beyler bir şey soracam ben 5 günlük raporluyum rahatsızlığım ciddi ama yarın üniversitede ilk vizem var ama gidecek halim yok üniversitede de raporlu olunca tekrar sınava alınıyormuyuz üni yıldırım beyazıt
hocam sizin ünversiteyi bilmem ama bizimkinde özür sınavları oluyordu finallerden 1 hafta önceydi
quote:
Orijinalden alıntı: go_can
hocam sizin ünversiteyi bilmem ama bizimkinde özür sınavları oluyordu finallerden 1 hafta önceydi
evet bende üniden üniye fark edeceğini düşünüyorum cevabın için saol dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: leblebimehmet
quote:
tavsiyem akademik takvime bak özür sınav haftası varsa tamamdır
Bizdede son haftalarda yapmışlardı sınav.Ama o zaman bütün konular işlenmişti full müfredattan sınav yapmışlardı.Sen şimdi girsen şimdiye kadar ki konulardan sorumlu olacaktın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leblebimehmet
quote:
tavsiyem akademik takvime bak özür sınav haftası varsa tamamdır
baktım yok ama vize final tarihleri de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 'Sefa
Bizdede son haftalarda yapmışlardı sınav.Ama o zaman bütün konular işlenmişti full müfredattan sınav yapmışlardı.Sen şimdi girsen şimdiye kadar ki konulardan sorumlu olacaktın.
o önemli değil dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme