var? -
Maalesef o konu hakkında şuan net bir bilgiye sahip değilim, yanlış yönlendirmek istemiyorum. -
hocam peki bu kayıtta hangi evrakları istiyolar bizden -
Saglik raporu, ogrenim belgesi, varsa onceki ehliyetinizin fotokopisi, kimlik fotokopisi, fotograf, sabika kaydı yeterli olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anilb55
Anladım. Peki temmuz ayındaki sınava girebilmem için sürücü kursuna en geç ne zaman kayıt olma şansım var?
1-10 haziran dönemi kursa kayıt olmanız gerekmektedir. Şimdi kayıt olsam olur mu diye sorarsan olur.
Arkadaşa ek olarak söyleyim evrakları Resimler Biometrik resim olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craxsy -- 18 Nisan 2016; 17:45:45 > -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. -
Anladım hocam, teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X