Şimdi Ara

HBO Max Türkiye'ye geliyor; BluTV'nin yerini alacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fakat işin içine rtük vs gereksiz gireceği için 1 sene sonra çekilirler.

• şu altyazı olayını çözseler yeter :)

• zhantkan kullanıcısına yanıt
    Altyazilar (ve olacaksa dublajlar) bok gibi olacak cunku o osleri ihale yontemiyle çeviri burolarina verecekler, burolar da bedavadan halliceye çevirtecek.

Bir dublaj veya altyazinin duzgun cevrilebilmesi icin tercumanin filmi veya diziyi seyretmesi gerekli, bu da su an gecerli olan fiyatlarin en az 20 katina mal olacak bir sey. Dil bilmeyen insanin bile yakalayabilecegi bağlamsizliklar oluyor altyazilarda. Annemle bazen altyazili şeyler seyrediyoruz kendimi surekli "aslinda ne dendigini" aciklarken buluyorum, ama gerçekten surekli...

Tercumanlarin kifayetsizligi sorunu da var tabii ama duzgun para odenecek olduktan sonra iyi tercüman bulunacagindan o sorun da cozulur. Su an srt dosyalari uzerinden makine cevirisi yapilip guya duzelterek yapiliyor diye dusunuyorum altyazi cevirileri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ExclusivePack kullanıcısına yanıt
    Sopranos 35mm filme mi cekildi?

• Listede bir kaç bir şey vardı izleyeyim de kapatayım. 40 tl'ye yedirmezler artık. gerçi 50 mi oldu ne oldu en son

• Niye gitsinler ki MAX WBD ait o da yıllardır Türkiye de var. o kadar şey rağmen Disney ve Netflix gitmedi. onlar nasıl anlaştıysa MAX de anlaşır. hem zaten HBO ile MAX aynı şirket ait 2 farklı kablolu kanal diğer Dijital platform. MAX sansür konusun HBO kadar dert etmez. ha ne olur ülke daha kötü batar savaş falan çıkar o zaman hepsi gider zaten.

• Yorumlarda blutv üyeliği 40 tl diyen bir arkadaş gördüm. Arkadaş blutv üyeliği 169 tl ne 40 tl sinden bahsediyorsun?

• matmma M kullanıcısına yanıt
    Ozaman sizleri ben bi ayık dutuma sokayım premium kredi kartı olan ve kartı kayıt eden kişiler 1 yıl boyunca blu tv ücretsiz yani ilkbahar yaza kadar bu devam etse 1 seelik max e sahip oluyorsun kapiş

• -Apeiron- kullanıcısına yanıt

Tivibu BluTv anlaşması ne olacak ben de onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Max'a dönüşürse çok iyi olur.

• warner bros blu tv'yi satın aldığında max'ın türkiye 'ye geleceği belliydi.hepsiburada premium blutv bedava devam ediyor.eğer ücret istenirse fiyat ve katalog karşılaştırması yapılır. ben amerika max izledim . netflix, disney ,primevideo hepsini geçer bence .tabi aynı katalog olursa.üç dört saatlik savaş ve barış vardı mesela.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.