Şimdi Ara

Hazırlıktan EA ilk 100 Ayt full | conquerror (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
18
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5.56x45mmNATO

valla böyle postlar gördükçe ea cılar gittikçe düşüyor gözümden

biz bir yıl boyunca sayısalda bir taraflarımızı yırtıp ucu ucuna ilk yüze girelim adamlar 2 3 aylık çalışmayla sınavın içinden geçsin

sözüm size değil hocam, sayısalcıymışsınız zaten, gayet iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim
    Hocam teşekürler öncelikle ama ben aynı çalışmayla sayısalda da başarıya ulaşılabilceği kanısındayım. Tabi bu sene konuların kalkması vs. sayısalda dereceye oynayanlarda büyük moral bozukluğuna sebep olmuştur. Ama TM de sonuçta bir sıralamaya sokuyor sizi
  • Aga bu hak yemek olmuyor mu şimdi
    Bu arada Başarınız için de tebrik ediyorum
    Ben hamda 101 de kalırsam üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquerror_

Hocam teşekürler öncelikle ama ben aynı çalışmayla sayısalda da başarıya ulaşılabilceği kanısındayım. Tabi bu sene konuların kalkması vs. sayısalda dereceye oynayanlarda büyük moral bozukluğuna sebep olmuştur. Ama TM de sonuçta bir sıralamaya sokuyor sizi

Alıntıları Göster
    Ucu ucuna meselesinde haklısınız. Burs kapsamı daha genişletilip düzenlenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Aga bu hak yemek olmuyor mu şimdi
    Teşekkürler. İnşallah hakka girmiyoruzdur
    Sayısalda 189. olup onu yaşayan arkadaşım var çok sinir bozucu bi olay cidden
  • conquerror_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bakayımm sıralamam gelsin de bi ;)))))
    Artık olmadı, burs için her sene girmeye razıyım
  • Böle işe soqum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 7 Temmuz 2020; 11:41:37 >
  • 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu yazdığını kendi üstüme alarak mesaj yazıyorum.Ben 12. sınıf mart ayı sonlarında konuları bitmiş,deneme çözen,sayısalı 70+ tyt si 90+ olan bir öğrenciydim.Konular kalktıktan sonra da bu netlerde değişme olmadı.Eşit ağırlığa geçme nedenim ego tatmini için beni sayısalda tutan hocaların kalmam için kafamı yıkamasıydı.Eşit ağırlığa geçtiğim zaman matematiğim zaten 35+ netti ki yapmadığım sorular da pkob ve dikkat hatasından geliyordu.Bu dediklerimi aratırsan görürsün nisan ayı sonlarına doğru yazdığım mesajlarda var.3 ayda yaptım dediğim şey 15-20 net civarı genel kültürle başladığım edebiyat sosyali 37,5 nete taşımam.Sınav geri çekildi diye tyt çalışamadım bile,fark olmadı netlerimde.O da 97,75-99 net gelecek.Tebrik ediyorum ilk 100 yapmışsınız ve bu sayısalda da çok zor,eşit ağırlıkta daha kolay olduğu kesin fakat yazdığınız şey doğru değil.Buraya daha önce yaptığım sayısal eşit ağırlık analizimi koyuyorum.

Bahsettiğim yazı:
    Ben iki alanı da gören birisi olarak sayısalda 72,73 civarı ayt yaparken eaya geçmiştim.Sayısalda ayt fullemek için çok sağlam bir temele sağlam bilgilerin eklenmesi lazım mesajı yazan hocam bunun örneklerinden biri.Eşit ağırlığa gelirsek -ki ben sözel için de aynısını düşünüyorum- edb sos kısmında 30-35 arasına gelmek fene göre çok daha kolaydır fakat ondan sonrası fene göre daha zordur.Fende konuyu öğrenip gerçek anlamda hakim olduktan sonra yeterli sayıda soru çözdüysen soruları yapma olasılığın yüksektir fakat eşit ağırlıkta ve sözelde karşına duymadığın bir şey çıkar ve anında soru gider.Örneğin 20-30 civarı deneme çözdüm eşit ağırlık adına -çoğu branş birleştirmesiydi- ve max netim 75’ti.Sınava 1 hafta kala 66-67 civarını gördüğüm bile oldu ki sınavda 77,5 yaptım.Ha tabii ki sayısalda da çok uç bilgiler sorulur ve soru gider ama bu olay diğer alanlarda daha fazla.Ama sonuç olarak seçtiğiniz alanın hakkını verirseniz en iyisini yapabilirsiniz.

