Şimdi Ara

HB'DE BİLGİSAYAR KISMINDA KDV İNDİRİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yararlanmak isteyen varsa şu an hepsiburada' da %18 kdv indirimi varmış, masaüstü bilgisayarlarda , notebooklarda, ekran kartları, kulaklıklar, mouse klavye falan geçerli. Ayrıca dizüstü veya masaüstü öneriniz varsa bu indirimde alırım şu an için çok ihtiyaç olmasada bu fırsatı kaçırmamak gerek
    http://www.hepsiburada.com/staticPage/12335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikaçu1 -- 24 Ekim 2017; 19:25:41 >

• Ben göremedim indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi sayarak mı gönderiyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Sizi sayarak mı gönderiyorlar?

piyasayla hiçbir alakam yok sadece görünce dedim ihtiyacı olan vardır yararlansın millet hemen atarlı giderli yorum atınca ne geçiyor eline bilmem.
  • pikaçu1 P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boşver sen bu yersiz yorum atanları. İşe yarar bir şeyi uygun fiyata alabilecek elbet olacaktır. Teşekkürler bildirim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Sizi sayarak mı gönderiyorlar?

sakin ol tuvnera
  • Hazırladığım sistem sayesinde tüm indirimleri günbegün takip ediyorum ve indirimler ve siteler konusunda yorumum şöyle:

Hepsiburada gerçek indirim yapmıyor, fiyat hatası ile denk getirebilirseniz bir şeyler alabilirsiniz.
    MediaMarkt son kalan 3-5 ürün için SAĞLAM indirim yapıyor. Yarı fiyatına, üçte bir fiyatına ürün denk getirebilirsiniz.
    VatanBilgisayar seri sonu ürünlerde güzel indirimler yapabiliyor.
    Yukko bazı ürünlerde inanılmaz indirimler yapabiliyor ama çok nadir.
    Teknosa'da pek hareketlilik yok.
    Novabazar, onca yazışmama rağmen stok dışı ürünleri listeliyor, daha da kötüsü stok dışı ürünlerde fiyat değişikliği de yapıyor.
    Nanokatalog, birçok ürünü yurtdışı fiyatına yakın almak mümkün, fakat bunlar da stok dışı ürünleri 4000TL küsür fiyata çekiyorlar. Tekrar stoğa girdiğinde ise normal fiyatına satıyorlar. Sistem bunu DEVASA bir indirim olarak görüyor doğal olarak. (Tabi ben yanlış alarm diyerek siliyorum :)
    İnceHesap'ta hiç hareket yok. Fiyat inip inip çıkıyor.
    itopya'da KDV indirime kadar hiç hareket yoktu. Fiyatlar hep aynı.
    WebdenAl fiyatlar hep aynı, kur etkisiyle 3-5 lira oynuyor sadece. Gerçek indirim çıkmadı henüz.
    Ereyon, ölü gibi site. Hiç kıpırdama yok.
    EksenBilgisayar, en son RAM olayından sonra indirimlerinin hiçbir anlamı yok. Ufak tefek indirimler olsa da güvenilirliklerini kaybettiler.
    BilişimPort, bazen fiyat hatası ile güzel indirimler düşüyor ama aynı gün iptal oluyor. 1-2 siparişten sonra hemen ürünü kaldırıyorlar.
    Tekra, TeknolojiPazar, Teknobiyotik, Sinerji, SanalMarketim, İstanbulBilişim, EbrarBilgisayar, DFS, D&R, BizdeHesaplı, Adeks... Bu sitelerden hemen hiç indirim gelmiyor.

Durum böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 24 Ekim 2017; 20:39:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Hazırladığım sistem sayesinde tüm indirimleri günbegün takip ediyorum ve indirimler ve siteler konusunda yorumum şöyle:

Hepsiburada gerçek indirim yapmıyor, fiyat hatası ile denk getirebilirseniz bir şeyler alabilirsiniz.
    MediaMarkt son kalan 3-5 ürün için SAĞLAM indirim yapıyor.
    VatanBilgisayar seri sonu ürünlerde güzel indirimler yapabiliyor.
    Yukko bazı ürünlerde inanılmaz indirimler yapabiliyor ama çok nadir.
    Teknosa'da pek hareketlilik yok.
    Novabazar, onca yazışmama rağmen stok dışı ürünleri listeliyor, daha da kötüsü stok dışı ürünlerde fiyat değişikliği de yapıyor.
    Nanokatalog, birçok ürünü yurtdışı fiyatına yakın almak mümkün, fakat bunlar da stok dışı ürünleri 4000TL küsür fiyata çekiyorlar. Tekrar stoğa girdiğinde ise normal fiyatına satıyorlar. Sistem bunu DEVASA bir indirim olarak görüyor doğal olarak. (Tabi ben yanlış alarm diyerek siliyorum :)
    İnceHesap'ta hiç hareket yok. Fiyat inip inip çıkıyor.
    itopya'da KDV indirime kadar hiç hareket yoktu. Fiyatlar hep aynı.
    WebdenAl fiyatlar hep aynı, kur etkisiyle 3-5 lira oynuyor sadece. Gerçek indirim çıkmadı henüz.
    Ereyon, ölü gibi site. Hiç kıpırdama yok.
    EksenBilgisayar, en son RAM olayından sonra indirimlerinin hiçbir anlamı yok. Ufak tefek indirimler olsa da güvenilirliklerini kaybettiler.
    BilişimPort, bazen fiyat hatası ile güzel indirimler düşüyor ama aynı gün iptal oluyor. 1-2 siparişten sonra hemen ürünü kaldırıyorlar.
    Tekra, TeknolojiPazar, Teknobiyotik, Sinerji, SanalMarketim, İstanbulBilişim, EbrarBilgisayar, DFS, D&R, BizdeHesaplı, Adeks... Bu sitelerden hemen hiç indirim gelmiyor.

