Bildirim
Hd 3300 overclock nasıl yapılır
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
admin sağolsun konuyu doğru yere taşıdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unyeee -- 1 Mart 2010; 22:14:18 > -
on board ekran karti hic bi sekilde overclock olmaz ramlerini overclock yap otomatik olarak performansi artcaktir ama cok cuzzi -
tabikide omboard olan ekran kartlarına overclock yapamassın ama bi kart aha alırsan onla beraber o ekran kartını kullanabiliyormuşsun öyle diyorlar ama crosfirex kadar performanslı deyil ama yinede yeter herhalde -
bildiğim kadarıyla bios dan overclock oluyormuş ama nasıl yapılacağını bulamadım. ram lerim iyi bir marka olmadığında overclock da uçabilir. phenom 2 işlemcim olmasına rağmen overclock ederken ramler yüzünden hata vermişti. -
Biosa gir ve o/c menüsünü bul. Aşağıdaki resimdeki gibi bir yer olması lazım oradan frekansı artırabilirsin. Defult olarak 500MHz de olur; 1000 MHz ye kadar çıkanlar var ama tavsiye etmem. 700-800 civarında testlerle stabil olanı yakalayabilirsin. Yanlız işlemcide o/c varsa ikisi beraber o/c olmayabiliyor, işlemci o/c ini biraz aşağıya çekmen gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytekin45 -- 2 Mart 2010; 20:10:35 >
-
hocam güzel açıklama yapmışsınız ama benim bios da öyle bir menü bulamadım . -
Mutlaka bir menünün içinde vardır, sadece iyi bakman gerekiyor. -
bendede aynı ekran kartından var sana reimini çekip yollarım birazdan oki zaten defult hızı 700mhz ben şuan 735 mhzde stabil kullanıyorum daha çıkarıcam deniyorum oki -
BİOSTAN RESİMLERDEKİ SEÇİLMİŞ YERLERDEN GİRERSEN EKRAN KARTI OC MENÜSÜNE İLERLERSİN
-
teşekkürler hocam deniyorum şimdi ama rahat 800 olur galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unyeee -- 6 Mart 2010; 15:30:39 > -
gigabyte anakartımda HD3200 var. 950mhz de çalışıyor şu an. oyun performansı neredeyse %50 arttı. 1024*768 orta kalitede grid 40fps alıyor. yani oynanabilir seviyede. uygun fiyata HD3450 bulabilirsen hybrid crossfire yapıcam -
dirt 2 da oynarsın hocam ama Battlefield Bad Company™ 2 bunu zor oynatır :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X