Şimdi Ara

HBO Max Türkiye fiyatları açıklandı: 15 Nisan’da BluTV'nin yerini alacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Twitter'da gördüm mail atmışlar hepsiburada üzerinden abone olamayanlar için sanırım taşımaktan vazgeçmişler para iadesi yapacaklarmış.https://x.com/Galenosina/status/1900518041433076085?t=ZKyropwuemBxr-4Yck3pzg&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 16 Mart 2025; 8:32:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş, bu dijital platformların hepsi neden ayrı uygulama. Hepsi için ayrı ayrı uygulama indirmek ve ayrı ayrı ödeme yapmak zorunda kalmak insanları soğuttu bu platformlardan. Hepsi bir araya gelip anlaşsınlar ve tepe uygulama çıkarsınlar ve tek kanaldan tek ödeme ekranından ödeme yapılsın. Sonra kendi aralarında parayı paylaşırlar.

Örneğin; Samsung TV de bu platformlar için 1 uygulama olmalı ve o uygulama TV de varsa müşteri o uygulama içinden tüm dijital platformlardaki tüm yapımları kumandadan tek tuşa basarak izleyebilmeli. İzlemek istenilen film veya dizi başlamadan hemen önce bu yapım .... platforma aittir, abonelik başlatmak ... ödeme yapmanız gerekmektedir diyerek ödeme ekranına yönlendirmeli ve ödeme ekranında ilgili platformun aylık, yıllık fiyatları gözükmeli ve hemen o anda ödeyip alınabilmeli. Sonrasında girdiğimiz tek uygulamanın içinde ödeme yaptığımız platformun tüm yapımlarının kilidi açılmış ve izlenebilir olmalı. Başka bir platforma ait diziyi mi izlemek istiyoruz, aynı ödeme ekranına yönlendirmeyi yine yapmalı ve ödeme yapınca o platformun yapımlarının kilitleride açılmalı.

Kısaca, her şey TV de ki tek bir uygulama ve tek bir ödeme ekranı altından halledilmeli. Uygulamanın hesaplar bölümünde 1 hesap olmalı ama o hesap altında hangi dijital platforma üyeliğimiz aktif ve ne zaman sona erecek görünmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 16 Mart 2025; 10:2:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDfilmcehennemi tek geçerim. Bunca platform alıp hedap yapınca şaka gibi fiyatlar çıkıyor ortaya. Bunları tek çatı altında birleştime yapmasalar kaçağa devam

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

Evet bi taraftan haklısın. Fakat bi de şöyle düşün, tüm içerikler tek bir çatı altında olursa, bu da büyük sorumluluk gerektiren bir şey. Mesela biri o platformda bi sorun yaşadığında, o sorunu çözmek için canla başla uğraşman gerekebiliyor. Misal aboneler "Ben parasını verdiğim bir platformda neden sorun yaşıyorum?" gibi bir soru sorabiliyor ister istemez. Bi düşün, o milyon tane içerik sunduğun platformda, en ufak bir sorunda linç yeme potansiyeline de sahip oluyorsun aslında. Mesele o platformu kurmak ya da kullanmak değil, ayakta tutabilmek. İstersen dünyanın tüm içeriklerini bulundur, o platformu ayakta tutamadıktan sonra, bunun hiçbir anlamı kalmıyor maalesef.

• Myölnir M kullanıcısına yanıt

Aslında haklı görünsen de ve uzun süre senin gibi düşünsem de öyle olmadığını anladım. Kendi ülkelerinin refahı ve egemenliği için Ortadoğu ve Ukrayna gibi bir çok yeri kan gölüne çevirip silah satan milyonlarca suçsuz insanı yerinden edip İsrail gibi korsan ve yayılmacı bir katil ülke için bizim gibi ülkelerin satılık yöneticilerini satın alıp mülteci akını ile güzelim ülkemizi ve istikrarsız bir bataklığa çeviren ve sırf kendi sebep oldukları bu sefillik sebebi ile suçlu bizmiş gibi vize bile vermeyen bütün tarihi sömürü ve kan olan hakim ülkelerin tek bir kılını bile bulsam koparırım artık hiç affetmen etik ahlak vs tanımam çünkü benim için bu değerleri tanımayanı ben hiç tanımam. Ha diyebilirsin adam ol sen dünyayı yönet ok yarın gösteri ve eylem için toplanalım değiştirelim ülkeyi gelemem dersen de ok ben de film indiriyorum işim var..

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

Hocam her şey lisansta bitiyor. X dizisinin yapımını ve yayıncılığını Y platformu yapamıyor işte. Dünya bir süre daha böyle platform çöplüğüne ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. Ha aralarından bazılarını eledim tabi. Türk düşmanlığı yapanları vs. Böyle böyle seçenekleri daraltmak işi kolaylaştırıyor.

• Şimdi Hepsiburada sahipleri Fullhd ye geçecekler. 1 yıllık üyelik satın alanlar 4k ya mı geçecek ? Fullhd olursa haksızlık olur sonuçta daha fazla para verdik.

• Kanallardan acaba Eurosportlar olacak mi?

• Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

Bunun olmaması için malum sitelere tekme tokat dalıyorlar resmen. Sürekli kapanıp duruyorlar.

• türkiye ye daha yeni giriyorlar ama maşallah fiyatta hiçbir indirim göremedim.

• Şimdi HBO Disney tarafından satın alınmış görünüyor, niye ayrı iki platform?

• Rindaman kullanıcısına yanıt

HBO Disney tarafından satın alınmadı ki...HBO Warner Bros Discovery'a ait bir alt şirket. Disney 20tv Century Studios, Pixar, ESPN gibi yayın şirketlerine sahip

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun. Biraz baktım ama yanlış tespitte bulunmuşum.

• Peki HepsiBurada Premium üzerinden verilen Max Full HD paketi extra para ödeyerek 4K pakete yükseltebilecekmiyiz acaba?

Birde en önemli soru, Max geldikten sonra HepsiBurada Premium abonelik fiyatı artacakmı, ne olacak?

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    20 senedir ayni torrent sitesinde takiliyorum ve defalarca kez kapanip geri acildik :) Cozum her zaman vardir

• Hsziriz ön kayit tamam

• Bu işin Tivibu boyutu da var. Ekim 2024'te Warner Bros ve Türk Telekom'un anlaşmasıyla, Blu TV içerikleri Tivibu Go'ya eklendiği gibi, 2 tane web kanalı da Tivibu Uydu'ya eklenmişti.

Uyduya çıkarılmış Blu TV Play 1-2 kanallarının HBO kanallarına dönüşüp dönüşmeyeceği netlik kazanmadı.

Avrupa'da yıllardır olduğu gibi, Tivibu Uydu'da da 3 HBO kanalı olabilir.

• MarcosDH M kullanıcısına yanıt

Şu an her şey HBO'ya bağlı. BluTV'nin anlaşmalı olduğu platformlara kanal ve içeriklerini yayınlamaya ya davam edecek, ya da her yerden kaldırıp sadece HBO Max'te yayınlayacak.

• MarcosDH M kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle dediğiniz gibi HBO kanalları Tivibu’da devam edebilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.