Notta mesajı yazan hocam dediğim kişi The Killing Road

Yanlış anlamayın amacım saldırmak değil,yanlış anlaşılmayı düzeltmek.İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 7 Temmuz 2020; 11:42:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Aga bu hak yemek olmuyor mu şimdi
    Hocam 101 deyip çağırma benim de aklımdan çıkmıyor artık ilk 100 ü saldım ilk 200 diyorum,gelirse coşarım tabii :D
  • Hocam böyle deyince benim de mezuna kalasım geliyor awk. Sözeller sorun bende. Mat denemelerde yaptıklarımdan düşük geldi. İlk 1k için iştahlandırıyorsunuz böyle konular açınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Dostum bu yazdığını kendi üstüme alarak mesaj yazıyorum.Ben 12. sınıf mart ayı sonlarında konuları bitmiş,deneme çözen,sayısalı 70+ tyt si 90+ olan bir öğrenciydim.Konular kalktıktan sonra da bu netlerde değişme olmadı.Eşit ağırlığa geçme nedenim ego tatmini için beni sayısalda tutan hocaların kalmam için kafamı yıkamasıydı.Eşit ağırlığa geçtiğim zaman matematiğim zaten 35+ netti ki yapmadığım sorular da pkob ve dikkat hatasından geliyordu.Bu dediklerimi aratırsan görürsün nisan ayı sonlarına doğru yazdığım mesajlarda var.3 ayda yaptım dediğim şey 15-20 net civarı genel kültürle başladığım edebiyat sosyali 37,5 nete taşımam.Sınav geri çekildi diye tyt çalışamadım bile,fark olmadı netlerimde.O da 97,75-99 net gelecek.Tebrik ediyorum ilk 100 yapmışsınız ve bu sayısalda da çok zor,eşit ağırlıkta daha kolay olduğu kesin fakat yazdığınız şey doğru değil.Buraya daha önce yaptığım sayısal eşit ağırlık analizimi koyuyorum.

Bahsettiğim yazı:
    Ben iki alanı da gören birisi olarak sayısalda 72,73 civarı ayt yaparken eaya geçmiştim.Sayısalda ayt fullemek için çok sağlam bir temele sağlam bilgilerin eklenmesi lazım mesajı yazan hocam bunun örneklerinden biri.Eşit ağırlığa gelirsek -ki ben sözel için de aynısını düşünüyorum- edb sos kısmında 30-35 arasına gelmek fene göre çok daha kolaydır fakat ondan sonrası fene göre daha zordur.Fende konuyu öğrenip gerçek anlamda hakim olduktan sonra yeterli sayıda soru çözdüysen soruları yapma olasılığın yüksektir fakat eşit ağırlıkta ve sözelde karşına duymadığın bir şey çıkar ve anında soru gider.Örneğin 20-30 civarı deneme çözdüm eşit ağırlık adına -çoğu branş birleştirmesiydi- ve max netim 75’ti.Sınava 1 hafta kala 66-67 civarını gördüğüm bile oldu ki sınavda 77,5 yaptım.Ha tabii ki sayısalda da çok uç bilgiler sorulur ve soru gider ama bu olay diğer alanlarda daha fazla.Ama sonuç olarak seçtiğiniz alanın hakkını verirseniz en iyisini yapabilirsiniz.

Yanlış anlamayın amacım saldırmak değil,yanlış anlaşılmayı düzeltmek.İyi forumlar dilerim.
    Doğrudur hocam sayısalda çok sağlam altyapı gerekiyor haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Hocam böyle deyince benim de mezuna kalasım geliyor awk. Sözeller sorun bende. Mat denemelerde yaptıklarımdan düşük geldi. İlk 1k için iştahlandırıyorsunuz böyle konular açınca.
    Hocam benim rahatsız olduğum olay şu.Ben lise hayatında 4 yıl ineklemedim.Ha keşke yapsaydım yapana da çok imreniyorum.Neden sen de yapabilirsin bunların nedenini yazıyorum ki insanlar kendine güvensin artık.
    1-Yıl sonu notumun 90 olmasına bakma 2 dönem teşekkür aldım.82,86,92,99 yıl sonu notlarım.Felsefeden 12 aldığım mattan 30 almışlığım var.
    2-Sınav ertelendi diye eaya geçtim sınav geri çekildi.Kim sayısalda 70 üstü netten ea ya geçiyor ben açıkçası çevremde görmedim kaç kişi salak mısın napıyorsun diye söylendi bana.
    3-11.sınıf 2.dönemde ilk tyt denememi oldum.44 netti.12.sınıf eylül gibi 86 ile başladım ve bu yıl boyunca ayt odaklı gittiğim için artmadı.Mart sonlarında seri denemelerle 110 lara çıkma hedefim vardı fakat bu sefer de sınavı geri çektikleri için ve ea da ayt konularına çalışmadığım için yne tyt yi saldım.Son zamanlar 100-105 arasındayken sınavda 97 gibi bir sonuç elde ettim.
    4-Ben de sayısalcıyken yapardım bu geyiği “yatarak derece yapıyolar yaa”.O iş öyle değil.Ben biraz da bu sözlerle ea ya geçtim ve sağlam bi ea’cı sözelleri daha fazla dert eder sayısaldan.Kafayı yemiştik resmen ne gelir sınavda diye analizin dibine vurmuştuk.Ayrıca o kadar ezberi yapmak zevkli falan değil,ben sayısalken fizik ve biyolojiden zevk alırdım;kimyada organiğin temel gruplarından sonrasını,biyojinin bitki kısmını çalışmadım çünkü nefret ediyordum ama diğer kısımları keyifli gelirdi.
    5-Alıntıladığın mesajdaki metini destekleyecek bir madde,fende mantığı kavradıktan sonra gerisi fasa fiso -tabii uç ezber bilgi sorabilir buna lafım yok-.Örneğin eaya geçtiğimde çalışma stratejim direkt değişti.Eskiden açardım fizik konusunu 1 saat 2 saat neyse film gibi izlerdim.Yaparsam birkaç soru çözümüne bakardım.Sorulara geçerdim yapamadığım nadir çıkardı,çıktığında da soruyu kesip çözümüne bakıp eksiğimi spesifikleştirirdim ve sınıflardım.Edebiyatta sosyalde öyle değil işin içinden çıkılmıyor ezber yapacaksın.İstersen 10 saat izle aklında kalmıyor.Testten ezberleme yapılan bir dersten bahsediyoruz.
    Bu böyle uzar gider hocam.Sonuçlar açıklandığında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.Eşit ağırlık matematik yapana iyi ama sınav bitince sözellerden yandım dememek için bazı şeyler yapılmalı.

