Şimdi Ara

Hazirlik Sinavina Calismak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Uludag universitesini kazandim. Bolumum tip. Malumunuz 6 yil oldugundan bir sene daha kaybetmek istemiyoruz. Bu sinava nasil calismaliyiz hangi kaynaklardan kursa mi gitmeliyiz ne yapmaliyiz ? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoş geldin kardeşim; hayırlı olsun.
    ben 1 sene kaybedenlerdenim maalesef, hazırlık okumuştum; bu İngilizceyle beceremedim o sınavı geçmeyi (63 almıştım-ama ben pek çalışamamıştım doğruyu söylemek gerekirse. biraz bakan insan 70'i görür diye düşünüyorum) :)
    lanet 1 seneydi ali osman sönmez kampüs(!)'ünde.

hazırlık sınavında çok basit sorular da oluyor, çok uzun paragraflar da oluyordu hatırladığım kadarıyla.
    okuduğunu anlama, gramer, kelime bilgisi ölçülüyor. sanırım -inşallah yanlış hatırlamıyorumdur- ilk sınavda listening bölümü yoktu bizde. sadece 100 soru test veriyorlar +70 alman gerekiyor.
    oldu da geçemezsen; ikinci bir sınava giriyorsun sınıf belirleme sınavı; işte o sınavda sanırım 10 soruluk bi' listening bölümü oluyor.

http://hotfile.com/dl/6...afiyet_Snavlar.rar.html
    burda örnek sınavlar var, Uludağ'ınkine bi' göz at; bilgin olsun. kolay gelsin..

• bu arada tıpta zorunlu hazırlık kalkmış diye duymuştum ben; siz konuyu açınca yazdım bir şeyler..
    bunu araştırdınız mı hiç? dertlenmeden önce bu konuyu tam öğrenin :) iyi haberlerle karşılaşacaksınız sanırım :)

ek: maalesef tam kalkma söz konusu değil sanırım.. sadece ilk sene proficiency'de başarısız olsanız dahi bölüme devam edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker_gevese -- 27 Temmuz 2013; 16:44:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.