Şimdi Ara

Hazmedemiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8000 liralık Iphone indirime girmiş 7999 olmuş hadi kapılarında yatın tekno marketlerin.

O parayla sogukta botu olmayan çoçukları sevindirerek gözlerindeki mutluluğu satın al

Soğukta tir tir titreyen minik ellerin olduğunu bilirken sen nasıl o Iphonu tutarsın sıcak ellerinle nasıl 10 bin tl verirsin.

Bu kadar körmüsünüz arkadaşlar. Nasıl bu kadar bencil olabiliyorsunuz.

Hani Hayvanlardan farkımız vicdanımızdı. Nerde kaldı merhamet duygumuz.

Hayvanlara ne demeli o kuşlar köpekler ne yiyo ne yiyecek diye düşündünüzmü hiç ?

Kaç para ulan 1 kilo mama kaçınız biliyosunuz.

Hanginiz götürecek ulan mezarına Iphone 11 ini.

Aradığınız şey o telefonda değil sizi mutlu edecek şey o çoçukların o hayvanların gözlerinde.

Ne demek ulan pazara gidemediği için intihar etmek. Bu suç bu ayıp hepimizin.

HAZMEDEMİYORUM

Lüksünde bi sınırı olmalı. Aynı şey lüks villalarda yaşayanlar lüks arabalara binenler ve kimseye yardım etmeyenler içinde geçerli.

Bu insanlar hiçmi düşünmüyor o durumda olabileceklerini.

Bu yazıklarımı pirim için yazıyosam nağmerdim. Sadece belki bir kaç kendini bilmez yorum atarda düşünce yapılarını anlayabilirim diye açıyorum.

Hepimiz Etten Kemikten yapıldık Neden bazılarımız suçsuzken aç kalıyor. İnsanlık Ölmüşşe Yeniden yaşatmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamii70 -- 8 Aralık 2021; 9:40:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.