+7 hb var takas eden solesin yada nakit gb ile almak isteyen eger elinde +7 ii +7 dol ve ske belt varsa direk takas ederim diger takaslarda size kalmıs :) cevap bekliorm almaya niyetlilerden
sadece ske verirlerse dua et yada ii ve dol. çok fazla istiyorsun arkadaşım belliki piyasadan anlamıosun
bu arada server oly :) vede hb +7 ye +8 raptor dediler ske belt 9gb :S nasıl verseler dua et bence sen bi bak birisi 30 birisi 9 gb :)
cevap yoqmu up up up
ytl ile ne kadra satiyon alabilirim
skeleton belt 9 gb olsaydı pazarda olurdu değil mi,ben tezgahta skeleton belt hiç görmedim,oly de bir arkadaş en son 15 gb ye +7 hb almıştı zaten +6 hb dün 9 gb den tezgahtaydı,+7 dol u bir kez gördüm tezgahta,kısacası +7 hb ye +7 ii,+7 dol ve skeleton belt bence hayal kimse vermez gibi kaldı ki dün biri rol 15 gb diye bağrıyordu ve hatırladığım kadarıyla geçen sene yılnaşında arkadaşım rol için +7 hb +21 gb almıştı yani rol +7 hb den daha değerli o da 15 gb ye ise +7 hb ne eder sen düşün artık gerisini kestirmek için tezgahları dolaşman yeterli
ytl ile satmıcam da +8 raptr ne kadar su an oly de birisi +8 raptor verim dedide bi de bi adam ske belt satıodu ne kadar dedim 950 dedi :S
tipik bir "kuzguna yavrusu şahin görünür" vakası.
+7hb ye +7ii + +7dol bile verirlerse gayet iyi bir takas yapmış olursun. +7hb ROL den biraz değerli skeden ucuz bi item ( oly piyasasında ), sadece ske veren ve senin geri çevirdiğin biri falan varsa ben de oly deyim arkadaşı bana yönlendirebilirsin +7hb bulunur, ske ile takaslanır, üstüne keyifle sırıtılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme