Şimdi Ara

Max | ANA KONU | (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metinser Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
799
Cevap
62
Favori
35.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reklam beni rahatsız etmiyor en çok sinir olacak insanlardanım. Açılışta bir iki reklam izliyorsun maks 1 dk sonra açılıyor devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Prime Video’da görebildiğim kadarıyla reklamları atlama seçeneği var ve reklamlar kendi içerikleriyle ilgili oluyor. Max’te de durum böyle mi?

Ayrıca dizi ve filmlerin ortasında da reklam çıkıyor mu?

• mrguardiola kullanıcısına yanıt
    Reklam atlama yok kısa sürüyor zaten reklam. Prime videoda hiç reklama denk gelmedim yeniyse bilmiyorum. Dizi ortasında hiç reklama denk gelmedim hiç film izleyip bitirmedim tekte.

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Prime Video’da her zaman reklam çıkmıyor, bazen çıkıyor.

Anladım ben hiç reklama denk gelmemiştim o yüzden kıyas yapamam prime ile

• Hepsiburada Premium ile Max üyeliği aldım. Ancak Safari’de 1080p desteği bile yok gibi görünüyor. Dune 2’yi açtım ama görüntü kalitesi kesinlikle 1080p seviyesinde değildi.

Maalesef bende bu işten muzdarip durumdayım. Tv var ama kullanmıyorum laptopdan izlemeyi seviyorum. Neden böyle bir politika güdüyorlar anlamak zor. Zorla bana android tv kurduracaklar bir flash belleğe ordan izleyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows uygulaması veya internetten izleyen var mı? 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos gibi özellikleri kullanabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Windows uygulaması veya internetten izleyen var mı? 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos gibi özellikleri kullanabilen var mı?

windows uygulaması yok ki . biz yakınıyoruz 1-2 sayfadır 4k bırakın tarayıcı da 720p diye

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Windows uygulaması yok hocam.

Tarayıcı da vasat.

Windows da tek adam akıllı uygulaması olan prime video kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Evet ya maalesef öyleymiş biraz araştırma yaptım ben de tüm dünyada bu şekildeymiş 720p falan izliyormuş millet

Kötü oldu bu laptoptan izleme hayalim vardı

Apple TV'in mesela Windows uygulaması 4k HDR destekliymiş bu diğer platformlar neden yapamıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Nisan 2025; 21:4:53 >
  • Windows tarafında tüm platformlar da bu şekilde bir durum var. Netflix in uygulaması vardı yakın zamana kadar fakat artık onun da yok Web sitesi üzerinden yönlendirme yapıyor.

Windows tarafında amazon prime şuan için tek uygulamaya (gerçekten de kaliteli) sahip

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    The Last of Us’ın ikinci sezonuna başladım. Bölümleri atlamadan izleyince fikrim değişmeye başladı. Safari’de görüntü kalitesi 1080p gibi duruyor.

Mac’ten izleyen arkadaşlara tavsiyem, izleme işini Safari üzerinden yapmaları. Netflix dahil çoğu platformda, Safari diğer tarayıcılara göre daha iyi bir izleme deneyimi sunuyor.

Ancak yaptığım araştırmalara göre, Safari üzerinden HDR deneyimi sunan tek platform Netflix.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Uydunet kullanıyorum maalesef bende de görüntü bozuluyor. 100 mbps internetle rezil oluyoruz.

Apple tv, Netflix, Prime, Disney Plus, Stremio hepsi düzgün çalışıyor.

Sorun ne Superonline ne Uydunet bence Max'in serverlarda arıza var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflixi iptal ettim nihayet.Sozde 4K ama kesinlikle 4K yayın yapamayan platformdu.İcerikleri zaten son bir yıldır kötüydü.Next 4K Android box da şu an mükemmel bir görüntü alıyorum MAX dan.İceriklerin hepsi mükemmel.Hepsiburada üyeliği ile izliyorum ama 4K görüntü kalitesi gibi geliyor bana.Goruntu kalitesinde şu anda birinci MAX ikinci Amazon Prime bana göre.İkiside çok uygun fiyatla izliyorum.Hepsi Burada Prime aboneliği ile ayda 49 TL bedava bence.Zaten Hepsiburada aboneliginde reklamsız seçeneği yok.Reklamlarda rahatsız edici boyutda değil.

• Bu başlığı, Netflix başlığı altında kalmayacak şekilde, ayrı bir bölüme taşıma şansımız var mı?

• Sozar35 S kullanıcısına yanıt

Netflix özel yapımları gerçek 4k. Gayet iyi kalitesi. Hb ile 1080p geçemiyorsun. Nasıl beğendin anlamadım  

Ekleme: Hb ile tv de gerçekten çok iyi görüntü kalitesi var. Sağ altta dv falan çıkmıyor ve reklamlı. Ya Max'in hd kalitesi çok iyi, 4k'sı gerçek 4k; Ya da Bazılarının dediği gibi bir bug var ve hb ile 4k izliyoruz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 23 Nisan 2025; 14:49:47 >
  • Arkadaşlar 4k içerikler nasıl?hepsiburadadan 1080p kullanıyorum ama 4k içdrikler ve dolby atmos için premium üyelik düşünüyorum.4k kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyebiliriz cam gibi
    Ama full hd hiç izlemedim ben direkt 4k abone oldum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.