Şimdi Ara

Hazırlıktan EA ilk 100 Ayt full | conquerror (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
18
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Tamam hocam o zaman sen de seçseydin?Zorla mı tuttular sayısalda?

Alıntıları Göster
    Agresifleşmeye başladık, hayırdır?:D

Bazı gerçekler sakinliğini kaybetmene sebep oldu anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5.56x45mmNATO

Agresifleşmeye başladık, hayırdır?:D

Bazı gerçekler sakinliğini kaybetmene sebep oldu anlaşılan

Alıntıları Göster
    Gerçek değil,ortada taşlama var ve ona cevap veriyorum :D
    Bu kadar kolay ise gidip yaparsın,uzun uzun karşılaştırma yaptım orada tekrardan yazmayacağım.Ha yapamazsın da demiyorum orada da sorun yok.Sadece dışarıdan görüldüğü gibi değil her şey.Madem bu kadar kolay 2-3 ay kasıyorsun derece yapıyorsun niye bunu icraate dökenler az onu soruyorum.Lafla peynir gemisi yürümez.Senin yaptığın şey bir konunun içinde olmadan insanları eziklemek.Daha fazla da karşılık vermem,hayatında başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reges67 R kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Siz hangi dönemdensiniz ve Emre Kaçar ne yapmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Gerçek değil,ortada taşlama var ve ona cevap veriyorum :D
    Bu kadar kolay ise gidip yaparsın,uzun uzun karşılaştırma yaptım orada tekrardan yazmayacağım.Ha yapamazsın da demiyorum orada da sorun yok.Sadece dışarıdan görüldüğü gibi değil her şey.Madem bu kadar kolay 2-3 ay kasıyorsun derece yapıyorsun niye bunu icraate dökenler az onu soruyorum.Lafla peynir gemisi yürümez.Senin yaptığın şey bir konunun içinde olmadan insanları eziklemek.Daha fazla da karşılık vermem,hayatında başarılar dilerim.

Alıntıları Göster
    Onu boş ver, öfkene rağmen en sonda iyilik dilemen hoşuma gitti hocam :D Sana da başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: 5.56x45mmNATO

Onu boş ver, öfkene rağmen en sonda iyilik dilemen hoşuma gitti hocam :D Sana da başarılar

Alıntıları Göster
    Aslında öfkeli değildim,yüz ifademi göremediğin için yazılarda sinirliymişim gibi görünüyor :D yanlış anlaşıldıysam affola

• Valla sırf ilk 100 için EA’ya geçesim var :D
    Lise edebiyat ortalamam 98 idi. Tarih coğrafya da çalişarak halledilebilir. Ayt mat da iyi. Geçmemek için tek sebebim meslek sanırım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ec jok

İlk 100 bursu sadece 9 ay mı veriliyor
    İnternetten araştırdım böyle bir ifadeye rastlamadım
    Aynen kardeşim alan arkadaşım 9 ay diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysstudent

