Şimdi Ara

Hazırkart 8 gb internet 4 tl Uçuran 6 GB Paketi alanlara özel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: backend

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

500 dakika biterse ne olacak?

Bitmeden alırsan iptal edene kadar kullanırsın. süresi bitmesi seni bağlamaz.

Onu demiyorum ben. 500 dakika paketi yetmezse, dakikalar tükenirse ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

500 dakika biterse ne olacak?

Bitmeden alırsan iptal edene kadar kullanırsın. süresi bitmesi seni bağlamaz.

Onu demiyorum ben. 500 dakika paketi yetmezse, dakikalar tükenirse ne olacak?

Müşteri hizmetlerini arasın mutlaka ek paketi vardır. bunun ek paket tanımlarlar
  • backend kullanıcısına yanıt
    Bence süper tarife üzerinden ücretlendiriliyordur.

• quote:

Tavsiye vermek gerekirse İnternet paketi bu kadar artmış iken Facebook Arama,Skype,Whatapps arama gibi özellikler var iken dakikaya gerek kalmıyor. artık işyerleri bile çalışanları ile Skype üzerinden iletişime geçiyor. ben dakikayı sadece bankacılık işlemleri için kullanıyorum bence size'de öneririm bu gibi servisleri kullanmayı
  • quote:

quote:

Tavsiye vermek gerekirse İnternet paketi bu kadar artmış iken Facebook Arama,Skype,Whatapps arama gibi özellikler var iken dakikaya gerek kalmıyor. artık işyerleri bile çalışanları ile Skype üzerinden iletişime geçiyor. ben dakikayı sadece bankacılık işlemleri için kullanıyorum bence size'de öneririm bu gibi servisleri kullanmayı

Bizim şirkette çalışanlara her yöne 5.000 dakika içeren hatlar veriliyor. Tavsiyeniz için teşekkürler.

• JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Turkcell de bundan avantajlısı olmaz ama vodafone için birşey soyleyemem 1 nisandan sonra herşey netleşir duruma göre degerlendirirsiniz

• her yöne 500dk yı 30 haziran, 8gb internet ve sms paketide 31 aralık a kadar uzamış.ilk sayfada dediğim gibi turkcell in sağı solu belli olmuyor paket geçerlilik süresi bitmesine yakın uzatıyorlar hep yaptıkları şey çünkü.gidin alın gönül rahatlığıyla birşey olmaz, zaten faturasız hat kullanıyor olacaksınız hiç bir göbek bağınız yok, baktınız 3 5 ay sonra bitti geçersiniz başka operatöre ozamana kadar ne tarifeler paketler çıkar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldagezen -- 30 Mart 2016; 22:14:03 >
  • Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bu şekilde kullanabilmem için hy 500 dk almam yeterliymiş. Muazzam bir fırsat yalnız yeni çıkan paketlerde hız sınırı 3G için "63mb", 4G için 100 mb iken bu 8 lik internette hız 7,2mb da kalıyor.

1 nisandan sonra duruma göre bakacağım. Cep için 7 mb civarı hız gayet yeterli, farklılık olmazsa Aralık ayına kadar on numara kullanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

31 mart çok kötü..şimdi tarife de değiştirmek istemiyorum, bi açıklamadılar gitti..

1 tl ye Özel 2 GB İnternet Paketi 31 temmuza kadar uzatılmış 31 martta bitiyordu 500 dk yı da bugün veya yarın uzatırlar

2 gb lık paketin sayfasına ulaşılamıyor. Kampanya sayfasına yönlendiriyor. Kaldırdılar mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

quote:

31 mart çok kötü..şimdi tarife de değiştirmek istemiyorum, bi açıklamadılar gitti..

1 tl ye Özel 2 GB İnternet Paketi 31 temmuza kadar uzatılmış 31 martta bitiyordu 500 dk yı da bugün veya yarın uzatırlar

2 gb lık paketin sayfasına ulaşılamıyor. Kampanya sayfasına yönlendiriyor. Kaldırdılar mı acaba?

Yok olmus resmen. Hicbiyer de izi yok. Hesabim uygulamasinda bana ait olan aktif kampanyalarim kisminda da gozukmuyor.

• Ben faturalıyım Ellere varda bize yoh mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

quote:

Bende bulamadım kaldırılmış olabilir müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım eger kaldırdılarsa niye 31 temmuza uzattılar ögrenen olursa yazarsa iyi olur başlıgı degiştirelim

• Turkcell faturaliyim. Faturalidan direkt gecis var mi buna

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

4 gun icinde hattimin gecisi gerceklesti. Butun butun paketleri aldim ustune 4.5G kampanyasindan 4.5 GB internetten de yararlanabildim hat tasima ile. Bilgilendiren arkadaslardan Allah razi olsun. Bir de Bip kampanyasindan 1Gb internet kazandim. Bu ay 500 dk 1000 sms 15.5 Gb internet 31 liraya gelmis oldu :)

Hesabım da internet veriyor goller cepte de yalnız goller cepteki 1 günlük 500 mb bilginize..

• Ben de turkcell faturaliyim, resmen uygun paket gelmedi yeni tarifelerle. Sadece ilk 3 ay 2 kat kota vermesi iyi oldu. Benim sormak istedigim, hizin 7.2'de sinirli kalmamasi icin bunda da turbo internete gecebiliyo muyuz +5 TL'ye?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~PainKiller

Turkcell faturaliyim. Faturalidan direkt gecis var mi buna

Faturasiz Super tarifeye gecerek bu paketi alabilirsiniz. Faturali dan faturasiza geciste Turk Telekom belirli bir ucret istiyor, Turkcell de durum nedir Musteri Hizmetlerine sormaniz lazim ama bu paket herkese acik numara tasima vs biseye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

quote:

Orijinalden alıntı: ~PainKiller

Turkcell faturaliyim. Faturalidan direkt gecis var mi buna

Faturasiz Super tarifeye gecerek bu paketi alabilirsiniz. Faturali dan faturasiza geciste Turk Telekom belirli bir ucret istiyor, Turkcell de durum nedir Musteri Hizmetlerine sormaniz lazim ama bu paket herkese acik numara tasima vs biseye gerek yok.

Suan bayideyim adamlara kampanyayi ben gosterdim haberleri yokmus :)

• Tarife sadece Uçuran 6GB plus kullananlara özel olmuştur.
  • quote:

Tarife sadece Uçuran 6GB plus kullananlara özel olmuştur.

Sitede hala 500 dk alanlar yararlanabilir yazıyor bilgiyi nereden aldınız

• quote:

quote:

Tarife sadece Uçuran 6GB plus kullananlara özel olmuştur.

Sitede hala 500 dk alanlar yararlanabilir yazıyor bilgiyi nereden aldınız

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/ozel-8-gb-cepten-internet-paketi

Özel 8 GB Kampanyası’ndan hattında, Hazır Kart Üçlü Paketler kapsamında sunulan Uçuran 6GB Plus Paketi bulunan aboneler yararlanabilir. Paket fiyatı 4 TL olup kotası 8 GB'tır. Paket 30 günlük olup dönem sonunda tekrar satın alınmaz ise tekrarlamaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.