Şimdi Ara

hazırlık sınıfında ilk vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir şey soracam ben 5 günlük raporluyum rahatsızlığım ciddi ama yarın üniversitede ilk vizem var ama gidecek halim yok üniversitede de raporlu olunca tekrar sınava alınıyormuyuz üni yıldırım beyazıt

• hocam sizin ünversiteyi bilmem ama bizimkinde özür sınavları oluyordu finallerden 1 hafta önceydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam sizin ünversiteyi bilmem ama bizimkinde özür sınavları oluyordu finallerden 1 hafta önceydi

evet bende üniden üniye fark edeceğini düşünüyorum cevabın için saol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebimehmet

quote:

hocam sizin ünversiteyi bilmem ama bizimkinde özür sınavları oluyordu finallerden 1 hafta önceydi

tavsiyem akademik takvime bak özür sınav haftası varsa tamamdır
  • Bizdede son haftalarda yapmışlardı sınav.Ama o zaman bütün konular işlenmişti full müfredattan sınav yapmışlardı.Sen şimdi girsen şimdiye kadar ki konulardan sorumlu olacaktın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leblebimehmet

quote:

tavsiyem akademik takvime bak özür sınav haftası varsa tamamdır

baktım yok ama vize final tarihleri de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Bizdede son haftalarda yapmışlardı sınav.Ama o zaman bütün konular işlenmişti full müfredattan sınav yapmışlardı.Sen şimdi girsen şimdiye kadar ki konulardan sorumlu olacaktın.

o önemli değil dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.