Şimdi Ara

HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
9
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi bakalım hayırlısı. Rekabet her türlü kullanıcılar için iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim ya kendini Bi bağla önce milleti.

Bak netflix ne yaptı uygun fiyatlı gelip sağlam bir taban oluşturdu. Ortak üyelik vs. Zaten sonra çoğu kullanıcı iptal bile etmedi.

Daha doğru düzgün bir şey yok ortada ha ver bana yıllı 3000 olmaz böyle

• indirme seçeneğini ben mi bulamadım yoksa aktif mi değil henüz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Orada bir ara bir Kazak psikopat vardı bayılıyorum ben o adama. Gözlük saçından shiv yapmış son derece psikopat cinayetler işliyordu, Said bile tirsiyordu ondan.

• Hepsiburada premium sağolsun senelik üyelik var denk gelirsek bakarız , Hepsiburada premium tek başına bile bana 1 senede 3000 TL kazandırdı  

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Said in ölümü de çok pisi pisine olmuştu ya 😂 karakterin isimini hatırlayamadım bu arada. Adebisi dışında aklımda isim kalmamış be 😂

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Netflix'de var.

Kalkmış. Ne çabuk kaldırıyorlar daha yeni izliyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 15 Nisan 2025; 22:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Kaldırıldı Netflix’ten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABD'den MAX platformuna direk HB Premium BluTV uyeligi ile giris yaptim ve direk log in oldu. Uyelik kisminda HB paketi oldugu gozukuyor ve upgrade imkani sunmuyor. Gordugum kadariyla TR uyeligi ABD'de direk kullanilabiliyor ki bu durumda 4K paketi uyellik ucreti TR icin bence yuksek de olsa ABD icin oldukca ucuz kaliyor. 4K ve Atmos icin zaten ust paket gerekiyor. Icerikler de ABD platformuna gore oldugundan oldukca avantajli olur.

• Hbo max geldi ama hbo dizileri yok lan bu nasıl bir rezalettir ? Blu tv’nin adını değiştirmişler sadece, bide millet tavsiye postu falan atıyor “artık hbo max’de şunları izleyebileceksiniz tarzında” ulan zaten yıllardır vardı bu içerikler blu’da. Ben en çok Oz için bekliyordum, yıllardır düşük kaliteli vs falan diye izleyememiştim, şimdi gelince izleyeyim diye heyecanla açtım ama Hbo dizisi Hbo platformunda yok ya, tek kelimeyle rezalet yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 15 Nisan 2025; 23:37:5 >
  • Hepsiburada üzerinden BluTV aboneliğim vardı, bir kaç kez deneme sonucu mail geldi parolayı güncelledim fakat aboneliği yenileyin diye bir seçenek dışında başka bir şey çıkmadı. Ona tıklayınca da normal abonelik ödeme işlemlerine yönlendiriyor.

• Bende sorun düzeldi. Aynı şifre ile giriş yaptım. Videolarda açılıyor (HB aboneliği ile)

• Siz yazınca bende girdim, direk giriş yaptı problem yok. Demek ki geçişler hala sürüyor hesabı geçmeyen varsa beklesin 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB nin bir anlamı yok yani artık. Ayda yılda bir kullanıyordum zaten.
    Şu son günlerde yaygınlaşan paralı reklamlı saçmalığına destek olunmamalı. Bu işin sonu yok.

• Benim de gelmiş. Abonelik yok diyordu.

• xxpp kullanıcısına yanıt

1080P olsa bitrate fazla olabilir max'ın. o yüzden daha net gelmiş olabilir

• HB premium un verdiği hediye max üyeliği varken üst pakete geçemiyorsun. Keşke UPGRADE yapabilsek. örnek veriyok ayda 100 TL vererek Üst paketi kullanabilseyedik harika olurdu. Şuanda HB üyeliğim olduğu için üst paketi hiç satın alamıyorum. o yüzden 4k kullanamıyorum

• TEHET kullanıcısına yanıt

123'e bi bakayım neymiş dedim de, bi ton dil var alt yazı olarak. Bayağı universal bi siteymiş, ne reklam var ne rahatsız edici şey var, ne yavaşlık var.

Artık adresimi biliyorum  

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

HB Premium üyesi isen, indirme özelliğinden yararlanamazsın. Sadece normal standart ve özel pakete sahip olanlar yararlanabiliyor.

• Felurian kullanıcısına yanıt

Bende bu sebepten iptal iade başlatacağım sanırım. Yıllık aldık birde:)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.