Şimdi Ara

Hazırlanan arkadaşlara satılık kitaplar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık kafamı dınlemek ıstıyorum ve elimde bulunan kitapların hepsini toptan satmak ıstıyorum cuk cuzi bir miktara.AlMak isteyen arkadaşlara elden ankaradan satmak ısterım 125 150 lıra gibi bişeyle dusunuyorum buradan yada özel msjla ıletısıme gecebilirsiniz
    Elimde Final dergisi dershanesinin hazırlık dergi seti yaklaşık 34 adet fln (Eşit agırlık seti ve ortak alan ygs ) 2010-2011
    Celal aydın Çks seti ( cografya-edebiyat-türkçe-mat 2 yaklaşık 35 40 adet) bu tanesı 3 4 lira olan mat 2 lerde yaklaşık 5 tl olanlar
    Sınav dergisi dershanesinin geçen sene ve ondan önceki sene hazırlık kıtapları ve soru bankaları
    yine busenenin maltepe dershanesinin tüm çalışma kitapları(DVD ÇÖZÜMLÜ)tüm dergileri,inceleme kitapları yaklaşık 40 50 parça
    Ayrıyetten
    1)final tarih soru bankası
    2)Final konu anlatımlı tarih
    3)Dörtler dershanesi tarih konu anlatımlı kitap
    4)Karekök 20x40 çözümlü türkçe denemesi
    5)fem mat2 ilk adım soru bankası
    6)körfez mat1 soru bankası
    7)Körfez cografya ygs-lys soru bankası
    8)Güvender lys tek kitap soru bankası
    9)Körfez Tarih soru bankası
    10)Birey B geo soru bankası
    11)Son 44 yılık tarih ygs-lys soru ve çözümleri kitabı
    12)Fem Çözümlü ekspress geo
    13)Fem 25 lys geo demeleri kitabı
    14)Karekök Lys 3 20 Lys 4 20 olmak üzere Cog denemeleri kitabı
    15)Birey Türkçe-ede Soru bankası
    16)Fem edebiyat el kitabı,Pratik edebiyat el kitabı,Güvender mat2 cep kitabı,Kutul yıldızı geometri cep kitabı

Arkadaşlar Cks ve dergilere hiç dokunulmamış,Çogu soru bankasını dokunulmamış bazı soru bankalarınında sadece 2 3 testi çözülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n3c0 -- 25 Haziran 2012; 16:25:17 >

• yukarıı
  • Hepsine 120 lıra ıstıyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.