Şimdi Ara

HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
9
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    netflix kalite?

• güncelledik uygulamayı da blutv hesabımla giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum diyorum mail adresine oda gelmiyor herhalde hesabı görmediği için maxda. SOnuç kullanamıyoruz HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı 

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    DC içerikleri var ama warnerbros konusunda haklı olabilirsiniz. Daha önceden vaadedilen warner içerikleri yok.

HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • medulla06 M kullanıcısına yanıt

Mobil uygulama da ve akşam çözdüğüm şekilde miboxta sorun yok, geçiş yapılıyor ancak web de uğraşıyorum henüz çözemedim bu sorunu.

Not: Şifre değişikliği yapınca tüm platformlarda aynı duruma düştüm şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 15 Nisan 2025; 9:58:29 >
  • Ps5'te yok mu bunun uygulaması arkadaşlar?

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    RTÜKten geçemez bence Oz asla. Ben True Blood'ın bile sansürsüz yayınlanabileceğini düşünmüyorum, sahi var mı True Blood?
    Edit: Varmış ama sitesinde gösterdiği kadarsa içerikler hayatta 300 TL verilmez buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 15 Nisan 2025; 9:59:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulgaristandan kaçak yayın yapar gibi bu ne ?

HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı

• Fiyatlandırma politikasına bakın. Şaka gibi. Bu fiyatları kim verir gerçekten çok merak ediyorum.

• HB premium ile şimdilik devam yeni olduğu için içerikler eksik eylül e kadar tamamlayacağız diyorlar disney ve blu tv reklamlarından içerik izlerken ekran başında uyuya kalıyoruz:)

• SanaürO MAX

• Altyazı rengi boyutu ayarlanmıyor. Gıcık oldum 😡

• birinsan B kullanıcısına yanıt

Web arayüzünden yapılabiliyor ayarları.

• Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt
    HB premiym üyeliği olduğu müddetçe üyelik devam ediyor değil mi? Süre olarak sınırlama yok.

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Malesef O ayarlar web tarayıcısından izlerken işe yarıyormuş. HBO Max programında altyazı ayarı yokmuş. Onun yerine Telefon-tv-tablet-tv box hangi cihazdan izliyorsak o cihazın kendi sistem ayarları içindeki altyazı ayarlarını değiştirmemiz gerekiyormuş. Misal poco f6 telefonumda bu ayar şurada bulunuyor.
    Ayarlar/Ek Ayarlar/Erişilebilirlik/İşitme/Altyazı tercihleri/Altyazı boyutu ve stili HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı

• birinsan B kullanıcısına yanıt

Haydaaaa, neyse getireceklerdir elbet bir kaç güncelleme sonra.

• Ücreti fazla gelenler için , Hepsiburada premium kodları satılıyor 12 aylık 100 lira civarına. O kodlardan alın, 100 liraya hem Hepsiburada premium hem bu uygulamayi kullanırsınız. Bedavadan biraz pahalı..

• Orkun_ kullanıcısına yanıt
    30 liraya HBO Max izleteceklerini pek sanmıyorum ya sağlam bı zam yaparlar ki bu HB için pek iyi olmaz yada hbolu ve hbosuz diye iki premium çeşidi olabilir Du bakalım yakında kokusu çıkar.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Flash dizisi yok filmi var o olabilir denk geldiğiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.