Hocam tebrik ederim, tm den hazırlanıyorum sınava, üni. 2. Sınıf bıraktım, hedef boun iibf, ilk 100 hedefim kyk bursu için, şimdiden basladım calısmaya matematik temel var sözeller sevdıgım dersler, matematik hakkında önerin tavsiyen nelerdir? Konu anlatım olarak kaf serisi ve Kenan kara kullanıyorum, hocam tavsiyelerin onemlı dır gercekten, sımdıden tesekkur ederim
    Sağolasın hocam. 2. Sınıftan bırakmak cesaret ister demek ki sen kafaya koymuşsun hocam. Hedefin ilk 100 olduğuna göre ayt hedefin fulldür diye düşünüyorum tyt ni 105 115 bandında tutman lazım. Göze korkutucu geliyor ancak tyt bildiğin üzere dikkat ve hız sınavı aşırı derecede bilgi istemiyor. Sınav senesinde bazı arkadaşlarında gördüğüm yanlış şuydu: Adam dersaneye veya özel derse gidiyor düşüncesi de şu abi daha zamanım var şimdi tyt hallederim son 7 8 ay ayt yoğunlaşırım. Ve zamanın büyük çoğunluğunu tyt fene sosyale ayırıyor. Bence en baştan ağırlığı ayt ye verip zamanla hatasıza oynamak lazım. Tyt yi ise tamamen deneme üzerinden halledebilirsin tek yapman gereken odaklanıp hız kazanmak sen tyt deneme çözdükçe göreceksin belli bi trende girdiğini atıyorum haftada 3 gün sabahtan tyt çözüp değerlendirmesini yapmak gibi. Paragrafın üstüne gidebilirsin sadece türkçe deneme çözüp, matematikte problemde sıkıntı varsa problemin üstüne gidebilirsin zamanın yetmiyorsa ama oturup da abi ben tyt sosyali feni bitirdim oh demenin bi manası yok bence zaten yanlışlarını gördükçe öğreniyorsun.
    Ayt de ise matematikte piyasada belli kaliteli kaynaklar var zaten kareköktür acildir metindir apotemidir. Ayt matematik geometri senin başköşen zaten 5 kitap 6 kitap bana mısın dememiştim ilk sene ona rağmen 2 yanlışım çıktı:) Türkçede ezber teknikleri geliştirmen lazım ben video izleyip not çıkarıyordum çok işe yarıyodu örneğin görsel hafızam daha baskınmış galiba bunu çalışırken fark ettim. Anki gibi uygulamalar var mesela. Tarihte video izledim (Ramazan Yetgin aşırı tavsiye ederim) yine not çıkardım bol soru çözmeye çalıştım. Coğrafyayı da usul usul abi bi kenardan hallet bence azar azar. Çok bi çalışma istemiyo ama son zamanlara bırakma bence ben bıraktım sondaki değerli zamanlarımdan çok yedi mesela.
    2 senede şunu gördüm taktiksel gitmen verimli çalışman lazım
    özellikle son 1 ayın son 2 haftan moralin yüksek ,çalışma tempondan bi şey kaybetmeden ben bursumu ve üniversitemi kazanmaya gidiyorum demen lazım;) tabi benim burda motivasyonum paraydı senin bir de üstüne üniversite isteğin var. Hacım biraz uzun oldu kusura bakma dağınık da yazmış olabilirim. Ama benim önerebilceklerim bunlar. Faydalı olursa sormak istersen bi şeyler yaz cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince. Tabi bunlar lafta kalınca bi şey ifade etmiyor. Sabahleyin hava güzel çıkıp bi koşayım akşamüstü pnplarımla buluşayım.. bunlardan baya bi feragat ettim yalan yok. Tabi benim zamanım kısıtlıydı senin uzun bi vaktin var iyi bi planlamayla stres yapmadan hakkını alırsın diye düşünüyorum. Şimdiden başarılar kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: conquerror_

Sağolasın hocam. 2. Sınıftan bırakmak cesaret ister demek ki sen kafaya koymuşsun hocam. Hedefin ilk 100 olduğuna göre ayt hedefin fulldür diye düşünüyorum tyt ni 105 115 bandında tutman lazım. Göze korkutucu geliyor ancak tyt bildiğin üzere dikkat ve hız sınavı aşırı derecede bilgi istemiyor. Sınav senesinde bazı arkadaşlarında gördüğüm yanlış şuydu: Adam dersaneye veya özel derse gidiyor düşüncesi de şu abi daha zamanım var şimdi tyt hallederim son 7 8 ay ayt yoğunlaşırım. Ve zamanın büyük çoğunluğunu tyt fene sosyale ayırıyor. Bence en baştan ağırlığı ayt ye verip zamanla hatasıza oynamak lazım. Tyt yi ise tamamen deneme üzerinden halledebilirsin tek yapman gereken odaklanıp hız kazanmak sen tyt deneme çözdükçe göreceksin belli bi trende girdiğini atıyorum haftada 3 gün sabahtan tyt çözüp değerlendirmesini yapmak gibi. Paragrafın üstüne gidebilirsin sadece türkçe deneme çözüp, matematikte problemde sıkıntı varsa problemin üstüne gidebilirsin zamanın yetmiyorsa ama oturup da abi ben tyt sosyali feni bitirdim oh demenin bi manası yok bence zaten yanlışlarını gördükçe öğreniyorsun.
    Ayt de ise matematikte piyasada belli kaliteli kaynaklar var zaten kareköktür acildir metindir apotemidir. Ayt matematik geometri senin başköşen zaten 5 kitap 6 kitap bana mısın dememiştim ilk sene ona rağmen 2 yanlışım çıktı:) Türkçede ezber teknikleri geliştirmen lazım ben video izleyip not çıkarıyordum çok işe yarıyodu örneğin görsel hafızam daha baskınmış galiba bunu çalışırken fark ettim. Anki gibi uygulamalar var mesela. Tarihte video izledim (Ramazan Yetgin aşırı tavsiye ederim) yine not çıkardım bol soru çözmeye çalıştım. Coğrafyayı da usul usul abi bi kenardan hallet bence azar azar. Çok bi çalışma istemiyo ama son zamanlara bırakma bence ben bıraktım sondaki değerli zamanlarımdan çok yedi mesela.
    2 senede şunu gördüm taktiksel gitmen verimli çalışman lazım
    özellikle son 1 ayın son 2 haftan moralin yüksek ,çalışma tempondan bi şey kaybetmeden ben bursumu ve üniversitemi kazanmaya gidiyorum demen lazım;) tabi benim burda motivasyonum paraydı senin bir de üstüne üniversite isteğin var. Hacım biraz uzun oldu kusura bakma dağınık da yazmış olabilirim. Ama benim önerebilceklerim bunlar. Faydalı olursa sormak istersen bi şeyler yaz cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince. Tabi bunlar lafta kalınca bi şey ifade etmiyor. Sabahleyin hava güzel çıkıp bi koşayım akşamüstü pnplarımla buluşayım.. bunlardan baya bi feragat ettim yalan yok. Tabi benim zamanım kısıtlıydı senin uzun bi vaktin var iyi bi planlamayla stres yapmadan hakkını alırsın diye düşünüyorum. Şimdiden başarılar kardeşim

