Şimdi Ara

HBMUPLAY SEASON6 EPİSODE 6 PREMİUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayirli forumlar.
  • Server hayırlı olsun güzele benziyor bende indireceğim. Admin Bey Türkçe'mizi biraz daha düzgün kullansan o kadar çok yazım hatası var ki
  • Eyw cümlemizi hayirli olsun.

Yabanci oyuncular ile konuş konuş boyle oldu durum :)

Güzel Türkçe'mizi Lehçem ile konuşmuş olsam daha guzel olur aslinda Burdurluyuk idare ediniz [8D

PcPoint Fiyatlari Yarin degisecektir ticaret amacli bilginize olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 18 Nisan 2015; 22:34:55 >
  • Sunucumuzda balans ayarlari degistirilmistir.
  • 08-05-2015 sunucu resetlenecek aksam 20:00 gibi acilacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Socket Sistem Tamamen kaldirilmistir.
    Costum Setler Tamamen kaldirilacaktir.

Sunucu season6 episode3 version lakin oyuncularin yogun istegi uzerine sistemi tamamen degiştiriyorum.

Sunucu set sistemi season3 tadinda.

Custom Setler kullanim orani yari yari ama su an için hepsini kapatacagim kullanima + düşmesini. (Orjinallik istenildi)
    Daha actigim konulardan ve insanlarin isteklerini karsilamak amaci ile oyun icinde ne kadar event varsa supriz hediyeler dusecek sekilde ayarlayacagiz. ve süreleri 1 saat 30 dk vb

Exp oran olarak party bonus sistemi ile 230 dan 430 kadar artma sansi verecegim ilk baslarda zorlanma icin auto point zen vb scprint hazirlayacagim.

(Zamani kısıtlı olanlari dusundugum için yapiyorum bunu )

Dahada farkli seyler denedim guzel oldu inancindayim supriz bir degisim olacak bizim sunucumuz icin
    Eski clientleri olanlar herhangi bir sey indirmek zorunda deyildir var olan clinent içinde bulunana hbmuplay.exe tıkladiginda gamestart ile oyuna baglanabilirler olmayanlar indirebilirler.

Herkeze iyi forumlar.

• Sunucu Online..
  • Exp Bonus 12.05.2015 >>> EXP 2.000 Finish 14.05.2015 <<<<<
    http://www.hbmuonline.com/
  • Sunucu bakimdadir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.