< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max | ANA KONU | (40. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BéToNetflix özel yapımları gerçek 4k. Gayet iyi kalitesi. Hb ile 1080p geçemiyorsun. Nasıl beğendin anlamadım
Ekleme: Hb ile tv de gerçekten çok iyi görüntü kalitesi var. Sağ altta dv falan çıkmıyor ve reklamlı. Ya Max'in hd kalitesi çok iyi, 4k'sı gerçek 4k; Ya da Bazılarının dediği gibi bir bug var ve hb ile 4k izliyoruz
Evet arkadaşlar. Dh halkına bir katkımız olsun
Dayanamayıp Özel plan aldım. HB ile 4k gibi 1080p görüntüyü övmüştüm ve gerçekten çok iyi. Ama aynı filmi (Barbie) özel planda açtım ve gerçek 4k'yı gördüm. Kısacası Max; Hb üyelerine kazayla 4k falan vermiyor. İyi 1080p veriyor. Android oled tv 55 inç ile test ettim. Bu bilgi karşılığında sizden f/p dolby atmos hakkını veren bir ses sistemi önerisi alabilirim
-
Samsung b650d biraz daha bütçeyi yükseltirsen 800d modelini öneririm hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung HW-Q800D alabilirim hocam teşekkürler.
-
B650d 3 kanal var 800d de 5 kanal var 800d memnun kalırsınız iyi günlerde kullanın
Peki açık bırakılıyor mu? Yani Tv’yi açıp kullanmak istiyorum ben. Ekstradan bu cihazı da her Tv açılışında açıp kapatmak istemem?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hdmi arc bağlarsanız hocam tv ile ses sistemide açılır sürekli aç kapa uğraşmazsınız
Tamam hocam teşekkür ederim.
-
google den diziye bakayım dedim max sitelere el atmış şuan internetten izleten site yok blutv bu kadar etkili değildi adamlar 2.bölümle el attı
-
Şu kategorilerde neden en son eklenenler diye bir şey yok?
Ya da ben mi görmüyorum anlamadım.
Film/Dizi en son eklenenler olması lazım.
Google çoğu illegal siteyi aramalarda çıkarmıyor.
Yandex arama ile buluyor insanlar
bilgi için teşekkürler :D
-
-
Bu şekil değil. Tarihe göre sıralama vs olması lazım. Çok dar bir arayüze sahip. Umarım geliştirirler.
-
Just Watch sitesinin Blu Tv sayfası henüz Max olmadı ama ardığınız filtrelerin hepsi o sitede var. Kendi telefon uygulaması da var.
-
Dizi önerisi olan varmı bilim kurgu fantastik tarzında
Arkadaşlar batman superman gibi dc animasyonları var mı?
MAX da Behzat Ç Çekiç ve Güle başladim.4K UHD olarak gözüküyor.Fakat bir iki bölüm 4K izlerken bir anda Full HD den bile kötü bir görüntüye düşüyor.Sanki 460 P izliyormusum gibi oluyor.Bunu çözemedim.Diger yabanc içeriklerde karşılaşmadım.Hiz desem hızım 100 Mbit,TV zaten LG C1 Oled,MAX server hızı düşüyor desem 460 P yede dusuremez herhalde hızı.Anlayamadigim bir iş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X