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim zahmet edip uzun uzun yazmışsın teşekkürler çokca, hedefim sozeller fullemek tyt bol bolum ve genel deneme, eksik konuları cozmek, ayt ye eylul de baslayıp subata kadar bitirmek kac serisi 345 karekok, sonra apotemı veya acil fasıkullerı, ayt ye daha cok zaman ayırmayı hedefliyorum, sozel dersler de vıdeo ve not cıkarma seklinde ılerlıycem, kendi notlarımı cıkarcam inş, tyt fene de 80tyt yapınca baslıycam galiba, tekaradan tesekkurler cevap İcin basarlar dilerim yolun acık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 7 Temmuz 2020; 18:42:15 >

• hocam ben de aynısını yaptım fakat sınavda çok iyi bi sonuç elde edemedim tyt 102 ayt mat full ayt edebiyat 4 yanlış ayt tarih 3 yanlış coğrafya full şeklinde geldi. yerleşebilirsem bilkent işletmeye yerleşip seneye bir daha gireceğim ilk 100 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Volg Zangief

hocam ben de aynısını yaptım fakat sınavda çok iyi bi sonuç elde edemedim tyt 102 ayt mat full ayt edebiyat 4 yanlış ayt tarih 3 yanlış coğrafya full şeklinde geldi. yerleşebilirsem bilkent işletmeye yerleşip seneye bir daha gireceğim ilk 100 için.
    İnşallah istediğin bölüm olur hocam

• 2016 lys ile yerlesmistim.2003 senesinde tum sinavi fulleyerek bilkent elektronik bolumune yerlesmis. 3 senede 4 ortalama ile bilkenti bitirip standford'a gitmis.en son apple'da calisiyordu

• Kaç geldi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

Kaç geldi hocam?

9

• quote:

Orijinalden alıntı: conquerror_

Aynen kardeşim alan arkadaşım 9 ay diyor

Alıntıları Göster

12 aymış bu arada yeni bilgi

• KYK ilk 100 bursu 9 ay değil 12 ay veriliyor. Sadece ilk ödeme 2 ay geç yapılıyor ama o da 3 ayın toplam miktarı şeklinde gerçekleşiyor.

• conquerror_ kullanıcısına yanıt

reis selamlar.Tyt 110 net.ilk 100 için ayt den en az kaç yapmak gerekir bu sene tahminen ?(eada ve sözelde)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekle beni

reis selamlar.Tyt 110 net.ilk 100 için ayt den en az kaç yapmak gerekir bu sene tahminen ?(eada ve sözelde)

aleykümselam hacı. ea'da bence 1 yanlış kurtarır ama 2 yanlış sıkıntıya sokabilir. ama tyt puanın baya iyi değerlendirmek için. sözel puan sıralamayı çok bilmiyom önceki senelere bakmak lazım

• haci ilk 100 e sadece burs icin mi hazirlaniyorsunuz gercekten bana garip geliyor ya nolursa olsun her seyi dort dortluk yapsan yine de girememe ihtimalin var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.