Max | ANA KONU | 2025 Bahar (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Altyazıları da dublajları yumuşattıkları gibi yumuşatıyorlarmış bu arada. Bilginize. Ben dublaj izlemiyorum ki dublajlı izleyenler düşünsün demeyin yani. Problem epey büyük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce dublajlı izlerken alt yazıları yumuşatması bir nebze sorun edilmeyebilir,güleriz geçeriz ama görüntülerde ve sahnelerde sansür olursa o zaman ben yokum.
-
-
-
HBO max ne zaman Türkiye ‘de olacak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Mayıs 2022; 18:3:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belli değil,yıl sonuna doğru diyorlar.
Dublaj sanatçısı Kerem Kobanbay'ın Instagram paylaşımından. HBO orijinali olan Six Feet Under'a da HBO Max için dublaj çalışmaları başlamış.
-
HBO Max artık bir an önce gelse ve içeriğinden yararlansak .
USA abonelik ücretini dolar üstünden ödemekten kurtulsak .
Özellikle house of dragon dizisi geldiğinde bizim ülkemizde açılmış olursa tadından yenmez.
-
Geç kalıyor hbo max disney parsayı toplayacak fiyat da makul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Haziran 2022; 13:36:14 > -
HBO max ,Türkiye’de faliyete geçeceği tarihi açıklamaması ilginç bir durum.
Yıl sonunda dediler,o bilgiyle kaldı devamı gelmedi.
hadi hbo duy sesimizi asıl seni bekliyorum ben tonla dizi bekletiyorum .saçma sapan yerlerden izliyeceğime yasal platformdan izlerim.
-
HBO max ,Türkiye’de faliyet tarihini net açıklamaması soru işareti bırakıyor.
Yıl sonuna doğru gelecek galiba. Bu yaz sürpriz olur.
Yolunu en çok gözlediğim platform bu. HBOMax & Netflix takılacak gruptanım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 12 Haziran 2022; 9:30:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HBO max'in tr genel müdürü taa 2022 ocak ayında belli olmuştu kaç ay geçti hala hiç bir haber yok. Bu kadar yavaşlıkla atı alan üsküdarı geçecek gibi gözüküyor. Disney+ bir anda nasıl vites arttırdı şuan türkiye piyasasına bangır bangır giriyor, hbo max da tam tersine sıfır ses, sıfır haber. Sanki böyle sessiz sedasız da açılacak gibi gözüküyor.
-
Açılsın da nasıl açılırsa açılsın hocam. Daha hazır değil demek ki o yüzden ses seda yok. Disney'in işleri bitti artık reklamlarını yapıyorlar epeydir. HBO'nun da günü gelip çatacak elbet. O gelesiye kadarki vakitte Disney takılırız hem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HBO Max bölümü neden yok?
Apple TV+ var
Disney+ var
Amazon Prime Video var
Netflix var
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X