Şimdi Ara

HC HD2 ALMAYA KARAR VERDM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DAHA ONCE BIR KAC SITEDEN HTC HD2 ALMAYA KARAR VERMISDIM AMA EMIN DEGILDIM IKINCI EL ALIP ALMAMAYA SU AN KARAR VERDIM SIFIR ALMAYA SIZCE EN UCUZ HANGI MAGAZA SATAR NEREDEN ALMALIYIM GORUSLERINI BEKLIYORUM

• Hocam ikinci el tertemiz faturali piyasasu bu kadar cok iken 2. El almani tavsiye ederim.kafafan 400 - 450 fazla verceksin..forumda guvenilir saglam arkadaslatimiz var kutulu kvk li faturali vs vs satan.ornegin konyadan orhan hocam var SİBGATULLAH nickli.hem cihazida sifir sayilir 1 haftalik 950 lira..en ucuz sanirim 1400 kvkli arada 450 tl fark var.karar sizin tabi..iyi sahurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 24 Ağustos 2010; 4:39:22 >
  • İstanbuldan satıyorum 4 aylık kvk cihazı sadece kılıfında kullanılmış çiziksiz 975tl.
  • ya aslıda bende ıkoıncı el almayı dusunuyordum kvk lı 2 -3 aylık cıhazlar var dedıgınız fıyata ama sonucda bu cıhazlar elektoronık cıhazlar vecok hassas cıhazlar 400-450 lıra fazla verıp daha temız en azından sıfır ıcım rahat eder oyle degılmı
  • hocam ole ama guvenilir bi forum arkadasimizdan alirsanizda iciniz rahat eder.gidip telefoncudan almicaksiniz..400-450 tlde azbuz para degil.sonucta sizde alicaksiniz ve belki geri satcaksiniz..bakarsiniz faturali kvkli full islem gorup gormedigini kvkdan sorgulatabilirsiniz..yinede karar sizin
  • ewet haklısınız bakalım yarın cıhazım gelıyor sıparısı verdım yarına elımde olacak kvk dan alıyorum ellerınde olmadıgı ıcın sıparıs verdım persembe gunu yanı yarın gelıyor telefonu ınceleyıp burdan bılgı paylasımını yapacagım arkadaslar...merak ettıgım bır sey war normal mp3 muzıklerı zıl sesı yapabılıyormuyuz acıkcası bunu merak edıyorum
  • hay. olsun cihaziniz..evet mp3 u zil sesi yapabiliyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.