Şimdi Ara

Hazırlık Atlama Kursu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ'nün profunu geçmek istiyorum. ingilizcem orta seviye sayılır, şehrimin iyi anadolu liselerinden birinden mezunum. lisede ingilizce notlarım 90 üstüydü (sınıfımdakilere göre iyi sayılırdı yani) ama dinleme ve konuşma konusunda kendime güvenmem. seviyemi net bilmiyorum, bu şekilde açıklayabilirim. sorum şu ki; daha önce bu hazırlık atlama kursu türü şeylere giden var mı? faydası olur mu geçmeme, yararlı mıdır? yoksa para tuzağı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 17 Ağustos 2013; 14:24:50 >

• up
  • up yarına kadar karar vermem lazım
  • ben gittim ama kısa süreli olunca hiç faydası olmadı (2 hafta hergün 8 saat ).özelliklede konuşmada.Bana kalırsa geçmiş yılların sınavlarını bul onları çöz.Konuşma sınavı içinde kendi kafanda belli kalıplar oluştur ona göre konuşmayı sürdürürsün internette bunlarla ilgilli dökümanlar mevcut(toefl..).Kurs pek yararlı olmuyor yine de sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thor_123

ben gittim ama kısa süreli olunca hiç faydası olmadı (2 hafta hergün 8 saat ).özelliklede konuşmada.Bana kalırsa geçmiş yılların sınavlarını bul onları çöz.Konuşma sınavı içinde kendi kafanda belli kalıplar oluştur ona göre konuşmayı sürdürürsün internette bunlarla ilgilli dökümanlar mevcut(toefl..).Kurs pek yararlı olmuyor yine de sen bilirsin.

teşekkür ederim yanıt için. sanırım 90 ders saatinde dinleme becerimi tavan yaptıramazlar. bizim okulun sınavında konuşma hariç her şey var. reading, grammar, note taking, listening, essay. essay, listening ve note taking korkutucu geliyor gözüme. onlara faydası olmuyor yani çok da fazla? geçmiş yılların sınavlarını internette yayınlamıyor sanırım odtü. kendi kütüphanesinden alabiliyormuşuz, ben de ankarada değilim, edinemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce kursu önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.