Şimdi Ara

Hazırlıktan EA ilk 100 Ayt full | conquerror

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
18
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler. Bu sene hazırlık okuyup İstanbul'da gariban bi halde sağa sola para yetiştirmeye çalışırken Boğaziçi'nde ziyarete gittiğim arkadaşımın -ben efkarlanıp sigara yakmışken- 'moruk 1650 tl kyk veriyo 700 de okul veriyo, ilk dönem parayı harcıcak yer bulamayıp sıkıntıdan depresyona girdim' demesi,1.5 senelik sevgiliden ayrılmanın da verdiği boşluk ve ilk 100 hayali ile çalışmaya başlayıp virüs dolayısıyla mart 15'te ilk uçakla eve kapanıp tekrardan sınav stresi yaşayıp Ayt TM'yi geçen sene tıp kazanmış bir sayısalcı olarak sıfırdan başlayıp fullemenin mutluluğundayım. Sağolsun bu Boğaziçi'li arkadaşımın tavsiyeleri ve gazı olmasaydı bu işi yapamazdım(nickini ifşalıyım--> saddlemaker64 bu arada liseden beri canım kardeşimdir kendisi) forumun pek sıkı takipçisi olmasam da deneyimlerimi paylaşmak istedim sorularınızı alabilirim
    Açıklama: bilmeyenler için ilk 100 bursu KYK'nın hamda ilk 100'e girenlere normal bursun 3 katı şeklinde geri ödemesiz ve öğrenim hayatı boyunca 9 ay sağladığı burstur, ham puanda OBP'nizin önemi yok sadece Tyt ve Ayt ile hesaplanan sıralamanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquerror_ -- 7 Temmuz 2020; 9:45:35 >

• Hocam benim rahatsız olduğum olay şu.Ben lise hayatında 4 yıl ineklemedim.Ha keşke yapsaydım yapana da çok imreniyorum.Neden sen de yapabilirsin bunların nedenini yazıyorum ki insanlar kendine güvensin artık.
    1-Yıl sonu notumun 90 olmasına bakma 2 dönem teşekkür aldım.82,86,92,99 yıl sonu notlarım.Felsefeden 12 aldığım mattan 30 almışlığım var.
    2-Sınav ertelendi diye eaya geçtim sınav geri çekildi.Kim sayısalda 70 üstü netten ea ya geçiyor ben açıkçası çevremde görmedim kaç kişi salak mısın napıyorsun diye söylendi bana.
    3-11.sınıf 2.dönemde ilk tyt denememi oldum.44 netti.12.sınıf eylül gibi 86 ile başladım ve bu yıl boyunca ayt odaklı gittiğim için artmadı.Mart sonlarında seri denemelerle 110 lara çıkma hedefim vardı fakat bu sefer de sınavı geri çektikleri için ve ea da ayt konularına çalışmadığım için yne tyt yi saldım.Son zamanlar 100-105 arasındayken sınavda 97 gibi bir sonuç elde ettim.
    4-Ben de sayısalcıyken yapardım bu geyiği “yatarak derece yapıyolar yaa”.O iş öyle değil.Ben biraz da bu sözlerle ea ya geçtim ve sağlam bi ea’cı sözelleri daha fazla dert eder sayısaldan.Kafayı yemiştik resmen ne gelir sınavda diye analizin dibine vurmuştuk.Ayrıca o kadar ezberi yapmak zevkli falan değil,ben sayısalken fizik ve biyolojiden zevk alırdım;kimyada organiğin temel gruplarından sonrasını,biyojinin bitki kısmını çalışmadım çünkü nefret ediyordum ama diğer kısımları keyifli gelirdi.
    5-Alıntıladığın mesajdaki metini destekleyecek bir madde,fende mantığı kavradıktan sonra gerisi fasa fiso -tabii uç ezber bilgi sorabilir buna lafım yok-.Örneğin eaya geçtiğimde çalışma stratejim direkt değişti.Eskiden açardım fizik konusunu 1 saat 2 saat neyse film gibi izlerdim.Yaparsam birkaç soru çözümüne bakardım.Sorulara geçerdim yapamadığım nadir çıkardı,çıktığında da soruyu kesip çözümüne bakıp eksiğimi spesifikleştirirdim ve sınıflardım.Edebiyatta sosyalde öyle değil işin içinden çıkılmıyor ezber yapacaksın.İstersen 10 saat izle aklında kalmıyor.Testten ezberleme yapılan bir dersten bahsediyoruz.
    Bu böyle uzar gider hocam.Sonuçlar açıklandığında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.Eşit ağırlık matematik yapana iyi ama sınav bitince sözellerden yandım dememek için bazı şeyler yapılmalı.
  • Emeğinize sağlık hocam.Ben de benzer olarak sayısaldan ea ya son 3 ay kala geçtim,bizim 2 yanlış var ama :D sizin ilk 100 garanti,tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç netiniz var hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah hocam. Ben de tebrik ederim
  • hocam nasil calistin? ben de hazirliktayken sozel veya esit agirliktan ilk 100 yapmayi planliyorum. Ama sozel kisimda bilgim 0.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutdarici

