Şimdi Ara

HD 3870'ten HD 5770 veya HD 5850'ye geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Bence bu arkadaşlar HD3870 ile HD5870'i karıştırıyor,HD5870 ile HD5850 arasında fazla fark yok lafını da duyduktan sonra böyle saçma sapan bi psikolojiye bürünüp 3 senelik kartı HD5850 ile bir tutuyorlar.

+1
  • quote:

Bence bu arkadaşlar HD3870 ile HD5870'i karıştırıyor,HD5870 ile HD5850 arasında fazla fark yok lafını da duyduktan sonra böyle saçma sapan bi psikolojiye bürünüp 3 senelik kartı HD5850 ile bir tutuyorlar.

Q8200'den memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatcanata

quote:

Q8200'den memnun musun?

Q8xxx serisi işlemci ALMA.Ya E8xxx serisi al ya da Q9xxx serisi.Ayrıca 4 çekirdeği ne yapacaksın ayıptır sorması? Oyun mu oynayacaksın yoksa render, 3d felan mı çalışacaksın? Tak 4gb ram al birde E8400 neye yetmiyo bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: DehreMini

3870 ve 5850 kullanıyorum ikisinin arasında uçurum yok bu beyan yalan yuh diyorum.

Kafan iyi nerhalde...

bence arkadaş haklı

masaüstünde 3870 ve 5850 arasında bir fark yoktur. doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursatcanata

quote:

Q8200'den memnun musun?

Gayet memnunum,imzamdaki gibi 2.9GHz'de kullanıyorum,bu güne kadar bana yetmediği hiçbir oyun olmadı.Hatta 666 nickli arkadaşımızın söylediği gibi çoğu oyunda fazla bile geliyor fakat 4 çekirdek destekli oyunlar yaygınlaşıyor artık,örneğin Gta IV Quad Core Cpu'su olmayanlara eziyet haline geldi.Ama sen yine de Q9400 gibi bir işlemciye yönelebilirsen daha iyi olur,overclock konusunda Q8200'e göre daha iyi Q9400.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 29 Haziran 2010; 12:55:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DehreMini

3870 ve 5850 kullanıyorum ikisinin arasında uçurum yok bu beyan yalan yuh diyorum.

Kafan iyi nerhalde...

bence arkadaş haklı

masaüstünde 3870 ve 5850 arasında bir fark yoktur. doğrudur.

Yuh diyorum başka birşey demiyorum...

• ForeverMetal

bu arkadaşa inanmayınız saçmalıyor, 3870 ile 5850 hemen hemen aynıdır oyun oynamayanlar için, ve oyun oynayanlar içinde %1 belki fark eder, her ikisinide kullanıyorum bu arkadaş sanırım ati satıcısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Bence de hd 5850 seni sistemine fazla :) HD 5770 alırsan gözle görülür bir performans artısı saglarsın. Ben de HD 5770 diyorum

Ya da işlemci değişimi şart :)

Arkadaşa sonuan kadar katılıyorum dostum 5850 alırsan karta yazık edersin aynı zamanda paranada yazık edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: üçdeiki

ForeverMetal

bu arkadaşa inanmayınız saçmalıyor, 3870 ile 5850 hemen hemen aynıdır oyun oynamayanlar için, ve oyun oynayanlar içinde %1 belki fark eder, her ikisinide kullanıyorum bu arkadaş sanırım ati satıcısı.

Ne kadar saçma konuşuyorsun,oyun oynamayan için HD3870 ile HD5850 aynıymış.Lan bu kartların amacı oyun oynatmak zaten,ayrıca yukarıya test koydum baktınmı,aralarında % kaç fark var az yukarı bak bakalım.Dün akşamki zavallı gitti bugün sen mi geldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 29 Haziran 2010; 13:39:07 >
  • Vallahi millet kafayı yemiş herhalde.Kaç yıllık kartı HD5850 ile aynı performans demiş 3 kişi.Yuh artık oha.
  • arkadaşlar eğer 3870 ile 5850 arasında bir fark yoksa bu kadar adam aptal mı gidip 600 lira versin. bu kadar adam aptalda sizmi akıllısınız
  • Sistemine göre en iyi seçim 5770 olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sistemine göre en iyi seçim 5770 olacaktır.

• 3870 ile 5770'i celeron 1.7/sdram sisteme bağlarsanız arada fark olmaz tabii ki:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.