Durum böyle :)

detaylı inceleme olmuş eline sağlık, bilgilendirme için teşekkürler

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi adıma çok teşekkür ederim, sitenizi aktif şekilde kullanıp, sonuçlara göre alışveriş yönümü belirliyorum.

Bunun haricinde geçen mediamarkt'da istediğim bir ürün inanılmaz indirime girmişti ve son kalan 2 üründü. Teşhirdir diye yeltenmedim açıkçası, iyi mi yaptım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Hocam kendi adıma çok teşekkür ederim, sitenizi aktif şekilde kullanıp, sonuçlara göre alışveriş yönümü belirliyorum.

Bunun haricinde geçen mediamarkt'da istediğim bir ürün inanılmaz indirime girmişti ve son kalan 2 üründü. Teşhirdir diye yeltenmedim açıkçası, iyi mi yaptım bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

Hocam kendi sitem diye söylemiyorum, reklam da yapmak istemiyorum. (Hatta forumda adını dahi anmıyorum artık ceza olayından sonra.)

Her neyse, sistem inanın alışveriş sitelerinin foyalarını ortaya çıkarıyor resmen. %30-40 belki %60 indirim görüyorum ama eski fiyatına bakınca şok oluyorum resmen. Yani birkaç gün içinde fiyatı 300-400 lira artırıp geri indiriyorlar. Merak ediyorum fiyat tepelerdeyken satın alanlar var mı? Veya nasıl hissediyorlar fiyatın düştüğünü görünce? Bu konuda hiçbir siteyi ayırmıyorum. Hepsi aynı.

Fiyat grafiklerini incelemeden hiçbir indirime inanmam artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Teşhirse sayfada belirtiliyor hocam bu arada. Şayet teşhir filan yazmıyorsa gönül rahatlığı ile sipariş geçebilirsiniz. En kötü açık gelirse gerisin geri yollarsınız.
    Doğru diyorsunuz hocam, buna dikkat etmeyi unutmuşum. Tekrardan teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
  • arkadaş artık bu indirimlere hiç inanasım gelmiyor doğrusu ,nereye baksan indirim ?
    bazı mağazalarda tabela asmışlar ,1 seneyi geçkin süredir duruyor
    adamlar normal fiyatı % bilmem kaç indirim diye satar oldu

ötv. indiriminde dahi bir şey anlayamadım
    indirim dediler üç beş kuruş indirmiş gibi gösterdiler ,şimdi indirim bitti ama fiyatlar aynı duruyor

gerçi adamlar kdv. yi bizden niye almasın ,babasının oğlu muyuz :)
    sadece kazancının bir kısmını feda ediyor olmalılar
  • Gayet iyi indirimler var. Biraz takip edenin gözüne çarpmıştır zaten :)

Uygulamanizda gittigidiyor neden yok birde kartlari ekleycekmisiniz mesela bu karta su indirim var gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebey19

Uygulamanizda gittigidiyor neden yok birde kartlari ekleycekmisiniz mesela bu karta su indirim var gibi

Kredi kartına puan, indirim vs siteden siteye her ay değişiyor. Bunu takip ederek elle girmek gerekiyor maalesef. Bunun için henüz bir altyapı hazırlamadım.

Gittigidiyor'u eklemek zor değil fakat genelde GG'de popüler, teknoloji ürünü satan mağaza pek yok, varsa da bilindiklerin kendi sitelerini veya n11 dükkanlarını sisteme ekledim. n11 fiyatları GG fiyatlarından çoğu zaman daha uygun oluyor. Hele kuponlarla daha da uygun olabiliyor.
  • FS50W1082N Modeli ve 80X60076TX modeli ve MSI GS43VR 7RE(Phantom Pro)-090XTR hangisi arkadaşlar??

3 model nasıldır??? Veya hafif ve ince önerisi olan varmı bu seviyelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 24 Ekim 2017; 21:41:39 >
  • 2500tlye kadar notebook önerebilir misiniz ? Bir öğretmen arkadaş soruyor, okul işleri,dizi-film ve günlük kullanım için.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.