Şimdi Ara

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6 PREMİUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hbmuonline.com/
    Açiliş Tarihi : 21 Mart Cumartesi Sabah 06:00 GMT+2

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6 PREMİUM

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

Server: HBMUPLAY
    Version: Season6 Costum
    Maximum Stats: 65535
    Max Resets: 9999
    Clear Inventory: No
    Clear Skills: No
    Clear Stats: No
    Max LeveL: 400
    IN Game Reset: /Reset

Season 6 Episode 3
    Experience: 5000

Reset Level :400 Oyun ici /Reset
    Creata Char Level: Full Chars Open LEVEL 1
    Drop: 70%
    PPL: 5/7/7
    Reset

Reset Price: 100,000 Zen

Cash Shop Disabled, Disabled Experience Buffs!

Zen Drop Balanced
    Spots with 5 Monsters
    Mu Official AutoClicker Enabled
    PcPoint Shop, Bot Traders, Bot Buffers, Bot Warpers Work
    New, Configured Events (Happy Hour, Hit And Up, Blue Rabbit, Summer, Lucky Coin, Cherry Blossom, Sky, Castle Deep and much more Events)
    Holliday Bonus Experience + Blood Castle Bonus Experience In Kalima and Land of Trial Bonus Experience
    And Much More Game,Website Feature, Join Now!

Selamun Aleyküm Donanimhaber Uyeleri + forumu takip edip yazmayan arkadaşlarim , Önceliklen benim muonline aşigi bir insan oldugumu herkez biliyordur yıllardir boş vakitlerimi muonline guncel gelismeleri takip ederek geciririm yıllarin vermis oldugu tecrubelerim ile 2 tane sunucum mevcuttur 2 si MAX yani kolay server oyuncularimin istegi üzerine oyunun şeklini degistiriyorum çok aşiri zor sunuculari kendim sevmedigim icin ne cok zor ne cok kolay saten hbmu oynayan az cok biliyor fullenmekden 3 nesil olmak zor bosstack mapinda item aramaz tek basina imkansiz vb eventler gurup halinde hareket ederler exp oranini ögrenmek amacli bir ankat hazirladim sizde oy vermek isterseniz Katilmak veya oynalak icin TIKLA bu hakkınızı kullanabilirsiniz.

Neden benim sunucumda yer almalisiniz benim üstte belirtigim gibi muonline cevrem olsun facebook var olan muonline ile ilgili facebook sayfalarim gruplarim 10.000 2.000 rakamlarda sayfalarim mevcut buralarda reklam yaptigimda gunluk ortalama 50 kayit 30 giris olur bu sebep ile oyuncusuz kalmaz oyun.

Şimdi size oyunu az çok anlatmak istiyorum muonline oyunu PVP olarak cok server vardir ama cogu bilincsiz kurulumsonucu kapanir. örnegin çok saglam server actim diyen insanlar ilk gun buyuk rakamlar ile oynatir ama sonrasinda ddos gibi basit hackleme sistemlerinde gider sonrasinda sunucu kapanir acilmaz veya acilmaya calisilir biz bu gibi sorunlari asali epey zaman oldu. Özellikle Main.exe Luncer.exe sistemimizde ByPaas yapilmasi imkansizdir X-Trap sistem ile korunmaktadir , X-Trap KO oyunun da çok kullanilmis ama MuOnline sistemini aktarilamamistir dedigim gibi çevrem genis oldugundan biz bu gibi ozel sistemleri sunucumuzu aktarmisizdir,
    yani siz oyunu oynarken kesinliklen kimse haksiz kazanc ile oyunu UST seviyelerde kullanamaz en ufak bir hack prgoram acilmasi ile oyun kapanir benim sunucumda belirtigim vakit kadar giris ornegin benim sunucumda 5dk ip ban vardir bu gibi girisimlerde.

Resimleri gormek icin spoiler TIKLAYİNİZ

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1988365/c1d04b2e-8cf4-4091-96ff-d7df9b650ffb.jpg[/simage

Spotlarimiz özel olarak ayarlanmistir bilirsiniz en ufak bir yaratik fazlalagi oyunda oyunculari birbirini gormeme vb buglari sebep olur bunlar en ince detayina kadar ayarlanmistir. her bolgede ozel spotlar eklidir Türkiyede muonline anlayişi ustune Arena 20 ye yaklasik spot eklenmistir rahatlikla oynanabilinir.