• Çok güzel bir mesaj hocam. Konunuzu dört gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 7 Temmuz 2020; 12:16:59 >
  • Öncelikle teşekkürler hocam vakit ayırıp yazdığınız için. Haklısınız dediklerinizde. Olur mu olmaz mı diyene kadar çabalamak önemli aslında. Ama çoğu zaman insan kendini avutmak ya da belirli bir şeye inandırmak için engelliyor. En azından bende böyle. Bir sene içinde Boğaziçi iktisat için yeterli çalışmayı yapabilirim diye düşünüyorum. Ya da Sabancı tam burslu. Artık kendimi kandırma ve önüme engel koymanın anlamı yok. İleride keşke dememek için harekete geçmem lazım. Hepimiz için geçerli bu.Hayat akıyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 7 Temmuz 2020; 13:7:31 >
  • Hocam TYT'niz kaç net geldi? Tebrikler
  • hocam takip ettigim kadariyla inanilmaz bir is yapmissiniz.3 alanda da derece yapmak(hatta sozel ve ea'da tahminen 1. veya ilk 10 icinde olacaksiniz) inanilmaz bir basari.bizim donemimizin efsanesi emre kacar'i animsattiniz.tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Bahsettiğim yazı:

Forum adı: Dgd1

Bu etiketlediğim eleman da veteran bir sayısalcı, zamanında derecesi 1150 sıralarındaydı

ODTÜ'de hazırlık okuduğu halde sadece 1 aylık edebiyat - sosyal çalışması ile (Diğer TYT derslerinin yüzüne bile bakmadı, geçen seneki tecrübesiyle çözdü) netleri, EA ilk 100 sıralarını zorluyor

yani rekabet ve sıralama farkını kesinlikle abartmıyorum, ortada göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir uçurum var

• quote:

Orijinalden alıntı: 5.56x45mmNATO

Forum adı: Dgd1

Bu etiketlediğim eleman da veteran bir sayısalcı, zamanında derecesi 1150 sıralarındaydı

ODTÜ'de hazırlık okuduğu halde sadece 1 aylık edebiyat - sosyal çalışması ile (Diğer TYT derslerinin yüzüne bile bakmadı, geçen seneki tecrübesiyle çözdü) netleri, EA ilk 100 sıralarını zorluyor

yani rekabet ve sıralama farkını kesinlikle abartmıyorum, ortada göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir uçurum var
    Tamam hocam o zaman sen de seçseydin?Zorla mı tuttular sayısalda?
  • Hocam tebrik ederim, tm den hazırlanıyorum sınava, üni. 2. Sınıf bıraktım, hedef boun iibf, ilk 100 hedefim kyk bursu için, şimdiden basladım calısmaya matematik temel var sözeller sevdıgım dersler, matematik hakkında önerin tavsiyen nelerdir? Konu anlatım olarak kaf serisi ve Kenan kara kullanıyorum, hocam tavsiyelerin onemlı dır gercekten, sımdıden tesekkur ederim
  • İlk 100 bursu sadece 9 ay mı veriliyor
    İnternetten araştırdım böyle bir ifadeye rastlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.