Benim de enteresan LG TV Max uygulamasında ne reklam ne çıkıyor ne bişi. Görüntü de cillop gibi. Fazla dillendirmemek lazım maşallah |
Max | ANA KONU | (38. sayfa)

-
-
Aynen hocam, nazar değdirmeyelim maşallah diyelim.
-
yorumlardan dolayı merak ettim üyelik almayı düşünüyorum normalde başka yerden 4k çekip izledim ama max bitrate merak ettiğim için alasım geldi bide lg de reklamsızmış :D
-
4K paket aile grubuna katılmak isteyen var mı?
-
evet birkaç günlük deneyim çok iyi değil. reklam çıkıyor atlamıyor tv. aynı şeyi gösterip duruyor. reklamı geçerse bu sefer kaldığı yeri unutuyor.
birkaç güncelleme ile düzelir sanırım
-
bu hepsiburada dan satın alınan max versiyon için mi böyle?
-
Kendi yazdığıma güncelleme getireyim. Deneme yaptığım gün sanırım Superonline ile ilgili sorun vardı. Görüntü çok iyi hep böyle olacaksa reklama razıyım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
evet
-
En büyük fark HDR ya da dolby vision'da oluyor. 80 gb'lık remux ve 40-50 gb sıkıştırılmış arasında bende fark edemiyorum ama hdr-dv yoksa fark ediyor.
Dv devreye giriyorsa zaten 4k'dır yayın. Birçok kişi hepsiburada üyeliğinin 4k olabileceğini söylemiş ama dv devreye giriyor mu söylememiş. Bunu kontrol etme şansınız var mı ? Bende sağ altta dv ya da hdr diye belirtiyor video açıldığı ilk anda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dv veya hdr devreye girmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Max 4K aylık grup arıyorum
-
HB Max paketi standart altında, kuşa çevrilmiş bir paket. Bir süre sonra sistem oturduğunda tanımlandığı şekilde çalışacağından şüpheniz olmasın. Aksi takdirde normal müşteri bulamazlar. Gelir olmazsa da içerik açısından çok da fazla bir şey beklemeyin. Bunu onların da bildiklerinden emin olun. Bir süre sonra dükkanı kapatıp gitmek için gelmediklerine göre, Zaman içinde HB paketinin ya tamamen boşaltılacağını ya da HB Premium kapsamından çıkarılacağını düşünüyorum. Bu seçeneklerden birinin sene sonuna kadar gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Diğer taraftan standart ve özel paketinin de zamlanacağını beklemek gerekir. O nedenle normal paketlerden birini seçecek olanların yıllık ödeme seçeneğini değerlendirmeleri daha mantıklı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 20 Nisan 2025; 17:50:40 > -
Tarayıcıda 720p veriyor maalesef
Edge tarayıcısında da mı durum aynı? Ben Max’i Edge’den kullandığımda görüntü o kadar da kötü gelmedi bana.
hb premium oled tv test yaptım lg uygulamasında dizi başlatınca 2 tane 20 saniyelik reklam çıkıyor başka reklam yok kablolu bağlantı ile izlerseniz hızlıca kalite artıyor 1080p ama kaliteli görüntü veriyor
izlerken rahatsız etmedi içeriklerin hepsinde 4K UHD yazıyor özel paket alınca açılıyor genel olarak iyi gibi duruyor hb premium ile izlenebilir bütün 4k izlerim diyenler özel paket alsın
-
Edge bende olmadığı için bilmiyorum. Ubuntu kullanıyorum Chrome üzerinden izliyorum. Edge linux için var mı bilemedim. Bakar denerim. Ama 720p olduğu belli oluyor
tlous 2.bölümü bitirdim görüntü 4k gibi filmmaker modu açtım güzel oldu bundan sonra hb ile izlerim
-
TV kullanmıyorum, zaten çok fazla dizi ya da film izleyen biri de değilim. İzleyeceğim zaman, 16 inç mini-LED ekranlı MacBook Pro’dan izliyorum. Netflix, Safari üzerinden HDR desteği sunuyor. Max’in de aynı şekilde çalışacağını düşünerek 300 TL’lik paketi almayı planlıyordum. Ancak yaptığım araştırmalarda, Max’in internet tarayıcılarına HDR desteği sunmadığını öğrendim. Safari üzerinden sadece 1080p çözünürlük veriyormuş.
Bu yüzden 300 TL’lik paketi almak bana gereksiz geldi. 230 TL’lik paket, Hepsiburada Premium kampanyasıyla birlikte zaten aynı çözünürlüğü sunuyor. Ama arada neredeyse 200 TL fark var. Max’i Hepsiburada Premium üzerinden kullanmayı düşünüyorum. Reklamlı paket nasıl bir deneyim sunuyor, onu da görmüş olurum. Eğer rahatsız ederse, iptal ederim.
İnternet tarayıcılarına 4K HDR desteği sunmamaları gerçekten çok saçma. Sonuçta herkes TV kullanmak zorunda değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X