Shoplar 2ye ayrilmisitr Normal shoplarda normal itemler mevcuttur. PcPoint Sistemi yani Bot Store her karektere botstore mevcuttur iclerinde +11 socket setler vardir socketleri kendiniz ekliyeceksiniz ozelliksiz socket setler.

Yeni Eklenti Kanatlar + Jeweller. Event Ödülü olarak düsecektir Event BC DC CC eventlerinde Sans orani olarak dusecektir.

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

Web Sitesi ne gibi özellikler mevcut size anlatayim , Kasa bugu temizleme Master skil bugu temizleme Skil bugu temizleme Vote sistem WebShop sistem Market sistem mevcut ama eklemeyecegim çünkü bazi insanlar credi ile Elma bile satiyor cogu sunucunun buyuk derdi aslinda bilinçsiz kullanim reset oyunda atildigi icin sitede reset atma yoktur point ekleme sitede + oyun icindede mevcut.

Adminlerim : Yaşlari 20 ile 40 Yaş arasinda hiç biri ücretli GameMaster deyildir bazilari yeni bazilari 2 yıldır benimlen beraber olan insanlardir , adminlerin item yaratma ozellikleri yoktur harici tüm özellikleri mevcuttur. Örnegin oyunu girdi bir karektersiz bir insan turkce veya ingizlice basladi kufur aninda banned alir çünkü 14 adminim var diyeceksiniz cok deyilmi deyil 24 saat bazinda bakildiginda kısım kısım girer herkez.

Daha anlatarak bitiremeyecegim bir çok özelligimiz mevcut ama oyunu giris yaparak oynayarak daha iyi algilarsiniz.

Size verebilecegim en büyük garantim benim Season 6 Sunucumda kimse hack yapamaz. [ Oyun icerisinde haksiz kazanç ]

Kaliteden bahseden insanlarin bakmasi faydalidir bugune kadar X-Trap Sistemini Muonline kullanan fazla server olmamistir.
    Basit kavram ile yapilir eklenir diyen insanlar varsa gosterebilir [ MuOnline çevresinde ]

X-TRAP
    X-TRAP Nedir Ögreniniz.

http://www.hbmuonline.com/ TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 22 Mart 2015; 14:05:46 >

• serveri çok güzel bir şekilde tanıtmısssın. hayırlı olsun .
  • Sunucu Açilmistir.
  • Dün 300 exp diyorsun şimdi 5000exp nasıl oluyor o kadar da indirdik yani niye değiştiriyorsunuz ki
  • Hüseyin client degismedi neyi indirdin tekrar ? Abisi sen önce bir hayirli olsun demeyi ögren sonra gel bize soru sor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmadığından indirmiş olabilirmiyim acaba? önceden beri var zaten şuan için neden hayırlı olsun diyim sende yanlış anlama abi kendine kendine tribe giriyorsun ben bi oyuncu olarak sorarım sizlerinde cevaplaması zorunda serveri açıyorsanız.
  • Sabah 06:00 kalktigimda 70 oyuncudan 3-5 tanesi Türk olunca Sistemi degistirme geregi duydum , 12 kadar bekledim artis olmadi sildim eski sistemi aktif ettim.
  • Sen bana bunu yazcağına geldin tavır yaptın abi gereksiz bişeydi neyse bende bu yazdığından sonra hayırlı olsun derdim yani neyse abi hayırlısı olsun
  • Sıkıntı yok abim sagolasin.
  • oyunu yükledim ama şimdi oyuna bağlanamıyorum. main.exe den açıyorum olmuyo ne yapmamız lazım.
  • HB MU Online.exe Luncerimizi tıklıyoruz

WinMod ayarlarini yapilandir istersen sonrasinda GameStart tıklıyoruz Auto guncelleme varsa gunceller giris saglanir.

Bu dediklerim olmuyorsa sisteminiz veya bilgisayariniz da bir proplem vardir.

• sıkıntı yok şu an oyundayım yüksek ilginize teşekkürler ...
    oyunda gayet güzel bu arada
  • önemli deyil iyi oyunlar.
  • Yeni GameMaster Setimiz ve silahlarimiz.
  • Toplanmaya başladık.Bir sorum olucak,kaleyi açacak mısınız ?
  • Ozel sebeplerimden dolayi castlesiege acmayi dusunmuyorum. Guild war veya duel sistemi ile takilininiz. İyi gunler iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunucu Güncel.
  • benim icin uzun zaman sonra bi mu ya bakayim dedim ve bunu gördüm. server iyi gibi geldi bana. fakat mu online benim icin castle siege demektir. neden acmak istemediniz bunu ögrenebilirmiyiz?

hayirli olsun bu arada.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.