Bilgisayardan ve Python'dan anlayanlar her türlü indirir :) Bu tür uygulamaların indirme özelliği, yayıncının sunucusundaki max kalite yayını indirtmez. "İçerikler çevrimdışı da izlenebilsin" diye ve de tablet-telefon gibi küçük ekranlı cihazlardan (haliyle düşük boyutlarda, düşük kalitelerden) izlensin diye konulmuş özelliktir. Böyle ufak ekranlardan dizi-film izlemenin de keyfi olmaz. Yani indirme özelliği olmayanlar çok bir şey kaybetmez. HBO içerikleri eklenmedi, Blu TV Play 1-2 kanalları da HBO 1-2'ye dönüşmedi. Dağ fare doğuracak herhalde. |
HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı (6. sayfa)

-
-
Uygulama gayet iyi neyini beğenmediğiniz uygulamanın merak ettim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hbo bu işin Nirvanası öncelikle herkesin bunu düşünerek yorum yapması lazım. İçerik globale göre az olabilir ama abartıldığı kadar kötü değil. Dc dizileri ve filmlerinin eksikliği çok göze batıyor ama gidipte 1981 yılında çıkmış batman dizisinin de olması beklemeyin arkadaş bir zahmet. Bunların alternatifi gibi görünen disney reklamlı üyeliğe bilmem neye geçiyor bir de bu açıdan bakmak lazım. Hbo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
blutv üyeliğimle max uygulamasını açtım. görüntü kalitesinden memnunum. reklam çok yok. içerik blutv ye göre artmış, çok küçük bir bedelle üye olunan alışveriş sitesi üyeliği karışığında aldığım bu üyelikten memnunum.
-
Sebep buymuş hocam o zaman eyvallah. Senelik 500 tl ile hb premium aldığım için sorun değil o halde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cartoon network içerikleri sansürlü.
bunu ben de gördüm de neden yani, neden bunu sansürlerler
-
Cartoon Network direkt RTÜK'e bağlı olduğu için ve platformda da bu kanal olduğu için, haliyle içerikleri de Max'e o şekilde eklenmiş.
-
Muhtemelen RTÜK kaynaklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bir "musketier sind lustige brüder" dinle stres at. Değişik versiyonları değişik vokallerden dinle.
-
Cartoon Network niye sansürlü onu anlamadım. +18 içerik mi?
-
Harry Potter Felsefe Taşı filmini kontrol edebilir misiniz TV den. Türkçe dublajda cızırtılı ses geliyor bende. TV den mi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden beri var bu durum.
Mesela sürekli dizi izliyorum bazen orada kas adamın bazı sözlerini filan kesiyorlardı. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 16 Nisan 2025; 23:2:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Giriş sorunu çözülmedi ama 1 aylık üyelik tanımladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 17 Nisan 2025; 0:52:56 > -
Einstürzende Neubauten bilir misin?
-
İlginç bir şeymiş. Ben askeri şeyleri seviyorum. O, marş olarak da söylenmiş bir folk müziğiydi mesela. Marş olarak dinle. YouTube iyi bir kaynak ama videolar uçabiliyor. Bende geniş bir MP3 arşivi de var. Zamanında bir yerden indirmiştim; site sonradan uçtu. Tüm marşlar vardı, hepsini indirdim. Bunları orijinal plaktan dinleyeceksin fakat plak bulmak imkansız tabii ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Nisan 2025; 7:0:59 > -
Nasıl yapılıyor?
-
Çöp bide aylık 300 tl şaka gibi
-
Dogru mail kimliğini girdiğine emin ol bende öyle problem yaşadığımı sanmıştım sonra başka maille kayıt olduğumu farkettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X