Kaç netiniz var hocam?
    tyt 109du geçen sene bu sene 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvetli bir sabah

hocam nasil calistin? ben de hazirliktayken sozel veya esit agirliktan ilk 100 yapmayi planliyorum. Ama sozel kisimda bilgim 0.
    matematikten bilgileri tazelemek için 1 kitap çözdüm üstüne deneme devam ettim.
    edebiyatta limit el kitabı+youtube tarihte yine youtube+bol soru coğrafya da youtube ve harita çalşmasıyla geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • conquerror_ kullanıcısına yanıt
    tyt'yi ne yaptin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasvetli bir sabah

tyt'yi ne yaptin hocam
    Tyt puanı 2 yıl geçerli olduğu için geçen senekini kullanabiliyorsun geçen sene sıralamam 845 ti hamda.Hesaplamada önceki seneki puanını ösym dönüştürüyor ve iki seneden yüksek olanı kullanıyor sıralamanda. O yeterli olur bu sene için diye düşündük. O yüzden hiç tyt bakmadım bu sene
  • Mesela sayısaldan gireceksiniz ama bir mucize oldu sözel ya da dil ilk 100 desiniz.

Sayısaldan tercih yapıp diğer daldan burs alınabiliyor mu

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Mesela sayısaldan gireceksiniz ama bir mucize oldu sözel ya da dil ilk 100 desiniz.

Sayısaldan tercih yapıp diğer daldan burs alınabiliyor mu
    Aynen hocam. KYK'ya ilk 100 belgesi göstermeniz yeterli
  • Tebrikler hocam, tercih yapacak mısınız yoksa tıpa devam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Tebrikler hocam, tercih yapacak mısınız yoksa tıpa devam mı?
    Tıp devam hocam...
    Hocam ben bu sene sayısaldan tercih yapıp bir aksilik olmazsa yerleşeceğim inşallah. Seneye tm den ilk 100 denemek istiyorum ama doğal olarak hiçbir tercih yapmayacağım, böyle de alabiliyorum değil mi ?

Alıntıladığım mesajınız gayet net ama emin olmak istedim.

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Ham sıranın ilk 100 içinde olması ve daha önce bu bursu almamış olmanız lazım.

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkür ederim.

tamamdir eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: schwarzbite

Hocam ben bu sene sayısaldan tercih yapıp bir aksilik olmazsa yerleşeceğim inşallah. Seneye tm den ilk 100 denemek istiyorum ama doğal olarak hiçbir tercih yapmayacağım, böyle de alabiliyorum değil mi ?

Alıntıladığım mesajınız gayet net ama emin olmak istedim.
    Aynen hocam

• valla böyle postlar gördükçe ea cılar gittikçe düşüyor gözümden

biz bir yıl boyunca sayısalda bir taraflarımızı yırtıp ucu ucuna ilk yüze girelim adamlar 2 3 aylık çalışmayla sınavın içinden geçsin

sözüm size değil hocam, sayısalcıymışsınız zaten, gayet iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.