Şimdi Ara

HBO Max Türkiye'ye geliyor; BluTV'nin yerini alacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten bluda olan içeriklerin %80-90ı HBO yapımlı ondan birşey değişeceğini çok sanmıyorum ve tv+da bluda olan dizilerin hepsi var aynı alt yapıyı kullanıyorlar.

• Sitesinde yazıyormuş zaten, HB premium üyelikler devam ediyor. Haber sitelerinin bu kadar açık ve net bilgiyi ıskalaması enteresan:
    HBO Max Türkiye'ye geliyor; BluTV'nin yerini alacak

max
    Max | 2025 Baharında | BluTV ve HBO dizileri, filmler ve daha fazlası
    https://www.max.com/tr/tr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Neden fiyattan korkuyorsunuz ki? Hani bir sigara parasıydı her şey? Ne olacak buna da verirsiniz.

• Hadi ya HBO blu TV yi satın mı almış ben bunu bilmiyodum.Ben dizileri anlaşmalı olarak orda yayınlıyor die biliyodum neyse güzel bir gelişme daha HBO dizileri kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Hadi ya HBO blu TV yi satın mı almış ben bunu bilmiyodum.Ben dizileri anlaşmalı olarak orda yayınlıyor die biliyodum neyse güzel bir gelişme daha HBO dizileri kalitelidir.
    Hbo zaten Discovery' e ait bluTV' yi ise zaten epey zaman olmuştu alalı

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu bilmiyordum yani HBO ülkemizde hazırda faaliyet gösteriyormuş.Neyse daha iyi olur umarım.Geçen sene baya üzülmüşdüm HBO Ülkemize gelmiyeceği için şimdi ise geri karar vermişler.

• bizim üyelikler nolacak aynen devam mi

• HB Premium üyeliklerini BluTV Reklamlı kategorisine taşımışlardı zaten, tarayıcıda adblock vs. kurulu olunca kullanamıyorduk, o günden sonra gözümden düştü.

• Tivibu'ya da gelecek mi acaba?

• İşte bu güzel bir haber. Hbo içerikleri gerçekten de çok sağlam.

• ohh be en sonunda aptal blutv app inden kurtulucam. ne adam akıllı görüntü kalitesi vardı nede 5.1 ses desteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExclusivePack -- 6 Aralık 2024; 01:29:35 >
  • gelsin direk üyeyim. en iyi diziler hbo da. 4k sopranos vs izlemek harika olacak

• ExclusivePack kullanıcısına yanıt
    iphone 13 te bu uygulama aylardır çalışmıyor.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Aynen hem reklamlı oldu. Hemde indirilebilir içerik özelliğini kaldırdılar. Bomboş bir üyelik oldu. Farklı sitelerin uygulamalarında zaten reklamlı izliyoruz. Hatta oralarda ek olarak indirme yapabiliyoruz. E o zaman üyeliğe ne gerek var?

• Paramount + gelirse zincir tamamlanmış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın kalitesi düzelir umarım kanal 6 nın yayın kalitesi blutv den daha ıyı cok acayip

• sonunda.. friends netflix'ten çekiliyor. tüm hbo ve warner bros içerikleri diğer platformlardan çekilecektir yavaş yavaş 2025 baharına kadar. güzel haber, hbo içeriklerini hemen izleyebilmek için iyi.

fiyat çok önemli hepsiburada anlaşması bi süre daha devam eder ama sonlanacaktır illa ki..

• Hem 4K hem TR altyazı olursa çok iyi. Makine çevirilerden bıktık.

• Uzun zamandır bekliyordum sonunda geliyor. Ozellikle çözünürlük ve bitrate kalitesi çok daha iyi olucak. Dune: Prophecy, The White Lotus ve The Last of Us yeni sezonlarını Max'ten izleriz artık. Darısı Apple TV+'un başına diyelim.

• upscalling i iyi tv ler var. hb üyeliklere 720p olursa ben memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.