Bu sene anadolu üniversitesi iletişim tasarımı ve yönetimi bölümünü kazandım.ingilizcem pek iyi değil.hazırlık zorunlu değil hazırlığa gitmeden dil açığım kurslarla kapatabilir miyim? yoksa bir senemi feda edip hazırlık okumalı mıyım?
up
Hazırlık hem alışmak hem de öğrenmek için iyi bir yer bence gir kendini kurslarda zorlama parana yazık bende bu yıl hazırlık okucam ingilizcem az çok iyi ama olsun.
Eğer bölümün için İngilizce'nin bi önemi yoksa, yani dersleri İngilizce görmeyecekseniz, hocalar normal dersleri İngilizce anlatmıyorsa ve okulunda da hazırlık zorunlu değilse, sen hazırlık okuyarak bence bir seneni boşa harcamış olursun. Ama dediklerimin tam tersi geçerliyse hazırlık okuman şart bana göre ki İngilizce'nin yeterli olmadığını düşünüyorsan eğer. Bu arada hazırlık okumalı mıyım diye düşünmekten öte, hazırlıkta benim okulum İngilizce'yi öğretebiliyor mu diye de bi araştırma yapman lazım, okulunda hazırlık okumuşlar arasında, yoksa gerçekten bir senen boşa gider, keşke bölüme gitseydim dememelisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme