Şimdi Ara

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6 PREMİUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Castle Siege 2014 yılında Kale savaslarinda guildler arasinda cıkan kavgalar yuzunden kapatmistim Daha sonra gelistirmek icin farkli şeyler denemistim denerken Sıkıntı olustu düzeltemedim. Tekrar yeni guncel bir DataBase olusturdum local hattimda bitirdim su an calisan database bir turlu aktaramiyorum bu işlem biterse acariz.

Cumlemize Hayirli olsun.
  • Yeni güncellemeler eklenmistir.

WebShop Vote Rewart Market Online Kaldikça kredi kazanma.
  • hayırlı olsun , bi deneyelim bakalım saracakmı.bayadır oynamıyordum mu online :)

edit: size ulaşabileceğim mail yada skype varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalcinYESILYURT -- 2 Nisan 2015; 22:22:38 >
    facebook : walkmantr
  • :)

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalcinYESILYURT -- 3 Nisan 2015; 0:25:42 >
  • www.hbmuonline.com
    New FaceBook Event Share + message + HBMU CHAR NİCK

Resimi paylaşiyoruz + mesaj altina veya paylasirken sadece nick inizi yazmaniz yeterlidir. 12 saat icersinde crediniz eklenecektir.
    1000 Credi added.MuOnline Server
  • Kısa bir not eklemek istiyorum.

HBMUPLAY EN ÖNEMLİ KURALİMİZ

# Bizleri ekleyip item ver credi ekle vb isteklerde bulunacak iseniz hic indirmeyiniz eklemeyiniz kesinlikle boyle istekler karsilanmaz.
    Aksine kişi engellenir.

# Ben 2 yıla askindir SANAL SUNUCUMU ucretini geciktirmeden donete satmadan vb sürdürdüm bunu kimseyi bişiler vererek [haksiz kazan] yedirmem yedirmem Global bir sunucuyuz Türklerin avantajlari kesinlikle vardir ama bu sekilde deyildir aslinda buraya bu yazilari yazmam abest ama buradan gorup ekleyip boyle isteklerde bulunuyor ve ben HAYIR demekten bile rahatsiz oluyorum LÜTFEN MAX SERVER sacma sapan isteklerde bulunacak yada benzeri bizim sunucumuzu gelmesin bizde uzulmeyelim sizde.

NOT OLARAK CUMARTESİ PAZAR GUNLERİ FACEBOOK PAYLASİM EVENTLERİ VAR 1000 5000 VB CREDİ ODULLERİ KAZANMAK İSTERSENİZ TAKİP EDERSİNİZ.
  • Yeni eklenti item + setler.

Çok yakinda entegre edilecektir. Luncer Auto guncelleme yapacatir.
     HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

• Selamlar Grand Master en iyi seti hangisi ve nerden düşer acaba
  • HBMUPLAY

Costum Jewel sistemi ile season6 serverlarindan çok farklidir özeldir. socket anc ve surpime taşlari ile fo set yapma şansi [PCPOİNT EKLİ YENİ JELLER ]yerden en kotu itemi altsan bu taslari kullansan guzel setler ortaya cıkar olay bundan sonra basliyor socket ekleme hangi socketler vb tamamen ucretsiz bir sekilde bulabilir veya olustrabilirsin.

En iyi set costum setler shoplarda bulunmakta özelliksiz suprime ekle socketini ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 6 Nisan 2015; 1:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anc + Socket Kanat guncellemesi.
     HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM
  • CastLe Siege Sorun halledilmistir.

Her pazar kale şavaşlarini bekleriz.
  • Selamlar Castle Siege Düzeltilmesi şimdi Süper Oldu Zaten Cok Sayıda Türk arkadasımızda Var Serverda TesekkurLer... Birde Castle Siege Saati Sky Event Saatlerini Yazarmısınız Lütfen...
  • İşte beklediğim buydu,helal olsun himmet.
    Oyunu bırakmıştım kaleyi açtın ya geri dönüyorum :D
  • Arkadaslarlarim bütün eventler hakkinda kapsamli bir aciklama verecegim castle siege Pazar günleri düsünüyorum dedigim gibi 3 - 5 gün icersinde kapsamli açiklamalarda bulunacagim

iyi forumlar.
  • S.a Seed Yapmak için istenen set item +4 Nasıl Elde edicem bilgi verirmisiniz lütfen
  • PcPoint Sistemi günceleme yapildi.

Yeni eklemeler ve fiyatlar degisitildi.

300 000 PcPoint >>>> 15 USD
    70 Suprime JEWEL 10 USD
    Wing F.o Socket + 2 Ring + 1 Pen + Fennir + Sets = 85 USD

Detayli bilgi icin Tıklayiniz.

Ücretlide alabilirsiniz ücretsizde erişebilirsiniz.

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

• Yeni Güncelleme
    # Lorencia görsel degisim.
    # 2 Farkli Savaş bölgesi.

Herhangi bir dosya indirmeniz gerekmiyor Luncer tıkladiginizda kendi otomatik olarak indirip yukler.
    İyi forumlar

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

• Yeni Resim Eventimiz baslamis bulunmaktadir.
    Ödül season8 Wings +15 FulSocket ekli

Katilmak icin TIKLAYİNİZ

Kayit Olmak icin TIKLAYİNİZ.

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6  PREMİUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 13 Nisan 2015; 18:21:32 >

• Global olarak sesini çok iyi sekilde duyurmus Sahibi Türk olan bir sunucuyuz. YANIMIZDA OLMANİZİ CANI GÖNÜLDEN İSTERİZ.
    [ Biz Efsane olmaya gelmedik ADAM gibi SERVER olmayi GELDİK Yıllardir Türkleri yapilan adaletsizligi bitirmek.İCİN ACTİK ]
    TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTE BİZ HBMUPLAY GLOBAL SERVER

MuOnline Season6 +100 Online Global Sunucu Giriş için TIıklayiniz.
    Bana Ulaşmak İçin Tıklayiniz.
    MuOnline Sunucu FACEBOOK Sayfamizi görmek için Tıklayiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.